• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

edef601b8a7b57c6a727fa01ed101a0b.jpg

Dün çok fena bi tatlı krizi geçirdim çünkü tatlı bişey tüketmiyorum neyse sadede geliyim eve gidince tarçınlı az şekerli kek yaptım ama aslında büyük kızım girdi kanıma anne dedi sütle bişeyler yemek istiyorum dedi bende kek yaptım evet itirafımdır dün akşam 1 dilim kek yedim:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Oooldu mu şimdi :KK8:
Sen ye keki sonra tartıyla kavga et :KK70:

Ya evet dimi terbiyesiz ben aaah ah dayanamadım ama ama ben ilm defa kural ihlali yaptım ki normal bence :KK66:
İnsanız yahu arada olur öyle şeyler
Yeri gelir mocha içeriiiiz yeri gelir börek yeriiiiz mühim olan ertesi gün dengelemek
Yoksa ömür boyu diyet yapacak değiliz ya:KK50:

İnsanız yahu arada olur öyle şeyler
Yeri gelir mocha içeriiiiz yeri gelir börek yeriiiiz mühim olan ertesi gün dengelemek
Yoksa ömür boyu diyet yapacak değiliz ya:KK50:

Canimsin ya. Mochayi da unutmamis. :KK70:
Dusunsene omrumuzun hep sebzelerle gectigini. En yakin kopru nerde derim.... :KK53:

Canimsin ya. Mochayi da unutmamis. :KK70:
Dusunsene omrumuzun hep sebzelerle gectigini. En yakin kopru nerde derim.... :KK53:
Ayy yok artık :silah:
Ne sebzesi yaaa :ruh:
Kış gelsin salep içiciiiiim ben
soğuk havada şöööyle sıcak sıcak..

Ayy yok artık :silah:
Ne sebzesi yaaa :ruh:
Kış gelsin salep içiciiiiim ben
soğuk havada şöööyle sıcak sıcak..

Ben tek tip beslenemiyorum sab. Bakma sen bu ara useniyorum yemek yapmaya o yuzden hep patates , koruma doneminde yemek de yaparim mis gibi olur. :KK73:

Salebi ben de cok seviyorum. Koca Istanbul'da cok iyi yerlerden aldim , yine de eski tadlar yok. Kendimiz mi yapsak. :KK53:

Ben tek tip beslenemiyorum sab. Bakma sen bu ara useniyorum yemek yapmaya o yuzden hep patates , koruma doneminde yemek de yaparim mis gibi olur. :KK73:

Salebi ben de cok seviyorum. Koca Istanbul'da cok iyi yerlerden aldim , yine de eski tadlar yok. Kendimiz mi yapsak. :KK53:
Tek yaşasam bende kendime yemek yapardım herhalde. Çeşit ve sulu yemek seviyorum çünkü.
Salep uğraştırıcı biraz. Yapıyorum ama uzun sürüyor, birde kıvamını tutturabilmek önemli.
Öyle heryerde salep içilmiyor zaten.
Bazen sıkılıyorum böyle şeylerden, biraz etrafı dağıtarak yapıp iş çıkarıyorum kendime. Bazen de severek yaparım.

Eminönünde var biyer var balkapan han da orjinal salep ama çok pahalıı:( ben alamıyom sen alırsın belki ;)

Tek yaşasam bende kendime yemek yapardım herhalde. Çeşit ve sulu yemek seviyorum çünkü.
Salep uğraştırıcı biraz. Yapıyorum ama uzun sürüyor, birde kıvamını tutturabilmek önemli.
Öyle heryerde salep içilmiyor zaten.
Bazen sıkılıyorum böyle şeylerden, biraz etrafı dağıtarak yapıp iş çıkarıyorum kendime. Bazen de severek yaparım.
Ahh koruma donemine gecsek cok sey yapacagiz da. :KK8:

Mutfakla ve temizlikle hic aram olmadi zaten. Zaman kaybi gibi geliyor bana. Oturup film izlerim , bi de patlamis misir ohh miss. Tabi ki patlamis misir bu aralar eve alinmamakta. :KK70:

Eminönünde var biyer var balkapan han da orjinal salep ama çok pahalıı:KK43: ben alamıyom sen alırsın belki :KK66:

Bir denerim orayi da pg. Kisin gelirsem tabi ki. :KK8:

Merhaba canlaaar bu hafta öyle yoğundum ki sizleri okuyup okuyup çıktım yazamadım .Teyzem diyete uymadığı için her hafta hastaneye taşınıyoruz, hastaneden bıktım artık .Ama telaşlanmayın diyeti bozmuyorum cısslara saldırmıyorum. Bugünü hafif geçireceğim, yarın ki tartıyı merak ediyorum.

Ahh koruma donemine gecsek cok sey yapacagiz da. :KK8:

Mutfakla ve temizlikle hic aram olmadi zaten. Zaman kaybi gibi geliyor bana. Oturup film izlerim , bi de patlamis misir ohh miss. Tabi ki patlamis misir bu aralar eve alinmamakta. :KK70:

Bir denerim orayi da pg. Kisin gelirsem tabi ki. :KK8:
Patlamış mısır mı ııiyyy o ne öyle patlak patlak :KK70:
Film seyrederken birebir salatalik yee havuç yee lahana yee :KK3:

Sizlerin günü nasıl geçiyor ben de durumlar böyle ,saat 1 de spora gidicem .Temizlikten konu açılmış annem ev temiz olsa da ne oturuyorsun sena bak bilmem kimin kızı şunu yapmayı biliyor sen ancak otur evlenince çok çekersin bu iş bilmezliğin yüzünden deyip darlıyor(yemek yapmayı bilmiyorum fazla takmıyorum internette bir sürü tarif var aslında ), yani zorla yapıyorum .

Merhaba canlaaar bu hafta öyle yoğundum ki sizleri okuyup okuyup çıktım yazamadım .Teyzem diyete uymadığı için her hafta hastaneye taşınıyoruz, hastaneden bıktım artık .Ama telaşlanmayın diyeti bozmuyorum cısslara saldırmıyorum. Bugünü hafif geçireceğim, yarın ki tartıyı merak ediyorum.
Gecmis olsun senacim.

Hadi bakalim tarti resmini yarin bekliyoruz. :KK45:

Patlamış mısır mı ııiyyy o ne öyle patlak patlak :KK70:
Film seyrederken birebir salatalik yee havuç yee lahana yee :KK3:

Bir zamanlar patlamis misir ve patates ayni yerdeydi benim icin. Hic nutella ile denedin mi harika oluyor. :KK70:

Back