• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Hayırdır kız ne güzel gidiyor kilolar sistemi çözdün daha ne olsun bi sıkıntın mi var özel değilse tabi
Yok bi sıkıntı özel bişey yok genel iş güç para falan işte aslında ben çalışmayı prk sevmiyorum 8 senedir evdeydim tekrar maddi olumsuzluklar yüzünden başladım şimdi zor geliyo çocuklar nekadar idare etsede bana ihtiyaçları var küçükler daha :(

Yok bi sıkıntı özel bişey yok genel iş güç para falan işte aslında ben çalışmayı prk sevmiyorum 8 senedir evdeydim tekrar maddi olumsuzluklar yüzünden başladım şimdi zor geliyo çocuklar nekadar idare etsede bana ihtiyaçları var küçükler daha :KK43:
Allah yardımcın olsun canım. Zor çocuklar küçük olunca... İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız da kuzularına vakit ayırırsın.

Yok bi sıkıntı özel bişey yok genel iş güç para falan işte aslında ben çalışmayı prk sevmiyorum 8 senedir evdeydim tekrar maddi olumsuzluklar yüzünden başladım şimdi zor geliyo çocuklar nekadar idare etsede bana ihtiyaçları var küçükler daha :KK43:
Allah yardımcın olsun canım, çocuklarla çalışmak kolay değil.

IMG_0464.PNG
Öğle yemeği zamanı

BUTUN TAKIMIN DIKKATINE...ONEMLI

Bu pazar yani 22 Temmuz da kilo resmini yuklemeyen arkadaslari yarismaya devam etmek istemiyor sayilacak ve listeden silineceklerdir.

Ona gore bu pazar onemli arkadaslar. Iyi dusunun , bizim takim diye soylemiyorum , bizden iyisi Şam'da kayisi. bknz. Şam'da kayisi nedir . :KK70:

A AklinYolu1
Muttapa7555 Muttapa7555
kokulusabun kokulusabun
@_SinsireLLa_
@zinnia
@tulipa
@Papatya gelini
@tristris

@ebrar1980
H honey bunch
@Sena616
@Sarellam

selam bisüredir yurtdısındaydım anca geldim aranıza malesef istikrarım devam edemedi takılı kaldım 53te :(

Back