ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hoşgeldin cnm öğretmenler günün kutlu olsun

Benim bildigim takimda iki ogretmenimiz var.

I IRMAKK70 ve kokulusabun

Baska bilmedigim ogretmenlerimiz varsa ya simdi konussun ya da sonsuza kadar sussun.

Günaydın kızlarr.. öğretmen arkadaşlar günümüz kutlu olsnn :) bnde anaokulu öğretmeniym ama işimi yapmıyorm kuzuma bakıyorm

I IRMAKK70 kokulusabun
Öğretmenler gününüz kutlu olsun
İyiki varsınız

Gunaydin kizlar

I IRMAKK70 kokulusabun ogretmenler gununuz kutlu olsun

Hepinize teşekkür ederim.
Bende topiğimizdeki meslektaşlarımın gününü kutluyor, bu kutsal mesleği yaparak gelecek nesilleri yetiştirmek adına, verdikleri emekler ve gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum...

Dün siteye giremedim, bugün de çok yoğunum kızlar.
Okulda program vardı dün, akşam cok yorgundum. Unutmayım diye menüyü yazıp kaçtım kusura bakmayın
Bugün bir kutlama programı var, birazdan oraya giderim, akşama da bir yemek organizasyonu var. O yüzden bugün de idare edin beni olur mu, akşam yine fırsat bulunca gelip menüyü yazarım

Aslinda cok guzel benim zamanimda ogretmenler gunune bu kadar onem verilmiyordu. Simdi hediyelere boguyorlar sizi.

Hediyeyi sacma buluyorum cunku hediye vermek cocuguma ozel ilgi goster demekle es deger tutuluyor.

BDV de bi konu var, dansozlu bir yere gitmisler . Din hocasi da gitmis ama konu sahibi ben icki icmem o yuzden gitmedim yazmis. Zaten cagrilmamis da.

Fazla kacirma tadimlik al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…