Popüler Konu LenaG ile MasterFit

bana neden bisi demedinnn🥹
Ayy kusura bakma vallahi annemi bugün bıraktık otogara da benim oğlan her gidişinde depresyona giriyor herkesi alıntı yaptım gözümden kaçırmışım şimdi baktım. 🥰🥰
25 Kasım pazartesi

Öğlen 12de: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, kasar peyniri yarım dilim tam buğday ekmeği

ara öğün : 2 şekersiz turk kahvesi

akşam 16.30da : 3 kaşık kiymali bezelye , 2 yasik bulgur pilavı, 2 kaşık havuç tarator

3.5 lt su , filtre kahve ve yeşil çayla akşamı kapatırım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Çok erken kapatmışsın günü inşallah acıkmazsın, ben dayanamadığım için herkesi kendim gibi sanıyorum 😂😂güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi 💕
canım benimki diyetisyen menüsü. 4 yk yoğurt, 4 yk granola, 1 küçük muz ve 1 yk şekersiz fıstık ezmesi aslı. evde var diye ben meyveli granola götürdüm ama 2 yk da normal yoğurt ekleyecektim unutmuşum. o nedenle dışardan sade kefir alıp üstüne 1 kahve fincanı içtim.

Haydi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin inşallah 🌸

Sen bu sporları böyle yazmışsın canımın içi ama ben nasıl hesaplayacağım bunları şimdi neye göre LenaG LenaG kaptanım helppp meee 😂😂

Afiyet olsun güzel olmuş bugün de 🌸

Afiyet olsun güzel görünüyor 💕

Taze fasulyenin yanında salata da olsaymış keşke ablacım, afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi 💕

Afiyet olsun kaptanım 🥰

Güzel menü, afiyet eksi olsun çiçeğim 🌸

Tek öğün için gayet güzel olmuş feza ablam afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun çok güzel olmuş nar eksisi göze batmıyor diyecektim 3 yk nı sonra gördüm 😂
Yarınki menüm salata 😂 bugüne çok eşyam vardı onu yarın yapayım dedim😇

canım benimki diyetisyen menüsü. 4 yk yoğurt, 4 yk granola, 1 küçük muz ve 1 yk şekersiz fıstık ezmesi aslı. evde var diye ben meyveli granola götürdüm ama 2 yk da normal yoğurt ekleyecektim unutmuşum. o nedenle dışardan sade kefir alıp üstüne 1 kahve fincanı içtim.
Anladım o zamansa tamam 😂😂❤️😘

Ayy kusura bakma vallahi annemi bugün bıraktık otogara da benim oğlan her gidişinde depresyona giriyor herkesi alıntı yaptım gözümden kaçırmışım şimdi baktım. 🥰🥰

Çok erken kapatmışsın günü inşallah acıkmazsın, ben dayanamadığım için herkesi kendim gibi sanıyorum 😂😂güzel menü olmuş afiyet olsun ❤️

Sorun değil 😊😊aralıklı oruç diyet yapmaya başladım ondan günü erken kapattım açlık hissi oldukça su içiyorum şu ana kadar iyi gidiyor

Canım naif kalplı mealektaşım çok teşekkğr edeirm 😍🌸
❤️
sibel_84 sibel_84 canım kaptanım zümrem 💐
@Elhan ablam bayrağı teslim aldığımız kalbi güzel öğretmenim 💐
dolar milyoneri dolar milyoneri canım esprili ponçiğim 💐
arke arke canım arkedaşım :) çiçeğim 💐

Günümüz kutlu mutlu olsun iyiki öğretmeniz dediğimiz anlar hiç bitmesin iyiki tanıdım sizi 😘
🌸😘❤️🥰🌹
Ponçiğin miyim gerçektemmmm🤪❤️❤️🥰🥰
Amin canım ben de sizleri iyi ki tanımışım 🥰🤗❤️

25 Kasım Pazartesi menüsü (diyetisyen menüsü)
10.30 başlangıç
Elma sirkeli su
Vanilya aromalı filtre kahve (kapsül kahve), sütsüz ve şekersiz.

12.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 1 domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber, marul, maydanoz, 1 mandalina.

14.00 ara
Detoks çayı (hazır çaylardan)

16.00 ara
3 kaşık yoğurt, 1 mandalina

19.00 akşam
Marul, maydanoz, az salatalık, 1 orta havuç, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, 170 gr ton balığı ile salata.

Su 2.5 litre
Spor
35 dakika pilates 350 puan
3 saat ev temizliği (koltuk falan da yıkadım) 900 puan
Toplam 1250 puan

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307

25.11.2024
IMG_1732564285269.jpg

Şu sütlü kahveyi bırakmam lazım delircem yazınca anladım ne kadar çok içtiğimi. Kendime söz yarın kahve yokkkkk.

Canım kaptanım geçmişten geliyorum yine. Bugün nasıldın inşallah sıkıntın hafiflemiştir hatta tamamen geçmiştir.
Daha iyiydim . Ama yarın da tatil okullar. Gerçi hastane işim var. İyi oldutatil olması rahat rahat gider gelirim
25.11.2024
Eki Görüntüle 3510175

Şu sütlü kahveyi bırakmam lazım delircem yazınca anladım ne kadar çok içtiğimi. Kendime söz yarın kahve yokkkkk.
Ben yazacaktım . Beni de gecmissin kahve konusunda diye 😁😁

X