ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar nerelerdesiniz yatmadan bi bakayım dedim. Benim minik uyudu çok şükür geldim.

Sürekli uyumak istemem normal mi sizce. Elim hiçbirşeye gitmiyor tonla iş var yapılacak

Ben de oyleyim bu aralar. Ozellikle temizlik konusunda
Benimde ağustosta kardeşlerim gelecek.
Biraraya toplanınca diyet işi çok zor oluyor yaa. Annem şimdiden hazırlıklara başladı bile
Isin zor kasikla verip kepceyle almamak icin dayanmalisin sab. istersen korumaya gec onlar varken.

21 TEMMUZ
SABAH
...
Yok
ARA
...
Limonlu su
1 bardak kefir
ÖĞLE
...
Taze fasulye(zeytinyağlı)
1/2 kase yoğurt
ARA
.....
Yulaf ezmesi
AKŞAM
....
1 bardak süt
@fatma7454 tartıya 1 gün kala.
Bu hafta hedefimi tutturdum
Sana hedef mi dayanir pg.

Benimde ağustosta kardeşlerim gelecek.
Biraraya toplanınca diyet işi çok zor oluyor yaa. Annem şimdiden hazırlıklara başladı bile
Uzaktan birilerinin gelmesi çok güzel oluyor bana ne olmuş sana hasta mısın çok zayıf lamis ın dediklerindeki mutluluğu anlatamam
Beni epeydir bu kiloda göremeyince ablam yiğenlerim şok oldular

Uzaktan birilerinin gelmesi çok güzel oluyor bana ne olmuş sana hasta mısın çok zayıf lamis ın dediklerindeki mutluluğu anlatamam
Daha da kilo vereceksin .

Zayiflamissin derler , kilo almissin da derler ona gore ebrar.

Gunaydin kizlar ,

Dun bosum diye butun gun film izledim. Aslinda bos degildim temizlikten kactim.
Bende film izlemek, kitap okumak istiyorum yaa, ama nerdee bir ton iş beni bekliyor. Bugün 2 odayı daha temizlemem gerekli. Yarında sınavda görevliyim tüm gün.

Evet, 1 yıldır görüşmüyoruz biz. Kilo verdiğimden haberleri yok. Beni de görünce çok şaşıracaklar. Yıllardir ayni kilolarda göre göre alışmışmışlardi.

hedef gitti zaten de aynı kilomu korusaydum diyorum artık
Bu gün salata düşünüyorum sabah akşam iki öğünümdede

Ben de aynen bugun lahana , marul domates ile gecistiricem. Cok acikirsam bi patates.

Bende film izlemek, kitap okumak istiyorum yaa, ama nerdee bir ton iş beni bekliyor. Bugün 2 odayı daha temizlemem gerekli. Yarında sınavda görevliyim tüm gün.

Anahtar kelime bir ton.

Kolay gelsin sana. Disari isi bana daha kolay geliyor. Supurgeyi daha alamadim. Posta gunlerini kacirdim , normalde ertesi gun gelir ama bu evde olmadigim gune denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…