25dk da eliptik@Papatya gelini
3mil leslie yapıldı
Daha ne istiyosn cnmm. Ay bnmde eliptik yaptığımdan beri totomda bi ağrı var baya çalıştırmışşKızlar bu spor bağımlılık yapiyo sanırım
25 dk eliptik yaptım
az önce de kahve içtim dur kahve içmişken biraz daha eliptik yapım boşa gitmesin diye düşünürken buldum kendimi
Daha ne isterim ki şükür bu hallere gelebildim herşeyden önce kendimi yendim daha ne olsun dimi spor candırDaha ne istiyosn cnmm. Ay bnmde eliptik yaptığımdan beri totomda bi ağrı var baya çalıştırmışş
Başınız sağolsun cnm allah rahmet eylesinKizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
Teşekkür ederim canımOf of allah kolaylık versn :)
Başınız sağolsun canımm allah sabır versn mekanı cennet olsun
Tabisi yaa spor canDaha ne isterim ki şükür bu hallere gelebildim herşeyden önce kendimi yendim daha ne olsun dimi spor candır
Allah rahmet eylesin sabırlar versin canımKizlar anneannem 20 gundur yogunbakimdaydi. Bugun vefat etmis. Ben istanbula gidiyorum. Birkac gun gelemeyecegim.
Sen gene kaçamak yapmamışsn. Bn gofret yedmKızlar bugünde çok fenaydım en kötüsü yedim uyudum yedim uyuduminşallah yarına iyi olurum
Sus yapmadığımı kim söylediSen gene kaçamak yapmamışsn. Bn gofret yedmyarına telafi etmem lazm
Yapma yaaSus yapmadığımı kim söyledi
Ayy evet gördüm o konuyuAslinda cok guzel benim zamanimda ogretmenler gunune bu kadar onem verilmiyordu. Simdi hediyelere boguyorlar sizi.
Hediyeyi sacma buluyorum cunku hediye vermek cocuguma ozel ilgi goster demekle es deger tutuluyor.
BDV de bi konu var, dansozlu bir yere gitmisler . Din hocasi da gitmis ama konu sahibi ben icki icmem o yuzden gitmedim yazmis. Zaten cagrilmamis da.
Fazla kacirma tadimlik al.