Senin cokoprensi gordum daha iyi oldum.
Alayım ordan bir çiviliSenin cokoprensi gordum daha iyi oldum.
Sana bir onerim var , aslini istersen herkes deneyebilir .Alayım ordan bir çivilibu ara kötü gidiyor son bir kaç haftadır
Ona banacak birşey bulurum benSana bir onerim var , aslini istersen herkes deneyebilir .
Cokoprens , hobby, kek bu tarz tatlilar yerine sekersizzz sutlu cikolata icin. Yaninda da bi kac cig badem.
Bakalim etkisi oluyor mu , olmuyor mu?
Benim tatli istegimi bastirdigina gore herkesinkini bastirir diyorum.Ona banacak birşey bulurum bentürk kahvesi varkn onu da seçmem zor sankim. ama badem olsa idi yanımda onu tercih ederdim emin ol
Napiyorsunuz arkadaslar.Bgn kaçamak gnü galiba. Muzlu gofret yedim oooffs
Ben şimdi 1 demlik çay yapıyorum limon sıkıp bol bol içicem yanındada 1 avuç çekirdek yerim akşamı bitiririm :)Napiyorsunuz arkadaslar.
Bi daha olmayacakkk ... olursa ceza gün boyu sebze çorbası içicmNapiyorsunuz arkadaslar.
Hayırlı olsun canım rabbim daha güzellerini nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Telefonum isiniyordu birkaç aydır. Bugün telefon aldık. Pek gelemedim o yüzden. Bu arada öğretmenler günümü kutlayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum
Teşekkür ederim kuzum. Allah hepimize hep güzellikler nasip etsin. Bu arada poğaça mı yedin senHayırlı olsun canım rabbim daha güzellerini nasip etsin
Ben yagsiz sebze corbasi iciyorum , bunlar gofret , pogaca ve cekirdek yiyor ortmenimm.Teşekkür ederim kuzum. Allah hepimize hep güzellikler nasip etsin. Bu arada poğaça mı yedin sen