ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar bu spor bağımlılık yapiyo sanırım
25 dk eliptik yaptım
az önce de kahve içtim dur kahve içmişken biraz daha eliptik yapım boşa gitmesin diye düşünürken buldum kendimi:KK45:
Daha ne istiyosn cnmm. Ay bnmde eliptik yaptığımdan beri totomda bi ağrı var baya çalıştırmışş

Aslinda cok guzel benim zamanimda ogretmenler gunune bu kadar onem verilmiyordu. Simdi hediyelere boguyorlar sizi. :dondurma:

Hediyeyi sacma buluyorum cunku hediye vermek cocuguma ozel ilgi goster demekle es deger tutuluyor.

BDV de bi konu var, dansozlu bir yere gitmisler . Din hocasi da gitmis ama konu sahibi ben icki icmem o yuzden gitmedim yazmis. Zaten cagrilmamis da. :KK53:

Fazla kacirma tadimlik al. :KK50:
Ayy evet gördüm o konuyu :KK70:
Buaralar da her aklına geçen bdv ye konu açar olmuş, gitmek istemiyorsan gitmezsin, diğer insanlar da gitmek istiyorsa gider o kadar! Niye iyice başkalarının özel hayatları irdelenir oldu anlamıyorum ki..
Bizimkinde dansöz yoktu :KK70: olsaydı izlerdik :confused:

Iyi geceler herkese ben geldim :KK54:
Saat gece yarısını göstermeden ve balkabağına dönüşmeden menümü yazayım:KK66:
24 kasım menüsü I IRMAKK70
Sabah; 2 dlm ekmek, yumurta, peynir, domates, salatalık çay
Ara kuruyemiş, çay meyve
Akşam;mercimek çorbası, ızgara et, 2 kaşık pirinç pilavı, yeşil salata, ayran ve çay ( tatlı vardı ama yemedim)

Amanin kızlar neler olmuş öyle
kaçamaklar havada uçuşmuş yahu :olamaz:
kalabalıklaştıkça birbirimize daha iyi destek olup daha güzel kilolar veririz diyordum ama tam tersini görüyorum :skandal:
Pazartesiye bi silkelenin bi kendinize gelin hadi bakiiim :KK4::KK4:

X