• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım bugun biraz kaçırdım bide kızıkam 2 .5 yasinda pasta aldi bana ufledik falan guzeldii pisman degilimm🥹🥹 ama sabah leslie yaptım bide P Purple58
Haha bide leslie yaptım diyor yerim seni 🤣🥰 bugün senin günündu canim sen yarın dengelersin ama menü yaz da eksik sayilmasin

Ayyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.

Ben de denemek istiyorum ya, kilo vermem yavaslayinca bu yönteme bı bakayım 🥰

Açıkçası yeme düzenini oturtarak kilo vermeyince o kiloyu korumak da çok zor oluyor. Ben şu an hayatımda ilk defa bu kadar dolu dolu menulerle diyet yapıyorum. İnşallah bu sefer daimi olur 🤲🤲

Yok kuzum yürüyüş değil o, 1 saat spor yaptım Leslie ve Zumba karışık. Ayrı ayrı yazmaktansa böyle adım sayımı yaziyorum artık.
Leslie ben de ki yapsam acaba ya, eskiden yapmıştım ama ise yaramamişti o zaman. Yani belki de yaradı ben farketmedim.
Dans videosunu kaydettim kendime. Bir ara baslicam nazlicim ona. Ama bu sıralar modum düştü. Yoruldum ondan galiba.
Son iki hafta kaldı tatile. Ha gayret diyorum kendime canım

9 Şubat menü
Sabah
Kahve
Öğle
Kahve
Akşam
Yaprak ve lahana sarması karışık hatta biraz çok bile kaçırmış olabilirim 🙈ama tek öğün deyip kendimi avuttum
4 kaşık yoğurt
4 kaşık sütlaç
1 Lt dukan birası
3 Lt su
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sporuda gece paylaşırım inşallah

Ayyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.

Açıkçası yeme düzenini oturtarak kilo vermeyince o kiloyu korumak da çok zor oluyor. Ben şu an hayatımda ilk defa bu kadar dolu dolu menulerle diyet yapıyorum. İnşallah bu sefer daimi olur 🤲🤲

Yok kuzum yürüyüş değil o, 1 saat spor yaptım Leslie ve Zumba karışık. Ayrı ayrı yazmaktansa böyle adım sayımı yaziyorum artık.
Kesinlikle öyle canım benim yaklaşık 1 yıldır beslenme şeklim kilo koruma şeklim böyle oldu çok yediğim günün ertesi günü 24 saat açlık yapıyorum normal günlerde tek öğün max 1 ara öğün ile besleniyorum bir sürü yol denedim hayatım boyunca bu şekild ekilo verdim ve korudum şükür

Eklentiler

• incoming-93B5E6CC-6C27-436A-8DDC-55ED118AB1B5.webp
    incoming-93B5E6CC-6C27-436A-8DDC-55ED118AB1B5.webp
    5 KB · Görüntüleme: 4

Bu yöntem çok sağlıklı 😚

Kizz bu nasıl menü böyle beden hiç bise yemedin
Ödem detoksu 🙄😅
Ne çok yürümüşsün canım, haftasonu gezmesi var galiba 😄

Happy birthday to youu 🤩💐

Ellerine sağlık canım

Sorma ben de fazla kaçırdım. Suçluluk hissediyorum

Yazdıkların bana da iyi geldi 🙏🌹

Geçmiş olsun canım, yine girersin düzene. Pazartesi ben de işi sıkı tutmak istiyorum

Ödem atma menüsü 😂
Hayır anlamıyorum alttan üstten içim dışıma çıkmış bedenimde su kalmamis hangi ödemi attım acaba anca bugün içtiğim sular gitmiştir 😂🥴
:110::110: neyse telafi ederim mecburen 😎

Oyy nasıl masumlar insan kıyamaz kii 😻😻 ama ben sadece uzaktan sevebiliyorum 🤗

Afiyet olsun🤍

Afiyet olsun kaptanım🤍 istikrarlı gidiyorsun 👏👏👏🧿

Ödemler el sallıyor 👋👋💃💃

Afiyet olsun kaptanım🤍 kahvaltı tabakların rengarenk göze ve mideye güzel hitap ediyor 🌼🌼🤍

Afiyet olsun🤍 dönemsel iştah artışı olabilir dengelerin sen 🌼

Teşekkür ederim kaptanım 🥰🥰
Bay bay odemlerrr

Erken saatlerde atlasan sıkıntı olmaz herhalde ama laminant olan yer değil de fayans üzerinde olsa daha iyi olur
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

sabah 12.40
1 yumurta, 2 yk nohut unu, maydanoz ve 45 gr keçi peyniriyle tava pankeki yaptım.
7 zeytin, 1 tk şekersiz yabani elma marmelatı
domates ve biber

ara 15.00
2 salatalık, 1 dilim portakal, 1 adet altınbaşak labneli bisküvi

ara 16.30
14 kuruyemiş ve filtre kahve

akşam 19.15
1 orta boy ev yapımı lahmacun (glutensiz un ve siyez unu karışımı), domates, biber, yeşillik, 1 bardak kefir

yeşil çayla devam ediyorum

1,5 lt su

spor olarak sadece ev içi işler. onun dışında spor yok
Afiyet olsun canm🌼🤍
Ödem detoksu 🙄😅

Hayır anlamıyorum alttan üstten içim dışıma çıkmış bedenimde su kalmamis hangi ödemi attım acaba anca bugün içtiğim sular gitmiştir 😂🥴

Bay bay odemlerrr
Salıya güzel sonuçlar bekliyoruz 🥰

Ne çok yürümüşsün canım, haftasonu gezmesi var galiba 😄

Happy birthday to youu 🤩💐

Ellerine sağlık canım

Sorma ben de fazla kaçırdım. Suçluluk hissediyorum

Yazdıkların bana da iyi geldi 🙏🌹

Geçmiş olsun canım, yine girersin düzene. Pazartesi ben de işi sıkı tutmak istiyorum

Ödem atma menüsü 😂
Hadi gel sıkı tutalım
Ben regl menüsü yapmayayım sen pazartesiye sık gir :cool:

Bugünki menüm
Sabah 11 civar
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Salatalık kapya biber zeytin
1 ince wasa üzeri kaymak bal

Ara15 civarı
1 mandalina
1 cupcake(bitti son söz)

Akşam 18.30 civarı
1 p basmati
Yarım p et haşlama
2-3 minik küp pancar turşusu

Aaa yememişim başka birşeyyy
:))
Nedense bana çok gibi geldi

Bol ev ii
2 lt su
P Purple58 Ellssa Ellssa

9 Şubat menü
Sabah
Kahve
Öğle
Kahve
Akşam
Yaprak ve lahana sarması karışık hatta biraz çok bile kaçırmış olabilirim 🙈ama tek öğün deyip kendimi avuttum
4 kaşık yoğurt
4 kaşık sütlaç
1 Lt dukan birası
3 Lt su
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sporuda gece paylaşırım inşallah
Ya bu sarmaya ben de hayır diyemiyorum ya aşşşırı seviyorum oturur bir tencere yerim yani o kadar yiyemeyince de aklımda kalıyor. Böyle napıcaz hiç bilmiyorum :confused:

Leslie ben de ki yapsam acaba ya, eskiden yapmıştım ama ise yaramamişti o zaman. Yani belki de yaradı ben farketmedim.
Dans videosunu kaydettim kendime. Bir ara baslicam nazlicim ona. Ama bu sıralar modum düştü. Yoruldum ondan galiba.
Son iki hafta kaldı tatile. Ha gayret diyorum kendime canım
Leslie'nin her videosu aynı etkide değil bence, bazıları çok yavaş. Vücudumun tam isindigini bile farketmedigim seriler var. 30 dakikalık Boosted Walk olanı yapıyorum ben o baya iyi. Üstüne de 16 dakikalık Zumbayı. Zaten o 16 dakikada pertimi çıkarttığı için daha istesem de devam edemiyorum.
Kesinlikle öyle canım benim yaklaşık 1 yıldır beslenme şeklim kilo koruma şeklim böyle oldu çok yediğim günün ertesi günü 24 saat açlık yapıyorum normal günlerde tek öğün max 1 ara öğün ile besleniyorum bir sürü yol denedim hayatım boyunca bu şekild ekilo verdim ve korudum şükür
Bu sistemi oturttuysan çok güzel tabi. Ben de günde 2 öğünle oturtmak istiyorum.
Ben de ip atlıyorum canım alt kat konusunuda banyoda paspasın üstünde atlıyorum 🙈 henüz bir şikayet gelmedi
Banyo hiç aklıma gelmemişti, o kadar mantıklı ki 😂😂

Back
X