ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Insulin direnci icin kafadan bir %10 vermek gerekiyor. Dogrudur.

Kahve olarak da kullanilabiliyor. Kahve istegim benim asiri azaldi bu haftayi atlattim mi tamamdir.

Ben de sadece limonlu su ya da su kefiri.

Bugün dışardayım ondan geçiştiricem böyle ama karpuzu eledim belki öğle yeşil mercimek yerim o olurmu ?

Yesil mercimek guzel secim.

Çok sıcak bi gün yollardayım önce mr çektirdim şimdi anadolu yakasına geçiyorum teyzeme bayramda görüşmemiştik sizde ne var ne yok

Ben birazdan zumbaya gidicem oradan baska bir isim var.

Selam kızlar yeni kalktim daha birsey yemedim . Neskafe icip akşama kadar yemeyecem.Dun biraz kaçırdım.Aksam da az yiyecem ve no no lardan cok az yiyecem.

Sadece dun mu kacirdin. Grafigini gordun mu tulip oncesi ve sonrasi.

Son düzenleme:
Sab. Bu diyaloğu çok beğendi

Kolay gelsin fatmacım
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sayılır
az kalmış işlerin.
Ben daha bi çöp kaldırmadım yaa
Benimde bi detaylı temizlik yapmam gerek ama üşeniyorum ne yalan söyliiim
1 aydır evi atılmıyorum atılacaklar lazım olabilecekler daha da uğraşıyorum.

Ölmedim sürünüyorum şuan. Ufal ufak evi elden geçir derim ben canım. Birde alerjim tetikledi zor nefes alıyorum tozdan

Spordan yeni geldim dışarısı yanıyooo .Biraz dinleneyim dedim .Aynen ablam 90 kilo ile başlamıştı 1 yılda 70 e düştü .Sonra hooop yine abur cubur, cıssslı şeylerden yemeye başladı geçenlerde yine 90 a çıktım diyo. Koruyamadı neden nasılsa kilo verdim deyip ipin ucunu bıraktı.Çok konuştum kısacası başkan haklı

1 aydır evi atılmıyorum atılacaklar lazım olabilecekler daha da uğraşıyorum.

Ölmedim sürünüyorum şuan. Ufal ufak evi elden geçir derim ben canım. Birde alerjim tetikledi zor nefes alıyorum tozdan
Alerji işi çok zor, anlıyorum seni
2 tane sprey 1 tane hap kullanıyorum sürekli
Birde benim kimyasala da alerjim var
Bitkisel deterjanlar da kullanıyorum ama temizlik işi çok zorluyor yinede

Alerji işi çok zor, anlıyorum seni
2 tane sprey 1 tane hap kullanıyorum sürekli
Birde benim kimyasala da alerjim var
Bitkisel deterjanlar da kullanıyorum ama temizlik işi çok zorluyor yinede
Malesef ben sirke kullanıyorum sadece ama bugün deterjan kullandım üstüne birde toz fenalardayım.

Çok yoruldum yerleri ellerimle sildim ellerim ve dizlerim perişan olsu şiştiler

Son düzenleme:
Aldıktan sonra kilo vermenin anlamı yok sena. Farklı bi yöntem uyguluyoruz o yüzden.

Malesef ben sirke kullanıyorum sadece ama bugün deterjan kullandım üstüne birde toz fenalardayım.

Çok yoruldum yerleri ellerimle sildim ellerim ve dizlerim perişan olsu şiştiler
Kolay gelsin fatmacim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…