- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
Aaaa o zaman Rabbim işlerinizi bol tutsun kız... Bekarlar evlensin nişanlansın hatunlar saçlarına bakim kesim yaptırsın....Et et ben pirimle çalışıyorum iş yoksa parada yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa o zaman Rabbim işlerinizi bol tutsun kız... Bekarlar evlensin nişanlansın hatunlar saçlarına bakim kesim yaptırsın....Et et ben pirimle çalışıyorum iş yoksa parada yok
Aaaa o zaman Rabbim işlerinizi bol tutsun kız... Bekarlar evlensin nişanlansın hatunlar saçlarına bakim kesim yaptırsın....
Yok bi sıkıntı özel bişey yok genel iş güç para falan işte aslında ben çalışmayı prk sevmiyorum 8 senedir evdeydim tekrar maddi olumsuzluklar yüzünden başladım şimdi zor geliyo çocuklar nekadar idare etsede bana ihtiyaçları var küçükler dahaHayırdır kız ne güzel gidiyor kilolar sistemi çözdün daha ne olsun bi sıkıntın mi var özel değilse tabi
Allah yardımcın olsun canım. Zor çocuklar küçük olunca... İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız da kuzularına vakit ayırırsın.Yok bi sıkıntı özel bişey yok genel iş güç para falan işte aslında ben çalışmayı prk sevmiyorum 8 senedir evdeydim tekrar maddi olumsuzluklar yüzünden başladım şimdi zor geliyo çocuklar nekadar idare etsede bana ihtiyaçları var küçükler daha
İnşallah canımAllah yardımcın olsun canım. Zor çocuklar küçük olunca... İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız da kuzularına vakit ayırırsın.
Allah yardımcın olsun canım, çocuklarla çalışmak kolay değil.Yok bi sıkıntı özel bişey yok genel iş güç para falan işte aslında ben çalışmayı prk sevmiyorum 8 senedir evdeydim tekrar maddi olumsuzluklar yüzünden başladım şimdi zor geliyo çocuklar nekadar idare etsede bana ihtiyaçları var küçükler daha
Çıkana kadar uğraştıracak desene kuzucukÇok şükür daha iyiyim canım... emirler yağdırıyor beyefendi bende onları yapıyorum pilin enerjisini mi kullanıyor nedir :))
Hemde üç tane olunca dahada zorAllah yardımcın olsun canım, çocuklarla çalışmak kolay değil.
Çok iyi anlıyorum seni canım.Hemde üç tane olunca dahada zor
Oo sanada kolay gelsinÇok iyi anlıyorum seni canım.
Benimde 3 tane, ikizlerim ve 1 yaş küçük kızım var. Yaş yakın olunca daha da zor oluyor hersey.
Saol canikomAfiyet olsun.
Cikkk.
BUTUN TAKIMIN DIKKATINE...ONEMLI
Bu pazar yani 22 Temmuz da kilo resmini yuklemeyen arkadaslari yarismaya devam etmek istemiyor sayilacak ve listeden silineceklerdir.
Ona gore bu pazar onemli arkadaslar. Iyi dusunun , bizim takim diye soylemiyorum , bizden iyisi Şam'da kayisi. bknz. Şam'da kayisi nedir .
A AklinYolu1
Muttapa7555
kokulusabun
@_SinsireLLa_
@zinnia
@tulipa
@Papatya gelini
@tristris
@ebrar1980
H honey bunch
@Sena616
@Sarellam
Olsun verirsinselam bisüredir yurtdısındaydım anca geldim aranıza malesef istikrarım devam edemedi takılı kaldım 53te
bi inada baglayamadım sunuOlsun verirsin
Hem de ne uğraştırmak :))Çıkana kadar uğraştıracak desene kuzucuk