Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bebeği ben değil kızım bekliyor 2. çocuğuna hamile.
Bizde kural şöyle 3 çeşit oluyor 1 tatlı 2 salata 1 börek yapılıyor talimatlar benden çok direndim isyan başlattım çoğuda aynı düşüncede zaten :KK53: :KK53:
Apartman günü persembeydi değil mi ekürim. :confused: Dört çeşit her hafta miydi ayda bir mi onu unuttum.

Tebrikler canim

Tebrikler canim

O duygu değişik duygu

Tebrikler canım

Maşallah canım iyi durmussun

Denemek lazım 🤣🤣🤣

Tebrikler canim

Owwwww en korktuğum.

Regl kapıda hocam. Onun etkisi.

Reglin gelecek olması etkiledi

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Fırsat bulursam

Afiyet olsun canım

Çıktı canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Regl yakınsa bin gram cepte :KK73:keske benim de reglim olsa :KK28:

Ama bennn, amaaaa. Uzun zamandır buralarda yok idim. Dertlerim vardı, hayallerim ise çok uzak. Yalnızdım anlıyor musun?!! Kimsesizdim… bildiğim, güvendiğim limana sığındım. Ne için söyleee! Beni hor görün diye mi? Allahımmm, güvendiğim dağlara karlar mı yağıyor, sırtımı yasladığım dağ toz duman mı oluyorrrr😂
Kaptanım mesajlarım okunmuyor diye bana ders verdi. Diğer mevzularda yanındayım desteklerim seni ama fırçayı biraz paylaşmak lazım. :süslü:

Günaydın kızlar. Çok özür diliyorum bu hafta çok yoğun başladı. İşte ayrı, evde ayrı… Misafir ağırladım dün, çocuğum biraz hasta onun muayenesi vardı sabah. Eksik menülerim var, yazayım.

25 Kasım Pazartesi
Sabah 10.30
1 kabak, 2 yumurta ile omlet,
2 dilim hindi füme,
2 parça peynir,
10 zeytin ve 3 ceviz

Öğlen 13.30
3 ceviz daha

Akşam 18.30
Avucum kadar sana eti ızgara,
Bol yeşil salata.

26 Kasım Salı
Sabah 10.30
1 bardak protein shake

Öğlen 12.15
2 salatalık,
2 dilim peynir,
60 gr hindi füme

Akşam 19.00
1 parça haşlanmış et,
Salata,
1 ızgara kabak ve 2 yk süzme yoğurt.

sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
Canım çocuğuna geçmiş olsun. Sağlığına kavuşmasıni dilerim. Her olumsuzluğa rağmen menülerin çok güzel. Sıkıntılar hep oluyor ama zamanla geçecek. Umutsuzluga düşme kuzum. 🙏❤️

Fazlasına hiç gerek yok zaten hem maddi hem manevi hem boğaz olarak zor 3 çeşit yeterli zaten.
35 yaşında kızım var tek çocuk zaten,hayırlısıyla seneye mayısta doğumu olacak.
Allah saglicakla kucağınıza almayi nasip etsin🙌

Cok hos bir anı. Ben olayin müdüre yansimasina şaşırdım :KK64:baska siniftan miydi ki kiz ogrenci ? Cunku öğretmenle çözülebilirdi bu durum. Veya senin keretaya ciddi bir ders mi vermek istediler ki 😅

Canım koleje gidiyordu ozaman müdürümüz çok ilgili bir kadındı. Mesela bir sefer yine beni çağırdı . Oğlunuz X i çok durgun görüyorum bu aralar, merdivenleri çıkarken yorulduğunu gördüm ,bir kaç seferde sınıfta uyukladığını enerjisinin düştüğünü görmüş öğretmenimiz normalde çok enerjik ve haraketli bir çocuk diye çağırdı beni. Doktora götürdük beta virüsü kapmış kalp rahatsızlığını çoğaltmış o yüzden halsiz ve yorgungunmuş . Allah razı olsun mükemmel bir kadındı . Anasinifindan itibaren oğlumu çok seviyordu

Durumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.
İnşallah güzel sonuçlar gelir canım :KK200:

Merhaba kızlar, bebekli hayat çok zor yemek yemeye bile fırsat kalmıyor:KK43:
Sabah 12: 1 yumurta 1 bardak çay 1 dilim chialı ekmek 1 yk tahin pekmez
Öğle 16.00: 1 flat white
ara 17.00: 2 dut kurusu 1 ceviz
Akşam : 2 yumurta + 1 tane köfte
Gece 22.00: 1/2 muz 1 küçük çerez tabağı soyulmuş nar
2 litre su
Maalesef bugün spor ve yürüyüş yok memleketimde kar yağdı ve bebeği çıkarmaya gönlüm elvermedi:KK43:
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Bebeksizim bazen bende fırsat bulamıyorum

Afiyet olsun, bebişe yarasın inşallah :KK6:
teşekkürler fıstığımm

kızlar ya, ben bu haftadan sonra hazırlığa geçeyim. sıkı diyet yapamam artık, kilom tartıda zor iner sıkı diyet yapmazsam. takım yarışında olmadan grupta devam edeyim fazla kilo almamaya çabalayayım diyorum. ne dersiniz?
ilk hamileliğimde stresten yiye yiye 25 kilo almıştım :KK70: bunda 10-15 arasında kalmaya çalışacağım. burda olmak bana motivasyon sağlar <3

Hayırlı sabahlar kızlar hemen dünkü menümü yazayım
26.11.2024

sabah 9,30//
çeyrek t.b. ekmek arası peynir

öğlen 12//
1 kase mercimek çorbası
havuç salatası

akşam 18,30//
2 çatal balık
iki lokma ekmek attım ağzıma bir çatal yoğurt bir çatal salata

aksam 20,0//
bir muz
bir avuç leblebi kuru üzüm karışık
bir minik paket baharatlı çubuk

yeşil çay şekersiz çay içtim aralarda
su 2 lt
spor 2 mile leslie 30 dk

LenaG LenaG @Boncuk2307 Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee @noram @Queen-zen 94bassuk 94bassuk
Afiyet olsun çiçeğim baharatlı çubuk sevmedim onun harici güzel 💕olmasaymışta olurmuş bence 😘😘😘😘spor da güzel tatlım
Günaydin. Dunku tarti icin de tebrik ederim:KK9:arka arkaya güzel eksiler:KK37:
Sağol tatlım 💕😘

Ama bennn, amaaaa. Uzun zamandır buralarda yok idim. Dertlerim vardı, hayallerim ise çok uzak. Yalnızdım anlıyor musun?!! Kimsesizdim… bildiğim, güvendiğim limana sığındım. Ne için söyleee! Beni hor görün diye mi? Allahımmm, güvendiğim dağlara karlar mı yağıyor, sırtımı yasladığım dağ toz duman mı oluyorrrr😂
Çok tatlısın :KK200: :KK60:

X