Popüler Konu LenaG ile MasterFit

LenaG LenaG kaptanım kaptanım bak bir tane daha :ıslık:
Ama bennn, amaaaa. Uzun zamandır buralarda yok idim. Dertlerim vardı, hayallerim ise çok uzak. Yalnızdım anlıyor musun?!! Kimsesizdim… bildiğim, güvendiğim limana sığındım. Ne için söyleee! Beni hor görün diye mi? Allahımmm, güvendiğim dağlara karlar mı yağıyor, sırtımı yasladığım dağ toz duman mı oluyorrrr😂

Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Burasi var artik :21:cok guzel kilolar veriyoruz sen de gel:süslü:
Merhaba dun ve bugunun menusunu yazacagim
13:00
25 Kasim Pszartesi
2 haslanmis yumurta
2 dilim tam bugday ekmek
Beyaz peynir ,maydonoz ,yesillik
Kozlenmis biber tursusu

16:00
1 kupa filtre kahve
1 avuc kabak cekirdegi
3 hurma

19:30
Yogurt çorbasi 1 kase
Patatesli kiymali mantarli oturtma yaklasik 1 dilim borek buyuklugubde dilim(bunun kaloridi fazla olabilir cok yagliydi)
Su 2 litre

26 Kasim Sali
13:00
1 haslanmis yumurta
2 dilim tbbekmegi ile tost (beyaz beynirden )
1 tatli kasigi bal
5 zeytin

16:00 Filtre kahve
3 hurma
10 badem

19:00
1 kase sehriye corbasi
4 kasik yogurt
4 köfte
Salata
Su 2 litre

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Menüler paylaşılıyor ama henuz spor yok sanirim.
2.Menun cok güzel❤. Kofteyi arada sebze ile arada baklagille tavukla vb. degistirerek gidebilirsin. Patatesi yemek gibi degil de pilav gibi poğaça gibi düşünüp menude pek yer vermesen iyi olur :KK60:

Arkadaşlara hayırlı olsuna gitmiştik anca fırsat bulabildim menü yazmaya 😊
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, yarım avuç kadar beyaz leblebi
Ara Öğün ve Öğle yemeği YOK
Saat 18.00

Karahindibalı kahve 2 hurma, 1avuç beyaz leblebi
Akşam yemeği 19.00
1 asrıntandırı çavdar lavaş 3 sıkım çiğköfte, bol yeşillik, 1 bardak ayran (eşim yemek yapma çiğköfte alacağım dedi karşı koyamadım zaafımdır kendisi)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
50 dk eliptik (16 km yol)
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım. Dikkatimi çekti profildeki resim sen ve ailen mi

Hayırlı sabahlar kızlar hemen dünkü menümü yazayım
26.11.2024

sabah 9,30//
çeyrek t.b. ekmek arası peynir

öğlen 12//
1 kase mercimek çorbası
havuç salatası

akşam 18,30//
2 çatal balık
iki lokma ekmek attım ağzıma bir çatal yoğurt bir çatal salata

aksam 20,0//
bir muz
bir avuç leblebi kuru üzüm karışık
bir minik paket baharatlı çubuk

yeşil çay şekersiz çay içtim aralarda
su 2 lt
spor 2 mile leslie 30 dk

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee noram noram Queen-zen Queen-zen 94bassuk 94bassuk

Cümleten günaydınlar hanımlar,bugün apartman günümüz var ona gideceğim yiyecem şimdiden diyim :olamaz:
Bizim apartman günümüz yok:21:bize her gun diyet gunu cumartesileri odul günü :21:var git artik sen düsun:KK53:2. Tabak kisiri alirken vicdanin cizlasin🤪

26 Kasım Salı menüsü
09.00 başlangıç
Şekersiz filtre kahve

10.00 kahvaltı (öncesinde sirkeli bir bardak su)
2 kaşık lor, maydanoz, biber, 1 yumurta ile omlet, 1 dilim peynir, 5 zeytin, marul, domates, salatalık, 1 mandalina, 1 dilim tam buğday ekmek.

13.00 ara
1 tane Ayçekirdekli yaprak galeta, 15 yer fıstığı.

18.30 akşam
Büyük bir kase erişteli tavuk çorbası.

19.00 çay yanı 25 adet Siirt fıstığı.

Su 2.5 litre
Spor 5000 adım 500 puan

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307

Tatlım biraz abartıyorlar. Usta çağır daha elini sürmeden sadece gelme parası 700 TL. Bir defa bunu dile getirdim de biz onlarin yaptığı işe değil yılların verdiği tecrübelerine ödüyormüşüz. 🙄 Bazen boşuna okudum diyorum bir usta olsaymişim bunu da evimizi tadilat ettirirken fark ettim. Benim aylık maaşimi üç günde kazandığını söyledi inan ki...
İyi de o tecrübeyi meslek sahibi olmak için edindi, bizim için değil. Biz sadece ortaya koyduğu işe para ödeyeceğiz tabi ki. Kesinlikle çok iyi kazanıyorlar, şu an biz de tadilat yaptırıyoruz. İstedikleri parayı gerçekten 1 yıl çalışsam kazanamıyorum. Ustalık öğrenmek lazımmış.

Diyette olmadığım için sorun yok,dikkat ediyorum o ayrı akşama yemem sadece.
Kısır pek olmuyor bizde yenmiyor öyle. :KK53:
Iyi afiyet olsun❤ bebis bekliyordun biliyorum. Kac aylik oldu ? Gebelik nasil gidiyor ?
Kisir yoğğgsa da bir patates salatasi , bir mercimrk köftesi yaninda bir kakaolu, bir kremali bir de şerbetli tatli olmaz mi o nasil apartman günü öyle :KK53:

Yaaa maşallah sana❤️😍evlatlarımızı güzel yetistirmeliyiz çok üzülüyorum ben zorbalık yapılan çocuklara 🥺
Kesinlikle duyarlı çocuklar yetiştirmeliyiz, etrafındaki insanlara saygı duymayı bilmeli. Zorbalığa maruz kalan çocuklar bazen bu durumu yeterince anlatamıyor kimseye, ne kadar üzüldüklerini tahmin etmek bile zor.

Iyi afiyet olsun❤ bebis bekliyordun biliyorum. Kac aylik oldu ? Gebelik nasil gidiyor ?
Kisir yoğğgsa da bir patates salatasi , bir mercimrk köftesi yaninda bir kakaolu, bir kremali bir de şerbetli tatli olmaz mi o nasil apartman günü öyle :KK53:
Bebeği ben değil kızım bekliyor 2. çocuğuna hamile.
Bizde kural şöyle 3 çeşit oluyor 1 tatlı 2 salata 1 börek yapılıyor talimatlar benden çok direndim isyan başlattım çoğuda aynı düşüncede zaten :KK53: :KK53:

Ya şimdikiler erken gelişiyor. Benim oğlum 8 yaşındayken okul müdür yardımcısı telefon açıp beni çağırdı. Allah im koşarak gittim. Odasına girdim benim oğlan kafası yerde Mahsun Mahsun oturuyor. Benimki sınıftaki bir kıza mektup yazmış . Sen bu sınıfın en güzel kızısın ,aynı annem gibi beceriklisin seni seviyorum yazmış kalp ve çiçekler çizmiş masasına bırakmış. Kızda abisine söylemiş, abisi annesini aramış,annesi zaten öğretmen o da müdüre söylemiş . Hayatımın şokunu yaşadım . Müdürün yanında uyardık sınıfa gitti. Müdür o gidince kahkaha attı hoşuna gitmiş ama oğluma belli etmemiş. Okul çıkışında kızın annesini gördüm baktım bana doğru geliyor korktum kavga edecek diye. Meğer hoşuna gitmiş kızıma yazılan ilk aşk itirafı bu mektubu saklayacağım falan dedi. 😄. Bende rahatladım
Bayıldım yaa bu hikayeye, ne güzel bir anı kalacak hepinize. sevgisini belli eden bir çocuk harika, nasıl da masum duygular. Ama o an yaşadığın şoku hayal edebiliyorum, insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemez duyduğu an. Neyse ki herkes durumdan memnunmuş aslında (abi hariç tutulabilir) :KK70:

Bebeği ben değil kızım bekliyor 2. çocuğuna hamile.
Bizde kural şöyle 3 çeşit oluyor 1 tatlı 2 salata 1 börek yapılıyor talimatlar benden çok direndim isyan başlattım çoğuda aynı düşüncede zaten :KK53: :KK53:
(Menu çeşidini hesaplamaya matematiğim yetmese de😁 )iyi yapmışsınız sınır koymakla👏

Aa ben niye seni bebek bekliyor sandim:olamaz: burada değişik bir dil kullaniliyor bazen fransiz kalıyorum. Eger kızın bir kedi degilse bu sefer dogru anladım :KK70:

selamlar, bugünkü menüm:
8.00- 2 tane haşlanmış yumurta, hindi füme, krem lor 1tk, lavaş ekmeği
öğlen 12.30- kekik soslu beef salata
ara- 13.30 pumpkin spice latte soya sütlü, kurabiye
akşam- haşlanmış köy tavuğu ve basmati pirinç pilavı, salata, yayla çorbası yarım kase

10.200 adım, 2.5 lt su

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun, bebişe yarasın inşallah :KK6:

Ya şimdikiler erken gelişiyor. Benim oğlum 8 yaşındayken okul müdür yardımcısı telefon açıp beni çağırdı. Allah im koşarak gittim. Odasına girdim benim oğlan kafası yerde Mahsun Mahsun oturuyor. Benimki sınıftaki bir kıza mektup yazmış . Sen bu sınıfın en güzel kızısın ,aynı annem gibi beceriklisin seni seviyorum yazmış kalp ve çiçekler çizmiş masasına bırakmış. Kızda abisine söylemiş, abisi annesini aramış,annesi zaten öğretmen o da müdüre söylemiş . Hayatımın şokunu yaşadım . Müdürün yanında uyardık sınıfa gitti. Müdür o gidince kahkaha attı hoşuna gitmiş ama oğluma belli etmemiş. Okul çıkışında kızın annesini gördüm baktım bana doğru geliyor korktum kavga edecek diye. Meğer hoşuna gitmiş kızıma yazılan ilk aşk itirafı bu mektubu saklayacağım falan dedi. 😄. Bende rahatladım
Cok hos bir anı. Ben olayin müdüre yansimasina şaşırdım :KK64:baska siniftan miydi ki kiz ogrenci ? Cunku öğretmenle çözülebilirdi bu durum. Veya senin keretaya ciddi bir ders mi vermek istediler ki 😅

(Menu çeşidini hesaplamaya matematiğim yetmese de😁 )iyi yapmışsınız sınır koymakla👏

Aa ben niye seni bebek bekliyor sandim:olamaz: burada değişik bir dil kullaniliyor bazen fransiz kalıyorum. Eger kızın bir kedi degilse bu sefer dogru anladım :KK70:
Fazlasına hiç gerek yok zaten hem maddi hem manevi hem boğaz olarak zor 3 çeşit yeterli zaten.
35 yaşında kızım var tek çocuk zaten,hayırlısıyla seneye mayısta doğumu olacak.

X