Bugün dışardayım ondan geçiştiricem böyle ama karpuzu eledim belki öğle yeşil mercimek yerim o olurmu ?Cik olmamis , en azindan saatlerini degistir. Otekiler guzel. Bir de muz yedigin gun karpuz yeme canim.
Doktor 5 kilodan sonra rahatlama hissedersiniz dedi ilaçta kullandım düzenli olmasada ara sıra içiyorum ilacımı
Abartmadan yedikten sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum patatesin
Kışın Zerdecal hindibaa yı çay olarak tüketiyorum
Yazın yeşil çay kiraz sapı biberiye papatya çayı onları tüketmeye çalışıyorum günlük
Bugün dışardayım ondan geçiştiricem böyle ama karpuzu eledim belki öğle yeşil mercimek yerim o olurmu ?
Insulin direnci icin kafadan bir %10 vermek gerekiyor. Dogrudur.
Kahve olarak da kullanilabiliyor. Kahve istegim benim asiri azaldi bu haftayi atlattim mi tamamdir.
Ben de sadece limonlu su ya da su kefiri.
Yesil mercimek guzel secim.
Çok sıcak bi gün yollardayım önce mr çektirdim şimdi anadolu yakasına geçiyorum teyzeme bayramda görüşmemiştik sizde ne var ne yok
Selam kızlar yeni kalktim daha birsey yemedim . Neskafe icip akşama kadar yemeyecem.Dun biraz kaçırdım.Aksam da az yiyecem ve no no lardan cok az yiyecem.
Sab. Bu diyaloğu çok beğendiYani belli bir yasa gelmis insanlara ceza verilmez. Okudugum kitaplarda cabuk verilen kilolarin 6 ay bilemedin 1 sene icinde alindigini soyluyor. O yuzden hizli kilo vermek marifet degil. Ve bu konuda cok bilincsiz bir toplumuz. 10 senede alinan kilolar 10 haftada gitsin istiyoruz.
+ Aaa kac kilo verdin kiz fadime
- Haftada 2bucuk-3 , ayda 10 kilo verdim kiz
+Ayy bana da soyle cabuk ne yidin ne ictin
-2 dilim peynir , 5-6 zeytin , bir kase corba , bir avuc kuruyemis
+Super ... Ben de yapayim hemen.
Fadime diyeti biraktiktan sonraki 6 ay icinde 10 degil 20 kilo alir.
Haftada 2 kilo 14000 kalori ise senin hicbir sey yemeden spor yapman gerek -ki bu da saglikli degil. O yuzden hoopp geri almadan duzenli gitmekte fayda var.
O yuzdendir ki , ceza yok sadece kupa odulu var.
En cok paylasim yapan kupayi kapar .
En cok kiloyu veren 3 kupa alir.
Hedefine ulasan tek kupayi alir .
Ortalama tahmini tutturan tek kupayi alir gibi.
Bir yerlerde birinci olmuşum :))) Bir ömür yeter bana
1 aydır evi atılmıyorum atılacaklar lazım olabilecekler daha da uğraşıyorum.Kolay gelsin fatmacım
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sayılır
az kalmış işlerin.
Ben daha bi çöp kaldırmadım yaa
Benimde bi detaylı temizlik yapmam gerek ama üşeniyorum ne yalan söyliiim
Hahah aynı kız nerdeyse yakın olsak kaçamak yapıyoruz beraber sanacaklar :))Fatma'yla kilo gecmisimiz. Ayni zamanda kilo alip , ayni zamanda vermisiz sanki.
A AklinYolu1
Yarisma dereceleri : 3'luk, 2'lik , 2'lik, 6'lik
Muttapa7555
Yarisma dereceleri : 5'lik , 1'lik , 5'lik, 5'lik
Eki Görüntüle 2167120
Alerji işi çok zor, anlıyorum seni1 aydır evi atılmıyorum atılacaklar lazım olabilecekler daha da uğraşıyorum.
Ölmedim sürünüyorum şuan. Ufal ufak evi elden geçir derim ben canım. Birde alerjim tetikledi zor nefes alıyorum tozdan
Malesef ben sirke kullanıyorum sadece ama bugün deterjan kullandım üstüne birde toz fenalardayım.Alerji işi çok zor, anlıyorum seni
2 tane sprey 1 tane hap kullanıyorum sürekli
Birde benim kimyasala da alerjim var
Bitkisel deterjanlar da kullanıyorum ama temizlik işi çok zorluyor yinede
Allah cezanı vermeye nirde verdin bu kıloları da baska bi seçenek tabi:))Sab. Bu diyaloğu çok beğendi
Hakkınla birinci oldun canım. Her ne kadar yine ben birinciyim diyenler olsa da:))Bir yerlerde birinci olmuşum :))) Bir ömür yeter bana
Aldıktan sonra kilo vermenin anlamı yok sena. Farklı bi yöntem uyguluyoruz o yüzden.Spordan yeni geldim dışarısı yanıyooo .Biraz dinleneyim dedim .Aynen ablam 90 kilo ile başlamıştı 1 yılda 70 e düştü .Sonra hooop yine abur cubur, cıssslı şeylerden yemeye başladı geçenlerde yine 90 a çıktım diyo. Koruyamadı neden nasılsa kilo verdim deyip ipin ucunu bıraktı.Çok konuştum kısacası başkan haklı
Kolay gelsin fatmacim.Malesef ben sirke kullanıyorum sadece ama bugün deterjan kullandım üstüne birde toz fenalardayım.
Çok yoruldum yerleri ellerimle sildim ellerim ve dizlerim perişan olsu şiştiler
Allah yardımcın olsun canımMalesef ben sirke kullanıyorum sadece ama bugün deterjan kullandım üstüne birde toz fenalardayım.
Çok yoruldum yerleri ellerimle sildim ellerim ve dizlerim perişan olsu şiştiler
Allah cezanı vermeye nirde verdin bu kıloları da baska bi seçenek tabi:))
Hakkınla birinci oldun canım. Her ne kadar yine ben birinciyim diyenler olsa da:))