Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum sen katildigindan beri duzenli menu bildirimini yaptin. Ama menu kupasi icin 7 tam gun bildirim sart. Menu listesi carsambadan basliyor sen carsambadan sonra katildigin icin 7 gun dolmadi. Bu hafta bildirimlerin eksiksiz devam ederse kupayi alirsin yani.Anladmm. Aslında btün hafta menü bildirimi yaptm ama farkedilmedi dmk ki neyse tmm
78 demek istedin degil mi. 11 kiloya dikmedin gozunu.68 diyorum olacak bu sefer inşallah
Tugce senin kupa almani isterdim hatta seni 1 kilo diye zorladim. 900 gramla basladin buyuk basari.Anladmm. Aslında btün hafta menü bildirimi yaptm ama farkedilmedi dmk ki neyse tmm
kızlar 1. olan arkadaş bizim topiktemiydi hiç görmedikte ?
:)Kiz baska topiktekileri birinci yapma huyum yok.
Tarti resmini forever yukledi. Bu aralar yogunmus gelemiyormus.
TebriklerGunaydin arkadaslar - leri gormeye basladim, cok mutluyum
Anladm canım peki tamam sağol bilgi içinEvet kuzum sen katildigindan beri duzenli menu bildirimini yaptin. Ama menu kupasi icin 7 tam gun bildirim sart. Menu listesi carsambadan basliyor sen carsambadan sonra katildigin icin 7 gun dolmadi. Bu hafta bildirimlerin eksiksiz devam ederse kupayi alirsin yani.
Tebrikler cnmGunaydin arkadaslar - leri gormeye basladim, cok mutluyum