- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Kızlar nerelerdesiniz yatmadan bi bakayım dedim. Benim minik uyudu çok şükür geldim.
Sürekli uyumak istemem normal mi sizce. Elim hiçbirşeye gitmiyor tonla iş var yapılacak
Isin zor kasikla verip kepceyle almamak icin dayanmalisin sab. istersen korumaya gec onlar varken.Benimde ağustosta kardeşlerim gelecek.
Biraraya toplanınca diyet işi çok zor oluyor yaa. Annem şimdiden hazırlıklara başladı bile
Sana hedef mi dayanir pg.21 TEMMUZ
SABAH
...
Yok
ARA
...
Limonlu su
1 bardak kefir
ÖĞLE
...
Taze fasulye(zeytinyağlı)
1/2 kase yoğurt
ARA
.....
Yulaf ezmesi
AKŞAM
....
1 bardak süt
@fatma7454 tartıya 1 gün kala.
Bu hafta hedefimi tutturdum
Diyete uygun olmamis ama fazla da yememissin ebrar.Menum yazayım kusura bakmayin diyet topiğine uygun olmadı bugün yediklerim
Sabah
1 sıkma
1 börek
Sade kahve
Öğleden sonra kısır yeşilliklerden turşu
akşam yok bugün beni mazur görun kızlar
@fatma7454 A AklinYolu1
Evet canım yaaaaa bu gün daha dikkatli olucam kaptan tartı hemen artı olarak dönüyor bana malesefDiyete uygun olmamis ama fazla da yememissin ebrar.
Ben de mochadan sonra toparlayamadim. Bir daha mochaaa yokkk.Evet canım yaaaaa bu gün daha dikkatli olucam kaptan tartı hemen artı olarak dönüyor bana malesef
Uzaktan birilerinin gelmesi çok güzel oluyor bana ne olmuş sana hasta mısın çok zayıf lamis ın dediklerindeki mutluluğu anlatamamBenimde ağustosta kardeşlerim gelecek.
Biraraya toplanınca diyet işi çok zor oluyor yaa. Annem şimdiden hazırlıklara başladı bile
Daha da kilo vereceksin .Uzaktan birilerinin gelmesi çok güzel oluyor bana ne olmuş sana hasta mısın çok zayıf lamis ın dediklerindeki mutluluğu anlatamam
Beni epeydir bu kiloda göremeyince ablam yiğenlerim şok oldular
hedef gitti zaten de aynı kilomu korusaydum diyorum artıkBen de mochadan sonra toparlayamadim. Bir daha mochaaa yokkk.Hedef sasti o yuzden ama yarin en azindan eksi goreyim diyorum..
Bugun az yersen toparlarsin ebrar.
Bende film izlemek, kitap okumak istiyorum yaa, ama nerdee bir ton iş beni bekliyor. Bugün 2 odayı daha temizlemem gerekli. Yarında sınavda görevliyim tüm gün.Gunaydin kizlar ,
Dun bosum diye butun gun film izledim. Aslinda bos degildim temizlikten kactim.
Evet, 1 yıldır görüşmüyoruz biz. Kilo verdiğimden haberleri yok. Beni de görünce çok şaşıracaklar. Yıllardir ayni kilolarda göre göre alışmışmışlardi.Uzaktan birilerinin gelmesi çok güzel oluyor bana ne olmuş sana hasta mısın çok zayıf lamis ın dediklerindeki mutluluğu anlatamam
Beni epeydir bu kiloda göremeyince ablam yiğenlerim şok oldular
hedef gitti zaten de aynı kilomu korusaydum diyorum artık
Bu gün salata düşünüyorum sabah akşam iki öğünümdede
Bende film izlemek, kitap okumak istiyorum yaa, ama nerdee bir ton iş beni bekliyor. Bugün 2 odayı daha temizlemem gerekli. Yarında sınavda görevliyim tüm gün.
Bir ton isi birakip hemen gidip pil aliyorsun.Aman Allahıım tartımın pili bitmiiiiiiş
Ama hala 65Ben de oyleyim bu aralar. Ozellikle temizlik konusunda
Isin zor kasikla verip kepceyle almamak icin dayanmalisin sab. istersen korumaya gec onlar varken.
Sana hedef mi dayanir pg.
Evet çıkmalıyım birazdan.Bir ton isi birakip hemen gidip pil aliyorsun.
Bu arada ne sinavi sab.
300 gram icin tartiyla tartismayin pg. Yarina kadar verirsin belki.Ama hala 65nedn 64.700 falan olmadı kii
:)) sorun 300-500 değil ki bi değişiklik olmaması halbuki hafta başı çok ümitliydim neyse önümüzdeki maçlar bakıcaz artık bizi bırakma kaptan300 gram icin tartiyla tartismayin pg. Yarina kadar verirsin belki.
Evet çıkmalıyım birazdan.
Türkiye genelinde kpss sınavı yapılacak.
Vayy topik baya hareketli bu sabah başarılııı tartı günü heyecanından mi kiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?