Sana yildizli pekiyiBen yagsiz sebze corbasi iciyorum , bunlar gofret , pogaca ve cekirdek yiyor ortmenimm.
Basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesin.Kizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
Basin sagolsun Allah annene ve yakinlarina sabir versin.Kizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
Başin sağolsunn canimmmKizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsunKizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
zaten başımızı yakan bu annelerle kayınvalideler anneme gidiyorum diyetteyim diyorum git diyetini evinde yap diyo kadın yaaAsil yarın anneme gidicem mümkün değil.Diyet cooooook zor annemde
Aynen bütün anneler aynı tadimlikta yedirmiyo doyuruyor iyicezaten başımızı yakan bu annelerle kayınvalideler anneme gidiyorum diyetteyim diyorum git diyetini evinde yap diyo kadın yaa
Allah rahmet eylesin canın başınız sağolsunKizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
Of of allah kolaylık versn :)Yarında misafir var allah kolaylık versin bana kahvaltıda gelcekler
Nasıl olcak bilmiyorum yemeden nasıl oturacağım
Başınız sağolsun canımm allah sabır versn mekanı cennet olsunKizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
Başınız sağolsun canımKizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.