HahahaAksama hepsini izliycem. Ivettt doğru diyor ::)
Mikemmeliz biz:)
Mutevaziligimizi mükemmelliğimize borçluyuz :)Hahaha
Başağa hep titiz demişler de çevremde çok başak var hepsi pasaklıMutevaziligimizi mükemmelliğimize borçluyuz :)
Birinde sıkılıyor ofluyor havası görünce hemen ikizler misin diyorum:)Başağa hep titiz demişler de çevremde çok başak var hepsi pasaklı
İkizleri eskiden severdim sonra çok alçak ikizler tanıdım şimdi sivmiyirimBirinde sıkılıyor ofluyor havası görünce hemen ikizler misin diyorum:)
Doğru cikiyor
Ben de balık burçlarına artık güvenemiyorum. Bir öyleler bi böyleler :)İkizleri eskiden severdim sonra çok alçak ikizler tanıdım şimdi sivmiyirim
@fatma7454 yaa canoo ellerinle niye sildin tak mopu sapın ucuna oda siliyo zaten içine sinmediyse bir de duru suyla dolandır .Ben zaten kovaya çok az deterjan döküyorum duru su yapmadan bitiriyorum . Sana da yazık seni düşündüğümden diyorum teyzem de eliyle siliyo içime sinmiyo diye halbuki aynı işi yapıyorsunuz .Malesef ben sirke kullanıyorum sadece ama bugün deterjan kullandım üstüne birde toz fenalardayım.
Çok yoruldum yerleri ellerimle sildim ellerim ve dizlerim perişan olsu şiştiler
Ve temizlik işleri bakanı cevap verdi:)@fatma7454 yaa canoo ellerinle niye sildin tak mopu sapın ucuna oda siliyo zaten içine sinmediyse bir de duru suyla dolandır .Ben zaten kovaya çok az deterjan döküyorum duru su yapmadan bitiriyorum . Sana da yazık seni düşündüğümden diyorum teyzem de eliyle siliyo içime sinmiyo diye halbuki aynı işi yapıyorsunuz .
BingoKizlar burçları bir daha alalım.
Sab. Kova
Sindy aslan
Ebrar yengec
Tulipa kova
Tris akrep
Honey akrep
Fatma boga
Doğru muyum. Kimi unuttum:)
Sena seni bilmiyorum.sarellam?
Ben de aksama doğru acicam.Ben cepten girdigim icin videoları iş saatinde acamam ama karikatürler on numara :)
Ahaha son dilegim sen mutlu yeterrr. En komigi boga ama .Burçların son dilek hakkı olsa :)
Tipleme şeker geldi paylaşayım dedim:)
Bunda da en komigi aslan. Kizi almis, dugunu yapmis.
Aslan , basak ve oglak.
Başak ta çok komik titizliğini son dilektede göstermişBurçların son dilek hakkı olsa :)
Tipleme şeker geldi paylaşayım dedim:)
Boşanma tarihi bile belliBunda da en komigi aslan. Kizi almis, dugunu yapmis.