Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Durumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.

Afiyet olsun tatlım 💕salata yerini almış çok güzel olmuş 😘

Afiyet olsun tatlım gayet güzel 💕😘

Tablo gibi herşey 💕bayılıyorum menülerine afiyet olsun canım 😘

Afiyet olsun kuzucum menü ve adımlar süper 💕💕💕

💕💕harikasın tatlım afiyet şifa olsun 😘

Süpersin kuzucum 💕Afiyet bal olsun 😘😘

Afiyet olsun canım adımlar ve menü harika 💕😘
Sadece spagetti oranı sebzelere göre daha azdır diye düşünüyorum öyleyse mükemmel 🌸

Acıkmaz mısın tatlım 😕Akşam sanki az olmuş seni zorlarsa hafif atlatmaya çalışalım olur mu 💕😘

Afiyet olsun şekerim 💕mis gibi menü 😘
Yaaaa çok teşekkür ederim 😍😍😍

İyi akşamlar hanımlar

10.00
2 yumurta
30 gr peynir
1 dilim hindi füme

14.00
1 küçük muz
1 tk tuzlu fıstık
1 çay kaşığı çam balı
Maden suyu

18.00
Eki Görüntüle 3510571
Nohut ekmekli avakodolu sos yedim böyle. Günü kapadım.

Spor yok bugün.

Adım sayım 4000.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
çok güzel görünüyorlar afiyet olsun ❤️
İyi akşamlar kızlar
Kaç gündür doğru düzgün giremiyorum buraya. Anca yolda okuyabiliyorum mesajları. Eve gittiğimde de yorgunluktan uyuyakalıyorum. Yıl sonuna kadar böyle olacak gibi. Bi de sürekli ara öğün yapasım geliyor hadi hayırlısı

Bugünkü Menüm
Sabah 9:30
20 antep fıstık
1 kuru kayısı
Türk kahvesi

Öğle 12:00
3 yk nohut
2 yk karabuğdaylı yoğurtlu meze

Ara 15:00
Yarım elma
8 çiğ fındık

Ara 16:30
1 kuru kayısı
1 tane karabuğdaylı çavdarlı grissine

Akşam 18:15
1 kase beyaz peynirli cevizli salata( içinde 2 dilim beyaz peynir,3 ceviz domates salatalık vardı)

Su 2 lt
11000 adım

LenaG LenaG
Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun ❤️ Canım kahvaltıdan itibaren doyurucu bir şey görünmüyor o yüzden de ara ihtiyacın oluyor
Hanımlar bir şey soracağım, benim eşim hapşurunca kolları tutmuyormuş. Hayatımda ilk defa duydum böyle şey. Hangi bölüme gitmesi gerekiyor beyin sinir cerrahi mi kalp damar mı kardiyoloji mi bilemedim 🥴
Canım geçmiş olsun 🙏nöroloji gibi geldi bana
İyi Akşamlar 🌸
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307

13:00 1büyük kupa şekersiz az yağlı sütle filtre kahve, 20 gr. leblebi

18:00 fırında yağlı kağıtta kendi yağında tavuk kalça but (160gr.) ve 1 orta boy patates, 1kase yy. yoğurt

Su 3.5 litre
Spor günlük ev işleri
Afiyet olsun canım ❤️ bir ara öğün olabilirmiş 🥰
İyi aksamlar
Sabah 2tame yunurta bir sakatalik bir domates
Ara ogun
Cennet hurmasi
Aksam iki kasik menemen
İki kasik kisir
7000 adim
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Canım afiyet olsun çok kısmışsın gibi geldi bana ❤️
Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Merhaba 🥰 açılmadı canım biz burdan devam ediyoruz
26.11.2024

Kahvaltı 11:00
2 yumurta haşlanmış
1 parça peynir
2 dilim ekmek ekşi maya ekmek
6 zeytin
Roka

Akşam 19:00
3 yemek kaşığı taze fasulye
1 tavuk but ızgara
1 kase salata

21:00 4 kaju fıstığı 1 kupa çay (kayınvalidemdeydim ısrar ile kajuyu yemek zorunda kaldım :KK43: Yarın umreye uğurlayacağız kırmayayım şimdi dedim )

2 litre su

Adım 6873 adım

LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun çok güzel menü olmuş 🥰 4 kaju nedir ki bir şey olmaz
Arkadaşlara hayırlı olsuna gitmiştik anca fırsat bulabildim menü yazmaya 😊
Saat 12.00
Karahindibalı kahve, 3 hurma, yarım avuç kadar beyaz leblebi
Ara Öğün ve Öğle yemeği YOK
Saat 18.00

Karahindibalı kahve 2 hurma, 1avuç beyaz leblebi
Akşam yemeği 19.00
1 asrıntandırı çavdar lavaş 3 sıkım çiğköfte, bol yeşillik, 1 bardak ayran (eşim yemek yapma çiğköfte alacağım dedi karşı koyamadım zaafımdır kendisi)
2 lt su + 1 lt dukan kiraz saplı
50 dk eliptik (16 km yol)
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım gün içinde az olduğundan çiğ köfteden bir sorun olmaz ❤️
Durumu anlatayım. Tahlillerde bariz birşey çıkmadı kalple ilgili. Ritim holteri takıldı. Bu gece hiç uyuyamadım. Sistim davul gibiyim. Hayatımda sırt üstü dört kere yattım. Bu da beşinci . Ucu sezeryan biri ameliyat. Gece bir arada da cihaz öttü. Neden öttü onu da anlamadım. Zimbirtilarina baktım hepsi yapışık. Hepsini sök tak yaptım. Susmadı. Öylece sızmışım. Şimdi ötmüyor. Saat 1 de gidip cikarttiracagim. Aksilik bugün okulda idareci olarak kimse yok. Müdür beyi aradım. Sıkıntı değil git işlemlerini yaptır dedi. 10 güne sonuclar çıkarmış. Bekleyeceğiz artık.
Geçmiş olsun şimdiden 🙏 güzel sonuçlar çıkar umarım 🙏

çok güzel görünüyorlar afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun ❤️ Canım kahvaltıdan itibaren doyurucu bir şey görünmüyor o yüzden de ara ihtiyacın oluyor

Canım geçmiş olsun 🙏nöroloji gibi geldi bana

Afiyet olsun canım ❤️ bir ara öğün olabilirmiş 🥰

Canım afiyet olsun çok kısmışsın gibi geldi bana ❤️

Merhaba 🥰 açılmadı canım biz burdan devam ediyoruz

Afiyet olsun çok güzel menü olmuş 🥰 4 kaju nedir ki bir şey olmaz

Afiyet olsun canım gün içinde az olduğundan çiğ köfteden bir sorun olmaz ❤️

Geçmiş olsun şimdiden 🙏 güzel sonuçlar çıkar umarım 🙏
Günaydın 💕
Sağol kaptaniçem 🙏

Merhaba Arkadaşlar,
Bu gruba tesadüfen denk geldim. Uzun zamandır KK’ya girmiyordum, zayıflama yarışmaları bittiğinden beri… :)
Zayıflama grupları yeniden mi açıldı?
Hoş geldin balpamuk. Cuma takımlarınin bazıları bizim gibi devam etti. 6. Takımdan oluşuyorduk zamanla guncellendik .

Geçmiş olsun canım inşallah kötü bise çıkmaz 🙏

Tahliller temizmis ne güzel. 🙏 İnşallah holter sonucun da normal değeri gösterir.

26 Kasım
11.00 Has iki yumurta, bol yeşillik , bir dilim çavdar ekmeği, iki ceviz
12.30 Kahve
17.00 Bir servis kaşığı kabak sote, bir kepçe yoğurt çorbası, bir wasa ekmeği
İki minik Cennet hurması (kıtır olandan )
İki litre su
Screenshot_2024-11-27-08-31-12-457-edit_com.huawei.health.jpg

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307

Ya sorumsuz işte. Birde diyorki sen herzaman evden kontrollü çıkardın. Tabi alışmış herseyi ben düşüncem, hatta onun yerinede düşüncem. Valla bu sefer didik didik didikliycem özrü kabahatinden büyük
aaaa ulan erkekler özürleri kabahatlerinden büyük gerçekten şaka gibi her şeyi kadınlar mı düşüncek öyle, skandal bi yorum :KK70: gerçi benim eşim olsa yine fazla fırça yememek için buna benzer bi yorum yapar daha çok fırça yerdi hahaha geçmiş olsun çok <3
Ayy Ankee ablaya söylüyordum menün çok klas böyle cool geliyor asortik geliyor demiştim seninki de ona benzemiş mi afiyet olsun ❤️
ay havalı hissettim ha şuan sfgsdhf teşekkür edderimmmmm

X