- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
Gibi ama şu takıldığım yeri bi atlatmam gerekiyokuzum bu biraz sıkıntılı değil mi güçsüz düşme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gibi ama şu takıldığım yeri bi atlatmam gerekiyokuzum bu biraz sıkıntılı değil mi güçsüz düşme
TesekkurlerEşim Van'ın iyi olduğunu söylüyor.Allah yardımcıniz olsun
Hoşgeldin cnm öğretmenler günün kutlu olsun
Benim bildigim takimda iki ogretmenimiz var.
I IRMAKK70 ve kokulusabun
Baska bilmedigim ogretmenlerimiz varsa ya simdi konussun ya da sonsuza kadar sussun.
Günaydın kızlarr maşallah ne konuşmuşşsunuz günlerim o kadar yoğun ki iş yerinde sonra buraya fazla giremiyorum en yakın zamanda telafi edeceğim bu arada I IRMAKK70 kokulusabun gününüz kutlu olsun size ne kadar teşekkür etsek az kalır sayısız insana bir kelime bile öğretmek ne güzel şey bugünün tadını çıkarın
Günaydın kızlarr.. öğretmen arkadaşlar günümüz kutlu olsnn :) bnde anaokulu öğretmeniym ama işimi yapmıyorm kuzuma bakıyorm
I IRMAKK70 kokulusabun
Öğretmenler gününüz kutlu olsun
İyiki varsınız
Aslinda cok guzel benim zamanimda ogretmenler gunune bu kadar onem verilmiyordu. Simdi hediyelere boguyorlar sizi.Dün siteye giremedim, bugün de çok yoğunum kızlar.
Okulda program vardı dün, akşam cok yorgundum. Unutmayım diye menüyü yazıp kaçtım kusura bakmayın
Bugün bir kutlama programı var, birazdan oraya giderim, akşama da bir yemek organizasyonu var. O yüzden bugün de idare edin beni olur mu, akşam yine fırsat bulunca gelip menüyü yazarım
Nana keyfin yerinde Allah bozmasin.
Başkanım sorma ya bu gün bir tane poğaça yedim pastane poğaçası Dereotlu hemdeNana keyfin yerinde Allah bozmasin.
Niye guldugun anlasildi.Başkanım sorma ya bu gün bir tane poğaça yedim pastane poğaçası Dereotlu hemde
Abur cuburla besleniyorsun , yemegini aksatma. Pogaca yedin bitti.Şimdi gidip maden suyu alıcam limon katıp içerim
İşallah yakarım 2 gündür diyet gitti ya
Gidip çekirdek alayım akşam yemek yerine yerim :)))
Malesef bendeBaşkanım sorma ya bu gün bir tane poğaça yedim pastane poğaçası Dereotlu hemde