- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Benim hic yazmamam gerek o da bu ara mumkun degil.Benim olacak o kupaa
Binicem üstüne
vurucam kırbacı
Vurucam kırbacı
Bak ne hos gorunuyor piril piril
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hic yazmamam gerek o da bu ara mumkun degil.Benim olacak o kupaa
Binicem üstüne
vurucam kırbacı
Vurucam kırbacı
Bilemem sab. siz de mesai yapin biraz.
Kupa almak gercekten zor artik. Ilk yarismadaki gibi bol kepceden dagitmiyoruz ama bu isin eglencesi . Kupalari alip kucuk daglari yarattigini sananlar var. Ben onlardan degilim ama elimden geleni de yaparim.Mesaiye kalıcaz bu gidişle
El mahkum
Günlük 5 iyiydi yahu böyle senin hızına yetişemiycez anlaşılan
Cik olmamis , en azindan saatlerini degistir. Otekiler guzel. Bir de muz yedigin gun karpuz yeme canim.1 kase yoğurt
1 dilim kRpuz
1 kk peynir
YATMADAN İKİ SAAT ÖNCE
... 1 bardak süt
Bizde Kupalara uzaktan uzağa bakış atıcaz gibi duruyor Kupalar sende şekerimBu hafta mesajlardan kupayi ben alicam @fatma7454 . Kimseye birakmam.
Kilo vererek degil mesajdan alayim bari kupalari .Bizde Kupalara uzaktan uzağa bakış atıcaz gibi duruyor Kupalar sende şekerim
niyee kaplumbağa misali veriyoruz işteKilo vererek degil mesajdan alayim bari kupalari .
Ne sporu yaptin.
Insulin direncine ragmen iyi kilo vermissin. Baslangic neydi. 78 kusur, simdi 71 lerdesin.niyee kaplumbağa misali veriyoruz işte
Eliptik 1 saat
100 mekik
gerçekten cok dogru cezadan ziyade o pişmanlık duygusu zaten bana agır gelen.cünkü bir yola cıkıp kendi kendime sözler verip bozdum.ama suan devam ediyorum sekersiz 21 e kaldıgım yerden.umarım koruma asamasına geldiğimiz günlerde gelir en kısa zamanda.Bir kilo =7000 kalori , gunluk yediginiz miktar 1500 kalori olsa 500 kalori harcasaniz haftada bir kilo verebilirsiniz.
Haftalik 1.5 kilodan fazlasi zararli arkadaslar.
Ayni sekilde yediginiz hicbir kacamak size 1 kilo getirmez sadece duzeninizi alt ust eder.
Ben ceza yontemine inanmiyorum. O yuzden dondurmayi yedin , al sana 150 mekik demem.
Kisacasi, kacamaklariniz icin uzulmeyin ama uzulmemek demek her zaman yapacaginiz anlamina da gelmesin.
Koruma donemine hazirlik yapin. O donem kilo vermekten cok daha zor goreceksiniz.
Yani belli bir yasa gelmis insanlara ceza verilmez. Okudugum kitaplarda cabuk verilen kilolarin 6 ay bilemedin 1 sene icinde alindigini soyluyor. O yuzden hizli kilo vermek marifet degil. Ve bu konuda cok bilincsiz bir toplumuz. 10 senede alinan kilolar 10 haftada gitsin istiyoruz.gerçekten cok dogru cezadan ziyade o pişmanlık duygusu zaten bana agır gelen.cünkü bir yola cıkıp kendi kendime sözler verip bozdum.ama suan devam ediyorum sekersiz 21 e kaldıgım yerden.umarım koruma asamasına geldiğimiz günlerde gelir en kısa zamanda.
başlangıç 84 Mart ayında beri depiniyom vericem diye canımInsulin direncine ragmen iyi kilo vermissin. Baslangic neydi. 78 kusur, simdi 71 lerdesin.
Insulin direnci olanlara iki ogun cok yariyor ebrar.başlangıç 84 Mart ayında beri depiniyom vericem diye canım
Ramazan'da oruç tutmak bana iyi geldi
2 öğün beslenerek çok güzel yol aldım
Aslında senin de yediğinde bişey yokInsulin direnci olanlara iki ogun cok yariyor ebrar.
Bana da yaradi.
Ben kafamda biraktim latteyi.Aslında senin de yediğinde bişey yok
sana latteler yaramıyor canım
Biran önce çözüm bulman lazım
Ben artık sade kahve içmeye başladım
Doktor 5 kilodan sonra rahatlama hissedersiniz dedi ilaçta kullandım düzenli olmasada ara sıra içiyorum ilacımıBen kafamda biraktim latteyi.
Cok nadir dunku gibi olabilir ama eve almiyorum, almayi da dusunmuyorum. Zerdecal latte de sagliksiz degil, hindistan cevizi sutu ile zerdecal. Hindibaa desen tamamen dogal bir alternatif.
Kac gundur ac olan ben patates yeyince kendime geldim. O yuzden patatesi de zararlilardan saymiyorum.
+ 7 kilo verdigin icin insulin direncin biraz dengelenmis olmali ebrar.