Hem sıcak hem tok tutuyor heralde ondan mı ne bağımlı olmuşum yarın yok amaDaha iyiydim . Ama yarın da tatil okullar. Gerçi hastane işim var. İyi oldutatil olması rahat rahat gider gelirim
Ben yazacaktım . Beni de gecmissin kahve konusunda diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem sıcak hem tok tutuyor heralde ondan mı ne bağımlı olmuşum yarın yok amaDaha iyiydim . Ama yarın da tatil okullar. Gerçi hastane işim var. İyi oldutatil olması rahat rahat gider gelirim
Ben yazacaktım . Beni de gecmissin kahve konusunda diye
Ben sabah gözümü kahve ile acanlardanimHem sıcak hem tok tutuyor heralde ondan mı ne bağımlı olmuşum yarın yok ama
Çok içiyorum bende ya bırakmak lazımBen sabah gözümü kahve ile acanlardanim
Okula geçince kahve yapar yukarı öyle çıkardım. Şu carpinti işi cikinca günde bir taneye düşürdüm.
Herşeyin fazlası zarar.Çok içiyorum bende ya bırakmak lazım
Çok güzel olmuş afiyet olsun25 Kasım Pazartesi menüsü (diyetisyen menüsü)
10.30 başlangıç
Elma sirkeli su
Vanilya aromalı filtre kahve (kapsül kahve), sütsüz ve şekersiz.
12.00 kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 1 domates, yarım salatalık, 1 yeşil biber, marul, maydanoz, 1 mandalina.
14.00 ara
Detoks çayı (hazır çaylardan)
16.00 ara
3 kaşık yoğurt, 1 mandalina
19.00 akşam
Marul, maydanoz, az salatalık, 1 orta havuç, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, 170 gr ton balığı ile salata.
Su 2.5 litre
Spor
35 dakika pilates 350 puan
3 saat ev temizliği (koltuk falan da yıkadım) 900 puan
Toplam 1250 puan
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Maşallah ne kadar çok kahve içiyorsun çarpıntı falan yapmıyor muu, afiyet olsun bir şey yok menüde kahveden başka25.11.2024
Eki Görüntüle 3510175
Şu sütlü kahveyi bırakmam lazım delircem yazınca anladım ne kadar çok içtiğimi. Kendime söz yarın kahve yokkkkk.
LenaG sibel_84 Boncuk2307
Canım dakika olmadan birşey hesaplaman zorHaydi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin inşallah
Sen bu sporları böyle yazmışsın canımın içi ama ben nasıl hesaplayacağım bunları şimdi neye göre LenaG kaptanım helppp meee
Afiyet olsun güzel olmuş bugün de
Afiyet olsun güzel görünüyor
Taze fasulyenin yanında salata da olsaymış keşke ablacım, afiyet olsun
Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi
Afiyet olsun kaptanım
Güzel menü, afiyet eksi olsun çiçeğim
Tek öğün için gayet güzel olmuş feza ablam afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel olmuş nar eksisi göze batmıyor diyecektim 3 yk nı sonra gördüm
Afiyet olsun güzel bir menü olmuş25 Kasım pazartesi
Öğlen 12de: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, kasar peyniri yarım dilim tam buğday ekmeği
ara öğün : 2 şekersiz turk kahvesi
akşam 16.30da : 3 kaşık kiymali bezelye , 2 yasik bulgur pilavı, 2 kaşık havuç tarator
3.5 lt su , filtre kahve ve yeşil çayla akşamı kapatırım
LenaG Boncuk2307
Çimdiği , misafirin çayı bittiğinde gözle verilen komutu unutmayalımBir terlikle büyüyen nesiliz hocam.
Afiyet olsun bir avuç nesfitle durabilmene saygıyla eğiliyorum kraliçem cips gibi çıtır çıtır durmak zor oluyor25 Kasım
12.00 İki yumurta, bir havuç , iki ceviz, bir kaşık tahin
13.30 Kahve
16.30 Yarım tabak ıspanak , az bir yoğurt, bir kepçe tavuk çorbası
18.00 Bir ayva , bir avuç kıtır nestfit
Eki Görüntüle 3510197
LenaG Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307
Canım benim puanlarım hesaplanmıyor ki daha. Hazırlıktayım ya. Ben ağırlık antrenmanı yazıp geçiyorum ama bayağı sert bir programım var, Eften püften sanılmasın diye detay verdim. takımlara girince ben hesaplarım ilk sayfadan uğraşma senHaydi sağlıcakla hayırlısıyla gelsin inşallah
Sen bu sporları böyle yazmışsın canımın içi ama ben nasıl hesaplayacağım bunları şimdi neye göre LenaG kaptanım helppp meee
Afiyet olsun güzel olmuş bugün de
Afiyet olsun güzel görünüyor
Taze fasulyenin yanında salata da olsaymış keşke ablacım, afiyet olsun
Afiyet olsun ablam güzel görünüyor sadece öğle 12 buçuktaki Öğün biraz kalabalık geldi
Afiyet olsun kaptanım
Güzel menü, afiyet eksi olsun çiçeğim
Tek öğün için gayet güzel olmuş feza ablam afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel olmuş nar eksisi göze batmıyor diyecektim 3 yk nı sonra gördüm
Dakika olarak 45 dakika sürüyor ama ben içeriğini de yazmak istedim. Ondan sonra da kardiyo yapıyorum genelde yarım saat ortalama. Ben antrenmanın içeriğini yazdım ki ne yaptığım belli olsun diye aslında. Ağırlık antrenmanı diye yazıp geçince bir şey yapmıyormuş gibi geldiCanım dakika olmadan birşey hesaplaman zor
noram canım tek tek saydıkların ağırlık antrenman içeriği mi ayrı mı?
Hazırlıkta olanları da yazıyorum tabloya izinli olmayan herkes tabloda var. Menü ve sporları kaydediyorum.Canım benim puanlarım hesaplanmıyor ki daha. Hazırlıktayım ya. Ben ağırlık antrenmanı yazıp geçiyorum ama bayağı sert bir programım var, Eften püften sanılmasın diye detay verdim. takımlara girince ben hesaplarım ilk sayfadan uğraşma sen
Afiyet olsun canım menü ve adımların çok iyiCeeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307
25 Kasım Pazartesi
sabah 09.15
1 asrın tandırı lavaş arasında 30 gr kaşar, 10 zeytin, köz kapya, kekikli kuru domates
1 küçük salatalık
öğlen 12.30
meyveli activia yoğurt, 4 yk granola, 1 küçük muz, 1 yk şekersiz fıstık ezmesi, 1 kahve fincanı kefir
ara 15.30-16.30
2 küçük salatalık, 4 adet altınbaşak
akşam 19.00
8 yk basmati pirinçli kıymalı karalahana yemeği, 2 yk yoğurt, az pancar turşusu, yeşil biber, 1 ince dilim ekşimaya ekmek
2 lt su
11.000 adım
Afiyet olsun kaptanım menü çok güzel hafif geçirmişsin sporda yapılmış süpersinBende menümü yazayım
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
1 bardak kiraz saplı çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1incir
Akşam
2 havuç+1kirmizi pancar rendeleyip salata
3 kaşık da normal çoban salata
Ara öğün
Kayısı çayı
İki parça cevizli üzüm sucugu
3 mil Leslie
3000 adım
Gün içerisinde Dukan yaptım tükettim.
Yine harika bir menü ve spor öpücükler gönderiyorumLenaG Ceeeeeeeeeeee @BONCUK23
Pazartesi
9.30
1 yumurta, 1 hindi füme,
50 g mantar
6 zeytin, 1 yk yulaf kepeği
40 g karisik peynir
50 g salatalik ,20 g yesil biber
12.30
50 g et haslama+ et suyu
1 yk keten tohumu
70 g salata
25 g antep fistigi
40 g yer fistigi
Aksam 16:00
100 g tavuk baget eti firinda
70 g salata
Spor: 45 dk eliptik +6 dk zumba
1.5 saat ev isi
3 yemek kaşığı nar ekşisi nasıl yedin kızİyi Akşamlar
14:00 1 büyük kupa sade şekersiz filtre kahve,
1 elma
19:00 büyük bir kase 150gr.tavuk göğüslü salata (sadece limon sıktım) yanında 3yk.ev yapımı nar ekşisi yedim
1.5 kase brokoli çorbası, 1.5 kk.tavuk but,
3 çatal kahvaltı sos
19:30 eşime tam buğday unuyla yaptığım kekin tadına baktım 2kk.kadar
Su 3.5 litre
Adım 4313
Afiyet olsun tatlım yine mis gibi menüŞu menümü yazam da aradan çıksın.
Karahindibalı kahve +2 hurma +yarım avuç leblebi
Saat 12.00
Karahindibalı kahve +2 hurma +yarım avuç leblebi
Kahvaltı 13.00
2dilim çavdar ekmeği (kızartılmış) 1 tk kadar tereyağ, 2 salatalık, 1 kk peynir,, 2 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
Karahindibalı kahve + meyveli hurmalı Antep fıstıklı bar (150 kalori imiş markası karma)
Akşam yemeği 18.45
1 kase madımak çorbası, 1 patates(küçük boy) fırında yağsız, 3 yk tavuklu pilav, 2 yk var yok yoğurt
2lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
LenaG Ceeeeeeeeeeee sibel_84
Yapabilirsem birazdan eliptik yapmayı düşünüyorum gaza gelmem lazım, eşim az önce kilo mu aldın dedi
Adımlar harika menü şahane afiyet şifa olsun canıma25 Kasım
12.00 İki yumurta, bir havuç , iki ceviz, bir kaşık tahin
13.30 Kahve
16.30 Yarım tabak ıspanak , az bir yoğurt, bir kepçe tavuk çorbası
18.00 Bir ayva , bir avuç kıtır nestfit
Eki Görüntüle 3510197
Normalde kahvaltı var, yetiştiremedimAfiyet olsun canım.bir öğüne devam o zaman
Aslında değişiklik yok ablam ceza vesaire şeyler şu anlık gündemde yok. Kaydediyorum sadece, cumartesi günü kazanan takım belli olmadan önce paylaşıyorum, spor yarışında en çok puan alan takımına ve kendine +1 puan kazandırıyor bir de çikolat lena kaptanım da hangi takımın kazandığını ona göre hesaplıyor.Boncuk2307 canim ben izne ayrilmadan once LenaG bazi spor duzenlemeleri yaoacagini soylemisti 50 gun oldu neredeyse biseyler degismis gibi hissettim sen spor puanlarini tutuyorsun galiba ben mesajlari okuyamıyorum var mi yeni zorunluluklar falan ozellikle sporla ilgili
Tesekkur ederim aciklama icinAslında değişiklik yok ablam ceza vesaire şeyler şu anlık gündemde yok. Kaydediyorum sadece, cumartesi günü kazanan takım belli olmadan önce paylaşıyorum, spor yarışında en çok puan alan takımına ve kendine +1 puan kazandırıyor bir de çikolat lena kaptanım da hangi takımın kazandığını ona göre hesaplıyor.