Popüler Konu LenaG ile MasterFit

25 Kasım Pazartesi menüsü (diyetisyen menüsü)
10.30 başlangıç
Elma sirkeli su
Vanilya aromalı filtre kahve (kapsül kahve), sütsüz ve şekersiz.

12.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 1 domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber, marul, maydanoz, 1 mandalina.

14.00 ara
Detoks çayı (hazır çaylardan)

16.00 ara
3 kaşık yoğurt, 1 mandalina

19.00 akşam
Marul, maydanoz, az salatalık, 1 orta havuç, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, 170 gr ton balığı ile salata.

Su 2.5 litre
Spor
35 dakika pilates 350 puan
3 saat ev temizliği (koltuk falan da yıkadım) 900 puan
Toplam 1250 puan

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Çok güzel olmuş afiyet olsun ❤️
25.11.2024
Eki Görüntüle 3510175

Şu sütlü kahveyi bırakmam lazım delircem yazınca anladım ne kadar çok içtiğimi. Kendime söz yarın kahve yokkkkk.
Maşallah ne kadar çok kahve içiyorsun çarpıntı falan yapmıyor muu, afiyet olsun bir şey yok menüde kahveden başka 😂😂

Haydi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin inşallah 🌸

Sen bu sporları böyle yazmışsın canımın içi ama ben nasıl hesaplayacağım bunları şimdi neye göre LenaG LenaG kaptanım helppp meee 😂😂

Afiyet olsun güzel olmuş bugün de 🌸

Afiyet olsun güzel görünüyor 💕

Taze fasulyenin yanında salata da olsaymış keşke ablacım, afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi 💕

Afiyet olsun kaptanım 🥰

Güzel menü, afiyet eksi olsun çiçeğim 🌸

Tek öğün için gayet güzel olmuş feza ablam afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun çok güzel olmuş nar eksisi göze batmıyor diyecektim 3 yk nı sonra gördüm 😂
Canım dakika olmadan birşey hesaplaman zor
noram noram canım tek tek saydıkların ağırlık antrenman içeriği mi ayrı mı?

25 Kasım
12.00 İki yumurta, bir havuç , iki ceviz, bir kaşık tahin
13.30 Kahve
16.30 Yarım tabak ıspanak , az bir yoğurt, bir kepçe tavuk çorbası
18.00 Bir ayva , bir avuç kıtır nestfit
Screenshot_2024-11-25-23-43-27-686-edit_com.huawei.health.jpg
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307

25 Kasım pazartesi

Öğlen 12de: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, kasar peyniri yarım dilim tam buğday ekmeği

ara öğün : 2 şekersiz turk kahvesi

akşam 16.30da : 3 kaşık kiymali bezelye , 2 yasik bulgur pilavı, 2 kaşık havuç tarator

3.5 lt su , filtre kahve ve yeşil çayla akşamı kapatırım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş ❤️

Haydi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin inşallah 🌸

Sen bu sporları böyle yazmışsın canımın içi ama ben nasıl hesaplayacağım bunları şimdi neye göre LenaG LenaG kaptanım helppp meee 😂😂

Afiyet olsun güzel olmuş bugün de 🌸

Afiyet olsun güzel görünüyor 💕

Taze fasulyenin yanında salata da olsaymış keşke ablacım, afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi 💕

Afiyet olsun kaptanım 🥰

Güzel menü, afiyet eksi olsun çiçeğim 🌸

Tek öğün için gayet güzel olmuş feza ablam afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun çok güzel olmuş nar eksisi göze batmıyor diyecektim 3 yk nı sonra gördüm 😂
Canım benim puanlarım hesaplanmıyor ki daha. Hazırlıktayım ya. Ben ağırlık antrenmanı yazıp geçiyorum ama bayağı sert bir programım var, Eften püften sanılmasın diye detay verdim. 😄 takımlara girince ben hesaplarım ilk sayfadan uğraşma sen💕

Canım dakika olmadan birşey hesaplaman zor
noram noram canım tek tek saydıkların ağırlık antrenman içeriği mi ayrı mı?
Dakika olarak 45 dakika sürüyor ama ben içeriğini de yazmak istedim. Ondan sonra da kardiyo yapıyorum genelde yarım saat ortalama. Ben antrenmanın içeriğini yazdım ki ne yaptığım belli olsun diye aslında. Ağırlık antrenmanı diye yazıp geçince bir şey yapmıyormuş gibi geldi😄

Canım benim puanlarım hesaplanmıyor ki daha. Hazırlıktayım ya. Ben ağırlık antrenmanı yazıp geçiyorum ama bayağı sert bir programım var, Eften püften sanılmasın diye detay verdim. 😄 takımlara girince ben hesaplarım ilk sayfadan uğraşma sen💕
Hazırlıkta olanları da yazıyorum tabloya izinli olmayan herkes tabloda var. Menü ve sporları kaydediyorum. 🌸

noram noram 7500 adım 750 puan+ ağırlıkları tek tek hesaplayalım 240 da oradan + 120 sn plank 120 puan + şınav 30 puan + Totalde 50 dk yürüyüş 250 puan + 10 dk esneme 100 puan
LenaG LenaG kaptanım uygunsa bu şekilde kaydediyorum.

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

25 Kasım Pazartesi

sabah 09.15
1 asrın tandırı lavaş arasında 30 gr kaşar, 10 zeytin, köz kapya, kekikli kuru domates
1 küçük salatalık

öğlen 12.30
meyveli activia yoğurt, 4 yk granola, 1 küçük muz, 1 yk şekersiz fıstık ezmesi, 1 kahve fincanı kefir

ara 15.30-16.30
2 küçük salatalık, 4 adet altınbaşak

akşam 19.00
8 yk basmati pirinçli kıymalı karalahana yemeği, 2 yk yoğurt, az pancar turşusu, yeşil biber, 1 ince dilim ekşimaya ekmek

2 lt su

11.000 adım
Afiyet olsun canım menü ve adımların çok iyi 🙏😘
Bende menümü yazayım
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
1 bardak kiraz saplı çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1incir
Akşam
2 havuç+1kirmizi pancar rendeleyip salata
3 kaşık da normal çoban salata
Ara öğün
Kayısı çayı
İki parça cevizli üzüm sucugu
3 mil Leslie
3000 adım
Gün içerisinde Dukan yaptım tükettim.
Afiyet olsun kaptanım menü çok güzel hafif geçirmişsin sporda yapılmış süpersin 💕
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee @BONCUK23

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️Pazartesi🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

🧚‍♀️9.30

1 yumurta, 1 hindi füme,
50 g mantar
6 zeytin, 1 yk yulaf kepeği
40 g karisik peynir
50 g salatalik ,20 g yesil biber

🧚‍♀️12.30
50 g et haslama+ et suyu
1 yk keten tohumu
70 g salata
25 g antep fistigi
40 g yer fistigi

🧚‍♀️Aksam 16:00
100 g tavuk baget eti firinda
70 g salata

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️Spor: 45 dk eliptik +6 dk zumba
1.5 saat ev isi
Yine harika bir menü ve spor 👏🏻💙öpücükler gönderiyorum
Afiyet olsun canım 😘
İyi Akşamlar

14:00 1 büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
1 elma

19:00 büyük bir kase 150gr.tavuk göğüslü salata (sadece limon sıktım) yanında 3yk.ev yapımı nar ekşisi yedim 🙄
1.5 kase brokoli çorbası, 1.5 kk.tavuk but,
3 çatal kahvaltı sos
19:30 eşime tam buğday unuyla yaptığım kekin tadına baktım 2kk.kadar

Su 3.5 litre
Adım 4313
3 yemek kaşığı nar ekşisi nasıl yedin kız 😂😂😂😂
Afiyet olsun tatlım menün gayet güzel 💙nar ekşisi ev yapımı sonuçta bence zararı olmamıştır 😘😘😘
Şu menümü yazam da aradan çıksın.
Karahindibalı kahve +2 hurma +yarım avuç leblebi
Saat 12.00
Karahindibalı kahve +2 hurma +yarım avuç leblebi
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği (kızartılmış) 1 tk kadar tereyağ, 2 salatalık, 1 kk peynir,, 2 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
Karahindibalı kahve + meyveli hurmalı Antep fıstıklı bar (150 kalori imiş markası karma)
Akşam yemeği 18.45
1 kase madımak çorbası, 1 patates(küçük boy) fırında yağsız, 3 yk tavuklu pilav, 2 yk var yok yoğurt
2lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee sibel_84 sibel_84
Yapabilirsem birazdan eliptik yapmayı düşünüyorum gaza gelmem lazım, eşim az önce kilo mu aldın dedi 😱😱
Afiyet olsun tatlım 💙yine mis gibi menü 👏🏻👏🏻
Retro mu var gezegenler mi bıktı bizden artık ne olduysa kocalara vurdu bu aralar bence 😅yanlış görüyorsun sen kendine bak de 😂😂😂😂
25 Kasım
12.00 İki yumurta, bir havuç , iki ceviz, bir kaşık tahin
13.30 Kahve
16.30 Yarım tabak ıspanak , az bir yoğurt, bir kepçe tavuk çorbası
18.00 Bir ayva , bir avuç kıtır nestfit
Eki Görüntüle 3510197
Adımlar harika menü şahane 👏🏻👏🏻💕afiyet şifa olsun canıma 💙😘😘

Boncuk2307 Boncuk2307 canim ben izne ayrilmadan once LenaG bazi spor duzenlemeleri yaoacagini soylemisti 50 gun oldu neredeyse biseyler degismis gibi hissettim sen spor puanlarini tutuyorsun galiba ben mesajlari okuyamıyorum var mi yeni zorunluluklar falan ozellikle sporla ilgili

25.11.2024

Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates ve yeşillik

Ara 1 fincan Türk kahvesi

Akşam 19:30
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase salata

2,5 litre su
Adım 6897

Boncuk2307 Boncuk2307 canim ben izne ayrilmadan once LenaG bazi spor duzenlemeleri yaoacagini soylemisti 50 gun oldu neredeyse biseyler degismis gibi hissettim sen spor puanlarini tutuyorsun galiba ben mesajlari okuyamıyorum var mi yeni zorunluluklar falan ozellikle sporla ilgili
Aslında değişiklik yok ablam ceza vesaire şeyler şu anlık gündemde yok. Kaydediyorum sadece, cumartesi günü kazanan takım belli olmadan önce paylaşıyorum, spor yarışında en çok puan alan takımına ve kendine +1 puan kazandırıyor bir de çikolat :KK73: lena kaptanım da hangi takımın kazandığını ona göre hesaplıyor. :KK19:

Aslında değişiklik yok ablam ceza vesaire şeyler şu anlık gündemde yok. Kaydediyorum sadece, cumartesi günü kazanan takım belli olmadan önce paylaşıyorum, spor yarışında en çok puan alan takımına ve kendine +1 puan kazandırıyor bir de çikolat :KK73: lena kaptanım da hangi takımın kazandığını ona göre hesaplıyor. :KK19:
Tesekkur ederim aciklama icin❤️

X