- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
Hedef 5 kasımda 66.75 ARALIK Hedef leri alalim kizlar.Elinizi korkak alistirmayin.
Forever07
I IRMAKK70
@Papatya gelini
C cizen_bayan
N naz5403
@Nana929
@Moon Light
@sarem2015
Muttapa7555
@kokulusabun
Makbussss
YaKaMoZz-z
TugbArda
mlyt
@Sudem_mmm
@esen_efe
Tugceilker
Evet biliyorum bugünki menüm hic hoş değil, keyfim yok uşutmuşum birde adet sancısı. Ne bulursam yedimCanim sabah bir de oglen ust uste hamur isi pek iyi olmamis. Sabah hamur isi yediysen oglen ve aksama proteinli ya da meyve sebzeli ogun yapmaya calis ki dengelensin.
Cidden oyleymis ahaha.Kuzum etiketlemen olmus bildirimde gorunuyor. Ama yazi rengini degistir istersen ayni renk ya belli olmuyor.
Naptin yakamoz ya. Baya bi eli acik oynadin.Hedef kilomu açıklıyorummmmm
61.5@AklinYolu1
canım hedef tam nokta mı olması lazımm ?
Yalniz hakkini yemeyeyim siki pazarlik yapiyor baskan
Herkese iyi akşamlaar
Kilo veren kupa alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..
Diğer arkadaşlar da haftaya güzel haberlerle gelirler inşaallah..
A AklinYolu1 emeklerine sağlık canım
Bu arda nereye gidiyorsun sen bakiiim
Sayın bakanlarımız hepinize emekleriniz için ayrı ayrı teşekkürler..
Buaralar çok yoğunum kızlar,hem ay sonu, hem de yıl sonu yaklaşıyor malum evrak işlerim çok. Eve gelince de çocuklar, yemek, iş güç derken çok yoruluyorum. Telefonu pek elime alamıyorum idare edersiniz artık beni, biraz rahatlayınca sohbete katılacam inşaallah..
Cidden oyleymis ahaha.
Naptin yakamoz ya. Baya bi eli acik oynadin.
En yakin olan aliyor. Bugun 12 den vuran oldu ama bazen sadece 100 gram yaklasanlar alabiliyor . Yani arkadaslarinizi sismanlatin.
Fena mi oldu 900 gram verdi.
Az biraz daha buradayim.
Olsun canim gecmise yapacak birsey yok. Yarin dengelemeye calisirsan halledersinEvet biliyorum bugünki menüm hic hoş değil, keyfim yok uşutmuşum birde adet sancısı. Ne bulursam yedim
Bildirime bakmasam ben de anlayamayacaktim. Yazi rengi tami tamina ayni.Cidden oyleymis ahaha.
Naptin yakamoz ya. Baya bi eli acik oynadin.
En yakin olan aliyor. Bugun 12 den vuran oldu ama bazen sadece 100 gram yaklasanlar alabiliyor . Yani arkadaslarinizi sismanlatin.
Fena mi oldu 900 gram verdi.
Az biraz daha buradayim.
Tmaam canımmKuzum etiketlemen olmus bildirimde gorunuyor. Ama yazi rengini degistir istersen ayni renk ya belli olmuyor.
68 diyorum olacak bu sefer inşallah