Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Munis arkadaşim benim :KK74:cocukluk, ilk gençlik geçti fazla söz dinleme kuzum. Son genclikteyiz hayatımızı kimseye yedirmeyiz kusura bakmasınlar :63:
Etimi yediler, kemik bana kalsın deyilmi kaptanım 😍
Bizim burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bir hoca hanım var, bilinç altı terapisi yapıyor, bir sefer gitsem, sen yada diğer arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim fikrim, hiç bulaşmamak, tehlikeli de görüyorum, bazı şeyleri anlatasım da var

Etimi yediler, kemik bana kalsın deyilmi kaptanım 😍
Bizim burdan tanıdığım ve çok sevdiğim bir hoca hanım var, bilinç altı terapisi yapıyor, bir sefer gitsem, sen yada diğer arkadaşlar, ne düşünüyorsunuz bu konuda
Benim fikrim, hiç bulaşmamak, tehlikeli de görüyorum, bazı şeyleri anlatasım da var
Kendinle ve gerçeklerle yüzleşmen açısından fayda görürsün gibi geliyor. Bazı çevreler para tuzağı gereksiz olarak da görüyor inan bir şey diyemiyorum tatlım.

(Menu çeşidini hesaplamaya matematiğim yetmese de😁 )iyi yapmışsınız sınır koymakla👏

Aa ben niye seni bebek bekliyor sandim:olamaz: burada değişik bir dil kullaniliyor bazen fransiz kalıyorum. Eger kızın bir kedi degilse bu sefer dogru anladım :KK70:
Çok güldürüyon gııı, yeter, bişey deme🤣🤣 sağ kolum, dizim ağrıyor , azıcık düşmüş olabilirim 😂😂

Canım koleje gidiyordu ozaman müdürümüz çok ilgili bir kadındı. Mesela bir sefer yine beni çağırdı . Oğlunuz X i çok durgun görüyorum bu aralar, merdivenleri çıkarken yorulduğunu gördüm ,bir kaç seferde sınıfta uyukladığını enerjisinin düştüğünü görmüş öğretmenimiz normalde çok enerjik ve haraketli bir çocuk diye çağırdı beni. Doktora götürdük beta virüsü kapmış kalp rahatsızlığını çoğaltmış o yüzden halsiz ve yorgungunmuş . Allah razı olsun mükemmel bir kadındı . Anasinifindan itibaren oğlumu çok seviyordu
Burada müdürün kişisel ilgisi mükemmelmiş, iyi ki de farketmiş. Özel okulun en güzel yanı çocukları böyle yakından takip ediyor olmaları.

Oğlunun kalp rahatsızlığı mı vardı bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Umarım iyidir şimdi.

Tünaydın kaptanım ❤️
Günaydın kızlar. Çok özür diliyorum bu hafta çok yoğun başladı. İşte ayrı, evde ayrı… Misafir ağırladım dün, çocuğum biraz hasta onun muayenesi vardı sabah. Eksik menülerim var, yazayım.

25 Kasım Pazartesi
Sabah 10.30
1 kabak, 2 yumurta ile omlet,
2 dilim hindi füme,
2 parça peynir,
10 zeytin ve 3 ceviz

Öğlen 13.30
3 ceviz daha

Akşam 18.30
Avucum kadar sana eti ızgara,
Bol yeşil salata.

26 Kasım Salı
Sabah 10.30
1 bardak protein shake

Öğlen 12.15
2 salatalık,
2 dilim peynir,
60 gr hindi füme

Akşam 19.00
1 parça haşlanmış et,
Salata,
1 ızgara kabak ve 2 yk süzme yoğurt.

@sibel_84 LenaG LenaG
Çok geçmiş olsun 🙏
günaaaaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn :KK68: :KK60:
Tünaydıııınn çiçekkk ❤️❤️❤️
Cümleten günaydınlar hanımlar,bugün apartman günümüz var ona gideceğim yiyecem şimdiden diyim :olamaz:
Tünaydın 🥰 afiyet olsun
Günaydın arkadaşlar :KK200: :KK60:
Tünaydın canım ❤️
Kaptanım mesajlarım okunmuyor diye bana ders verdi. Diğer mevzularda yanındayım desteklerim seni ama fırçayı biraz paylaşmak lazım.
Estağfurullah kraliçem 🥰 Ama dertliyim bu konuda ayrıca kızım sana diyoruuummm gelinler siz anlayıııınmm :confused:
teşekkürler fıstığımm

kızlar ya, ben bu haftadan sonra hazırlığa geçeyim. sıkı diyet yapamam artık, kilom tartıda zor iner sıkı diyet yapmazsam. takım yarışında olmadan grupta devam edeyim fazla kilo almamaya çabalayayım diyorum. ne dersiniz?
ilk hamileliğimde stresten yiye yiye 25 kilo almıştım :KK70: bunda 10-15 arasında kalmaya çalışacağım. burda olmak bana motivasyon sağlar <3
C.tesi hazırlığa alırım canım 🥰 bebiş bizimle büyüyecek 😍😍😍

Burada müdürün kişisel ilgisi mükemmelmiş, iyi ki de farketmiş. Özel okulun en güzel yanı çocukları böyle yakından takip ediyor olmaları.

Oğlunun kalp rahatsızlığı mı vardı bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Umarım iyidir şimdi.

Canım Rabbım razı olsun. Evet bizde sırf bu nedenle 4 yil koleje verdik çalıştığım için çok güzel ilgileniyorlar. doğuştan bir takım problemler vardı geçmek üzereydi ama sonrasında beta virüsü kapmış. Beta virüsü diğer organlara zarar verebiliyorum bizimde kalp kapagimiza zarar vermiş. Heryil kontrol oluyoruz iyi bir prof bulduk.

Çok sağol canm sıra değişikliği olacak aileyle görüşecek hoca, aslında bir tek ben değil aileler sürekli şikayetciymis bakalım umarım o cocukda bı sakinleşir dinginlesir akıllı olur
Hadi bakalım canım inşallah daha iyi olur
Yaa çok tatlı 😍😍 ay anasınıfında da kızımi bir çocuk çok seviyordu çok komik çok tatlı, sürekli çikolatasni açıyor, kalemlerini falan topluyormus annesi söylemişti, hatta kardeşine de kizimn ismini koydurmak istemiş baya evdekilerle tartışmış 🤣🤣🤣

Çok teşekkür ederim canım ☺️
Yerim onları yaa, küçük savaşçı resmen :KK70:
Bu ne arkedeeeşşş🤣🤣🤣

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
:KK70::KK70:
Benimki 19 aylık olacak 3-4 gün sonra. Yakında bu kuzumla da vedalaşacağız kısmetse😍
Tek çocuğum var ve beni en zorlayan şeylerden biriydi memeden kesmek. Aradaki o bağın koptuğunu hissetmek çok üzmüştü.

Güzel bir menü, afiyet olsun 🌸

Afiyet olsun. Pizza harika görünüyor. Yer fıstığını ben de çok seviyorum😍

Ay maşallah adımlarına tü tü tü 😄 çok güzel menü, süper adımlar şahanesin💕💕

akşam öğününü makarna ve patates kızartması yediğin için mi yapmadın acaba? Arada sevdiğimiz şeyleri de böyle yiyeceğiz ki sonra yeme atakları yaşamayalım. 💕

Sürekli ara öğün yapasın geliyor çünkü doyurucu şeyler yemiyorsun. Bu yüzden de sık sık acıkıyorsun aslında. Bence menülerinde proteini arttırmalısın. Akşamki salatanın içine köfte, tavuk atsan kendini gün içinde daha çok tok hissedersin.

Ben de emziriyorum canım ❤️ grupta yazmamıştım sanırım bunu ben de. Bebeğin küçük mü?
Öğlenleri protein ağırlıklı yemeye çalışıyorum. Bazen bulamıyorum sevdiğim bi yemek.
Akşamları evde kolay ne yapabiliyorsam ne yemek varsa onları getiriyorum. O yüzden akşamları çok protein ağırlıklı olmayabiliyor. Ama teşekkür ederim daha dikkat etmeye çalışacağım ❤️🥰
Afiyet olsun tatlım 💕salata yerini almış çok güzel olmuş 😘

Afiyet olsun tatlım gayet güzel 💕😘

Tablo gibi herşey 💕bayılıyorum menülerine afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun kuzucum menü ve adımlar süper 💕💕💕

💕💕harikasın tatlım afiyet şifa olsun 😘

Süpersin kuzucum 💕Afiyet bal olsun 😘😘

Afiyet olsun canım adımlar ve menü harika 💕😘
Sadece spagetti oranı sebzelere göre daha azdır diye düşünüyorum öyleyse mükemmel 🌸

Acıkmaz mısın tatlım 😕Akşam sanki az olmuş seni zorlarsa hafif atlatmaya çalışalım olur mu 💕😘

Afiyet olsun şekerim 💕mis gibi menü 😘
Teşekkür ederimm kaptanımm 🥰❤️
çok güzel görünüyorlar afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ Canım kahvaltıdan itibaren doyurucu bir şey görünmüyor o yüzden de ara ihtiyacın oluyor

Canım geçmiş olsun 🙏nöroloji gibi geldi bana

Afiyet olsun canım ❤️ bir ara öğün olabilirmiş 🥰

Canım afiyet olsun çok kısmışsın gibi geldi bana ❤️

Merhaba 🥰 açılmadı canım biz burdan devam ediyoruz

Afiyet olsun çok güzel menü olmuş 🥰 4 kaju nedir ki bir şey olmaz

Afiyet olsun canım gün içinde az olduğundan çiğ köfteden bir sorun olmaz ❤️

Geçmiş olsun şimdiden 🙏 güzel sonuçlar çıkar umarım 🙏
Teşekkür ederimm kaptanımm❤️🥰 dikkat etmeye çalışıyorum bazen düzgün yemek bulamayınca böyle oluyor. Araları ben psikolojik olarak yeme isteği oluyor diye düşünmüştüm. Tabi menü doyurucu olmadığından da yeme isteği olmuş olabilir😔

X