• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bir ton isi birakip hemen gidip pil aliyorsun. :KK51:

Bu arada ne sinavi sab.

Yarın sabah erken çıkarım evden. Eğer vaktim olursa çıkmadan tartı fotosunu yüklemeye çalışırım. Telefon götürmemiz yasak, evde bırakacam telefonumu. Oyüzden öğlen 1 gibi yüklerim ancak fotoyu. Beni bekleyin anacııım:KK25:

Ay çıldırmış olmalıyım 1 litre suyu tek seferde içtim :confused::confused:

Aksama kadar 3 u bulur seninki. :KK70:

Yarın sabah erken çıkarım evden. Eğer vaktim olursa çıkmadan tartı fotosunu yüklemeye çalışırım. Telefon götürmemiz yasak, evde bırakacam telefonumu. Oyüzden öğlen 1 gibi yüklerim ancak fotoyu. Beni bekleyin anacııım:KK25:
Kizim deli misin isine bak. Oyle durumlarda tabi ki tarti saati sarkabilir. Kasma sakin.

Millet keyfinden sarkitiriyor mesela uyuyorum o saatte diyor. Ben onlara kiziyorum. :KK8:

Ben de aynen bugun lahana , marul domates ile gecistiricem. Cok acikirsam bi patates. :KK8:

Anahtar kelime bir ton. :KK70:

Kolay gelsin sana. Disari isi bana daha kolay geliyor. Supurgeyi daha alamadim. Posta gunlerini kacirdim , normalde ertesi gun gelir ama bu evde olmadigim gune denk geliyor. :KK12:

Amaniin sen süpürge almadın mi daha :skandal:
Grupça sana gezmeye geliyoruz gelirken de ev hediyesi süpürge alıyoruz
Haydi kızlar :KK4::KK4::KK55:

Aksama kadar 3 u bulur seninki. :KK70:

Kizim deli misin isine bak. Oyle durumlarda tabi ki tarti saati sarkabilir. Kasma sakin.

Millet keyfinden sarkitiriyor mesela uyuyorum o saatte diyor. Ben onlara kiziyorum. :KK8:
Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim kaptan :KK68:
1 de eve gelip 2 de tekrar gidiciiim
Gelişmeleri akşam naklen canlı yayından takip ederim :KK70:

ah_su_kadinlar_0072.jpg

Dün çok fena bi tatlı krizi geçirdim çünkü tatlı bişey tüketmiyorum neyse sadede geliyim eve gidince tarçınlı az şekerli kek yaptım ama aslında büyük kızım girdi kanıma anne dedi sütle bişeyler yemek istiyorum dedi bende kek yaptım evet itirafımdır dün akşam 1 dilim kek yedim:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bak yaa
Gitti süpürge :KK35:
Sen düşünüp karar verene kadar başkası hızlı davranmış :KK51:

Yok o cabuk oldu gordum ertesi gun satilmisti. Ondan beri oyalaniyorum yenisi gelir mi diye.

Sonunda baskasina karar verdim , 3-5 gun suruyormus gelmesi. Eee ben de hafta ici evde olmuyorum.

O yuzden sarkiyor su an ama yakaladigim gun alacagim. :cool:

Dün çok fena bi tatlı krizi geçirdim çünkü tatlı bişey tüketmiyorum neyse sadede geliyim eve gidince tarçınlı az şekerli kek yaptım ama aslında büyük kızım girdi kanıma anne dedi sütle bişeyler yemek istiyorum dedi bende kek yaptım evet itirafımdır dün akşam 1 dilim kek yedim:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Sonra da sabah neden 64.700 u gormedim de. :KK70:

Yok o cabuk oldu gordum ertesi gun satilmisti. Ondan beri oyalaniyorum yenisi gelir mi diye.

Sonunda baskasina karar verdim , 3-5 gun suruyormus gelmesi. Eee ben de hafta ici evde olmuyorum.

O yuzden sarkiyor su an ama yakaladigim gun alacagim. :cool:

Sonra da sabah neden 64.700 u gormedim de. :KK70:
:KK70::KK70:

Back