- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
Şekeri çıkardım artıkk kullanmayacağıımSanilanin aksine en guzel bu donem verilir. Aklini kullan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekeri çıkardım artıkk kullanmayacağıımSanilanin aksine en guzel bu donem verilir. Aklini kullan.
Bnde samsung'un proğramnı kullanıyorm samsung health :) çok memenunumFatsceret diye bir program yükledim çok güzel sana ogunlerini bile hatırlatıyor .Tüm yiyecekler ve kalorisi var ben onunla takip ediyorum .Mesela günlük ne kadar kalori Alman gerekiyor söylüyor örneğin ideal kilonu koruycaksan günlük kalorinin biraz altında yada okadar almalısın bence yükle çok güzel bir program
Seni mi kırıcam haha tamammm bee haftada 1 kg verirsem bravo banaYuvarlak yapalim . 1 olsun.
Asla asla deme.Şekeri çıkardım artıkk kullanmayacağıım
Seni mi kırıcam haha tamammm bee haftada 1 kg verirsem bravo bana
Bence verebiliriim niye mii adet dönemindeyim şişim haftaya şişim inmiş olurArkadaslar tamamen kendi rizasiyla 60.2 dedi. Gordunuz.
1 kilodan fazla vereceksin bence.
Bastan niye 200 gram diyorsun.Bence verebiliriim niye mii adet dönemindeyim şişim haftaya şişim inmiş olur
Benim bünyenin sağı solu belli olmaz diye amaan neyse bacımm sen 1 kg de gitsin. Bakalm nolacak oğluşumu uyuttum şimcik eşim acıkmş mikrodalgaya bi hazır pizza atam da yesinn.Bastan niye 200 gram diyorsun.
Birak kendisi yapsin. Kokusu kilo aldirmasin sana.Benim bünyenin sağı solu belli olmaz diye amaan neyse bacımm sen 1 kg de gitsin. Bakalm nolacak oğluşumu uyuttum şimcik eşim acıkmş mikrodalgaya bi hazır pizza atam da yesinn.
Hamur işi pek sevmiyorum aram yok sıkıntı değill bnm içn :)Birak kendisi yapsin. Kokusu kilo aldirmasin sana.
Yiyim kız boşverSen de tam korkak ciktin. 200 grami biz bir gunde veriyoruz.
Nutella motive etmez adami gel beni dinle.
Bakarım cnm anlamadığımı sana sorarım :)))Fatsceret diye bir program yükledim çok güzel sana ogunlerini bile hatırlatıyor .Tüm yiyecekler ve kalorisi var ben onunla takip ediyorum .Mesela günlük ne kadar kalori Alman gerekiyor söylüyor örneğin ideal kilonu koruycaksan günlük kalorinin biraz altında yada okadar almalısın bence yükle çok güzel bir program
Sen de benim gibi tatlicisin ha. Ben biraktiysam sen de birakirsin.Hamur işi pek sevmiyorum aram yok sıkıntı değill bnm içn :)
Yiyim kız boşver
YicemSen de benim gibi tatlicisin ha. Ben biraktiysam sen de birakirsin.
Nutelladan sonra seni kurtaramayiz bak.
Seni nerden siliyorduk.
Beni silince izim kalıyor amaSeni nerden siliyorduk.
Cumartesi olmasaydı takılırdım sanaKizlar benim yarin detox gunum. Eslik etmek isteyen varsa beklerim.
Yakamozun ayak izleri.Beni silince izim kalıyor ama
Niye Cumartesiyle küs müsün.Cumartesi olmasaydı takılırdım sana