ALLAH ASKINA YOL GÖSTERİN...

O kız elin kaşarıysa sizin kocanız ne? Söylerdimde neyse.
Kocanız ve o kızdan çok sizden midem bulandı. Sizin gibilere çok aşık değil gurursuz midesiz deniliyor. Yatağınıza başka birini sokan kocanız ve ona hala dokunabilen size mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
KESİNLİKLEE .. SENDEN VAZGECEMEM SENDE BENDEN DİO
Vazgeçinde göraün o zaman, yok öyle elalemin kadınına kızına kaşar deyip , karısın kzıznı kensi evinde kendi yatağında aldatıpta bedelini ödememek.size psikolojik baskı yapıyor kanmayın onsuz hemde güzel yaparsınızki.. allah şükür kzınız var mesleğiniz var , gururunuzda olsun..daha da güçlü yolunuza devam edersiniz..böyle adamları kadınların bunları yaptıktan sonra sevebileceğine inanmıyorum ben sadece bir bağımlılık alışkanlık oluyor. Biz kadınlarda bunu sevgi zannediyoruz..bu bağımlılığınız yavaş yavaş azaldığında bunu anlayacaksınız.çünkü gerçek sevgi bunları kaldıramaz, sadece saplantı bunları kaldırır

Canım bana kalırsan bi süre ayrı yaşa uzun bir süre hemen Boşanma ortada çocuk var olan çocuklara oluyor çocuğa herşeyi verebilirsin ama bir baba sevgisini asla veremezsin ayrı kaldığınız dönemde bak iyice ilgisiz alakasızsa bunu sen bileceksin kalbinin sesini dinle bende ayrıldım yani mahkemede boşandık üstelik davayı kendisi açmıştı ama bizim sorunumuz maddiyattı eşim okulunu bitirememişti ben olsun başka işte çalış illaki üniversite mezunu olman Şart değil dedim boşanmadan öncede boşandıktan sonrada tekrar biraraya gelmek istedi çocuğumuz iyice bıkmıştı ayrılmamızdan sonra tekrar birleşmemizden ama ne olursa olsun babasını çok seviyordu hep bitarafı eksikti 2sene ayrılıktan sonra tekrar evlendik okulunu bitirmiş maddi durumunu düzeltmişti şimdi çok mutluyuz ikinci çocuğuma hamileyim ama başka kadın yoktu senin yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum unutma olan çocuklara oluyor Allah yardımcın olsun canım herzaman dimdik dur erkeklerin burnu sürtmeyince akılları başlarına gelmiyor malesef bazılarında alışmışsa bu pisliği yapmaya devam ediyor Allah'a havale et mutlaka Rabbim yol gösterecektir

allah korusun kocam bana bunu yapsa boşanmakla kalmam hayatını mahvederim. canım çok üzüldüm sana ya. bence boşan . inan aldatan bi kere daha aldatır. nasıl olsa sana güveniyor. araştırmalara göre aldatan erkekler bidaha yapmıyacam diyerek tekrar karılarını aldatıyor. hem seni seven bi insan olsa seni aldatmaz. allah yardımcın olsun kardeşim....

Nasıl affedeceksin.belki de bundan sonra seninle birlikte olurken de onu düşünecek.aynı yatakta yatmışlar vs...sen görmesen fark etmesen belki yıllarca aynı yatakta seni aldatmaya devam da edecekti...kadınlarımız ekonomik olarak ta güçlü olmalarına rağmen niye böyle adamlardan vazgeçmezler anlayamıyorum.sen onu aldatsan gözünün yaşına bakar mıydı.lütfen azıcık dik durun.gururunuza yedirmeyin lütfen

4 YILLIK EVLİYİM.. VE 1 HAFTA ÖNCE ESİMİN TELEFONUNDA ÖZLEDİM MSJ GÖRDÜM ARADIM Bİ BAYAN... 18 YASINDA SEVGİLİ OLDUGU VE ESİMDEN AYRILAN Bİ KADIN SUAN 31 YASINDAYIZ ... KOCASINDAN AYRILMAK ÜZEREYMİŞ... EŞİMİ İNSTAGRAMDAN ARAMIŞ YANLISLIKLA EKLEMİŞ VE KONUSMAYA BASLAMIŞLAR.. ESİMDE BOSANMAK ÜZERE OLDUGUMUZU SOYLEMİŞ ARAMIZIN BOZUK OLDUGU Bİ ZAMAN DENK GELMİŞ HEPSİ... İLK ÖGRENDİGİMDE İNTİKAMDI DEDİ O BENİ TERKETMİŞTİ DEDİ.. VE BENİ COK YANLIZ BIRAKMISTIN, KIRMISTIN DEDI... AGLADI AFFET BENİ DEDİ GİDERSEN ÖLDURURUM KENDİMİ SENSİZ YASAYAMM DEDİ.. KIZIMIZ VAR BİZİM 2,5 YASİNDA.. KABUL ETTİM COK MUTLU OLDU BİZE YEMEKLER YAPTI GERCEKTEN COK MUTLU... AMA BENİM İÇİMDEKİ ŞEYTAN DURMADI KIZLA SÜREKLİ KONUSTUM DURAMADIM HAKARETLER ETTİM.. ESİM BUNUNLA BÜTÜN BAGLANTISINI KESİNCE KIZ DÖKÜLDÜ GÖRÜSTÜKLERİNİ HATTA EVİME GELDİGİNİ BİRLİKTE OLDUKLARINI HERSEYİ DÖKTÜ.. ÖLDÜM RESMEN ÖLDÜM.. HERSEYİ BİLDİGİMİ SÖYLEYİNCE TELEFON NUMARASINI BENDEN ALIP MSJ ATMIS.. YILLAR ÖNCESİNİN KİNİ VARDI.. KARIMLA MUTSUZ ANIMA DENK GELDİN HERZAMAN KARIMI SEVDİM SEVMEKTENDE VAZGECMEDİM BENİM İÇİN HA SEN HA PARALI Bİ HAYAT KADINI DEGİSEN BİŞEY YOKTU DUYGUSALBİŞEY YASADIK SANDIYSAN YANILDIN.. KARIM BENİ NAPARSAM YAPAYIM AFFER BİZDEN UZAK DUR DİE.. KADINDA ALLH BELANI VERSİN FALAN FİLAN YAZMMIS... COK SEVDİM BEN EŞİMİ ANNE GİBİ NEYAPARSA BİTMEYENİNDEN... HİÇBİR ZORUNLULUGUM YOK KALMAK İÇİN COCUGUMADA BAKABİLCEK VARLIKTAYIM ... AMA ESYALARIMI HAZIRLADIM AMA GİDEMEDİM COK KIZGINIM AMA YANIMDA DURSUN İSTIYORUM.. YENİ EV ARIO TASINALIM HERSEYE BASTAN BASLAYALIM 1 AY ÖNCESİ KESKE SİLİNSE COK PİŞMANIM.. ELİN KASARI YUZUNDEN YUVAMIZI DAGITMAYALIM DİO... AMA İÇİM SOGUMUYO KİMSEYE ANLATAMADIM DARALDIMM... KADINDA AGLAYARAK BUNLARI SANA ANLATTIM AMA YUVANI YIKMA, COCUGUN İÇİN CEKİP GİTME DEDİ... NE ONUNLA NEDE ONSUZ OLUYOR NAPMALIYIM HİÇ BİLMİYORUM SADECE COK ÜSÜYORUM...

Karşı taraftaki kadın elin kaşarı da kocanız ney ???
Tek başına oldu yani bu olanlar da tek suçlu o kadın mı..
Eşin en büyük suçlu ..
Ayrıca eşinin mantığı da ne olursa olsun karım beni affeder bunu kendi ağzı ile bile söylüyor ve
sen de bu düşünceyi doğruluyorsun .

Yine bir kötü anınız olsa ne olacak ??

Sen niye o kötü anlarınızda eşini aldatmadın ..

Bence evliliğine devam edeceksen de tüm bunları düşün ve öyle karar ver .

Canım Allah yardımcın olsun,sana sabır versin.Bırak eşin ayrı eve çıksın.Bir bak bakalım onsuz nasıl oluyor.Bunu yaşamazsan bilemezsin ve her zaman gözünü korkutur.Bence birşey olmaz yani eşin olmadan da gayet güzel yaşar gidersin.Acele karar verme,ne ayrılmak ne barışmak için acele etme.Bırak herşey oluruna göre ilerlesin.Şu an gerçekten en mantıklsı eşinin gitmesi.Ama ilk zayıf anında eşini çağırma,sen de dirayetli ol.Bu konuyu şimdi affetsen bile ileride hazmetmen çok zor.

Bunda affetseniz bir daha ki sorunlu döneminizde bu kadın yada başka bi kadın yine sizin yatağına girer. Eşiniz yine beraber olduğu kadına '' eşim beni naparsam yapim affeder naaaber '' der. Siz yine konu açarsınız gibi gibi gibi.

Bir erkeği nasıl bu kadar sevebilirsiniz benim aklım almıyor.
Sizi aldatmış,kandırmış,yalan söylemiş,size hiç değer vermemiş bir adam var karşınızda.
Nesini sevebiliyorsunuz hala?

Aynısını sen yapsaydın o da aynını mı hissederdi? Yoksa o kadına dediklerini mi derdi? Eşiniz çok büyük bir hata yapmış ve o kadar emin ki ne yaparsa yapsın senin onu bırakmayacağına,o güveni öyle vermişsin ki ona.Yeniden yapmayacağını nereden biliyorsun.Lütfen gözünü aç her şey sevgi değildir.Güven olmazsa sevgi de olmaz.İleride bu güvensizlik şüphe içini kemirir.

Kaşar dediği kadına boşanıyorum demiş kadın aşıktı belki de inandı..eşiniz iğrenç biri..bu ilk değildir ki son da olmaz ..

Siz zaten belli ki boşanmicaksınız cevremde çok var böyle gurursuzluk yapan kadınlar ..bile bile kalırlar aldatılırlar..iş aile para yoksa mecbursa bi süre kadına lafım olmaz maddi olarak toparlanınca boşanır..ama siz niye kalıyosunuz ki

Eşiniz adam değil bunu bile bile devam edecekseniz Allah kolaylık versin.
Erkek yapar elinin kiri olur, intikam olur, kadın yapar kaşar olur.
İntikam için demesi o kadar korkunç ki o noktaya değinirsem küfür etmek zorunda kalabilirim.
Siz aynı şeyi yapmış olsaydınız adınız çoktan o...ya çıkmıştı.
Eşiniz sizi boşamayla bırakmaz ağzınız burnunuz kırılana kadar döverdi hatta belki öldürürdü.

Kaşar dediği kadına boşanıyorum demiş kadın aşıktı belki de inandı..eşiniz iğrenç biri..bu ilk değildir ki son da olmaz ..

Siz zaten belli ki boşanmicaksınız cevremde çok var böyle gurursuzluk yapan kadınlar ..bile bile kalırlar aldatılırlar..iş aile para yoksa mecbursa bi süre kadına lafım olmaz maddi olarak toparlanınca boşanır..ama siz niye kalıyosunuz ki
KALICAM DEMEDİM NAPICAMI BİLMİYORUM DEDİM ÇÜNKÜ ARABADAN MARKETTEN SİGARA ALMAYA İNSE DUDAGINI BÜKÜP AGLAYAN Bİ KIZIM VAR... SADECE BİDE SİZ BAKIN İSTEDİM OLAYA BEN DOGRU KARAR VERMEYE CALISIYORUM

eşiniz tamamen sorunlu bir insan..size kızıyor başka bir kadınla hemde evinizde birlikte oluyor mesajlaşıyor..sonra boşanma korkusu yüzünden o kadın kötü oluyor siz iyi....bu dünyada anne baba kardeş haricinde kimse vazgeçilmez deil..evlenmeden önce nasıl onsuz yaşadıysan şimdide yaşayabilirisn..

X