ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Mesaiye kalıcaz bu gidişle
El mahkum :confused:
Günlük 5 iyiydi yahu böyle senin hızına yetişemiycez anlaşılan:KK55:
Kupa almak gercekten zor artik. Ilk yarismadaki gibi bol kepceden dagitmiyoruz ama bu isin eglencesi . Kupalari alip kucuk daglari yarattigini sananlar var. Ben onlardan degilim ama elimden geleni de yaparim. :KK70:

Günaydın
Bugünkü menüm
10 temmuz salı
Kahvaltı yok
ARA
...
Yoğurt
Bitki çayı
ÖĞLE
...
Çorba
1 domates
1 salatalık
ARA
.....
1 muz
AKŞAM
....
1 kase yoğurt
1 dilim kRpuz
1 kk peynir
YATMADAN İKİ SAAT ÖNCE
... 1 bardak süt

selam kızlar dün ve bugün cok yogundum.ögle arası yaklasmısken yazayım dedim.dün zaten sekerszliği dondurmayla bozup pişman olunca aksam bir kase mercimek corbası dısında birseyler yemedim.ve baskülde 65.3 ü gördüm.bu benim için dogumdan sonra gördüğüm en düşük kiloydu nasıl mutlu oldum anlatamam.inanın zayıfladıgımı görünce iştan falanda kalmıyor.

Bir kilo =7000 kalori , gunluk yediginiz miktar 1500 kalori olsa 500 kalori harcasaniz haftada bir kilo verebilirsiniz.

Haftalik 1.5 kilodan fazlasi zararli arkadaslar.

Ayni sekilde yediginiz hicbir kacamak size 1 kilo getirmez sadece duzeninizi alt ust eder.

Ben ceza yontemine inanmiyorum. O yuzden dondurmayi yedin , al sana 150 mekik demem.

Kisacasi, kacamaklariniz icin uzulmeyin ama uzulmemek demek her zaman yapacaginiz anlamina da gelmesin.

Koruma donemine hazirlik yapin. O donem kilo vermekten cok daha zor goreceksiniz.

Bir kilo =7000 kalori , gunluk yediginiz miktar 1500 kalori olsa 500 kalori harcasaniz haftada bir kilo verebilirsiniz.

Haftalik 1.5 kilodan fazlasi zararli arkadaslar.

Ayni sekilde yediginiz hicbir kacamak size 1 kilo getirmez sadece duzeninizi alt ust eder.

Ben ceza yontemine inanmiyorum. O yuzden dondurmayi yedin , al sana 150 mekik demem.

Kisacasi, kacamaklariniz icin uzulmeyin ama uzulmemek demek her zaman yapacaginiz anlamina da gelmesin.

Koruma donemine hazirlik yapin. O donem kilo vermekten cok daha zor goreceksiniz.
gerçekten cok dogru cezadan ziyade o pişmanlık duygusu zaten bana agır gelen.cünkü bir yola cıkıp kendi kendime sözler verip bozdum.ama suan devam ediyorum sekersiz 21 e kaldıgım yerden.umarım koruma asamasına geldiğimiz günlerde gelir en kısa zamanda.

gerçekten cok dogru cezadan ziyade o pişmanlık duygusu zaten bana agır gelen.cünkü bir yola cıkıp kendi kendime sözler verip bozdum.ama suan devam ediyorum sekersiz 21 e kaldıgım yerden.umarım koruma asamasına geldiğimiz günlerde gelir en kısa zamanda.
Yani belli bir yasa gelmis insanlara ceza verilmez. Okudugum kitaplarda cabuk verilen kilolarin 6 ay bilemedin 1 sene icinde alindigini soyluyor. O yuzden hizli kilo vermek marifet degil. Ve bu konuda cok bilincsiz bir toplumuz. 10 senede alinan kilolar 10 haftada gitsin istiyoruz.

+ Aaa kac kilo verdin kiz fadime
- Haftada 2bucuk-3 , ayda 10 kilo verdim kiz
+Ayy bana da soyle cabuk ne yidin ne ictin
-2 dilim peynir , 5-6 zeytin , bir kase corba , bir avuc kuruyemis
+Super ... Ben de yapayim hemen.

Fadime diyeti biraktiktan sonraki 6 ay icinde 10 degil 20 kilo alir.

Haftada 2 kilo 14000 kalori ise senin hicbir sey yemeden spor yapman gerek -ki bu da saglikli degil. O yuzden hoopp geri almadan duzenli gitmekte fayda var.

O yuzdendir ki , ceza yok sadece kupa odulu var.

En cok paylasim yapan kupayi kapar .

En cok kiloyu veren 3 kupa alir.

Hedefine ulasan tek kupayi alir .

Ortalama tahmini tutturan tek kupayi alir gibi.

Aslında senin de yediğinde bişey yok
sana latteler yaramıyor canım
Biran önce çözüm bulman lazım
Ben artık sade kahve içmeye başladım
Ben kafamda biraktim latteyi. :KK66:

Cok nadir dunku gibi olabilir ama eve almiyorum, almayi da dusunmuyorum. Zerdecal latte de sagliksiz degil, hindistan cevizi sutu ile zerdecal. Hindibaa desen tamamen dogal bir alternatif. :KK51:

Kac gundur ac olan ben patates yeyince kendime geldim. O yuzden patatesi de zararlilardan saymiyorum.

+ 7 kilo verdigin icin insulin direncin biraz dengelenmis olmali ebrar.

Ben kafamda biraktim latteyi. :KK66:

Cok nadir dunku gibi olabilir ama eve almiyorum, almayi da dusunmuyorum. Zerdecal latte de sagliksiz degil, hindistan cevizi sutu ile zerdecal. Hindibaa desen tamamen dogal bir alternatif. :KK51:

Kac gundur ac olan ben patates yeyince kendime geldim. O yuzden patatesi de zararlilardan saymiyorum.

+ 7 kilo verdigin icin insulin direncin biraz dengelenmis olmali ebrar.
Doktor 5 kilodan sonra rahatlama hissedersiniz dedi ilaçta kullandım düzenli olmasada ara sıra içiyorum ilacımı

Abartmadan yedikten sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum patatesin
Kışın Zerdecal hindibaa yı çay olarak tüketiyorum
Yazın yeşil çay kiraz sapı biberiye papatya çayı onları tüketmeye çalışıyorum günlük

X