- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Bir ton isi birakip hemen gidip pil aliyorsun.
Bu arada ne sinavi sab.
300 gram farkeder sabaha kadar. 64 leri goreceksin vay bee cok heyecanli.:)) sorun 300-500 değil ki bi değişiklik olmaması halbuki hafta başı çok ümitliydim neyse önümüzdeki maçlar bakıcaz artık bizi bırakma kaptan
300 gram farkeder sabaha kadar. 64 leri goreceksin vay bee cok heyecanli.
Ay çıldırmış olmalıyım 1 litre suyu tek seferde içtim
Kizim deli misin isine bak. Oyle durumlarda tabi ki tarti saati sarkabilir. Kasma sakin.Yarın sabah erken çıkarım evden. Eğer vaktim olursa çıkmadan tartı fotosunu yüklemeye çalışırım. Telefon götürmemiz yasak, evde bırakacam telefonumu. Oyüzden öğlen 1 gibi yüklerim ancak fotoyu. Beni bekleyin anacııım
Biz de seni sevdik. Seviyor sevmiyor seviyorrr .....Sayenizde hepinizi seviyorum
Ben de aynen bugun lahana , marul domates ile gecistiricem. Cok acikirsam bi patates.
Anahtar kelime bir ton.
Kolay gelsin sana. Disari isi bana daha kolay geliyor. Supurgeyi daha alamadim. Posta gunlerini kacirdim , normalde ertesi gun gelir ama bu evde olmadigim gune denk geliyor.
Amaniin sen süpürge almadın mi daha
Grupça sana gezmeye geliyoruz gelirken de ev hediyesi süpürge alıyoruz
Haydi kızlar
Anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim kaptanAksama kadar 3 u bulur seninki.
Kizim deli misin isine bak. Oyle durumlarda tabi ki tarti saati sarkabilir. Kasma sakin.
Millet keyfinden sarkitiriyor mesela uyuyorum o saatte diyor. Ben onlara kiziyorum.
Ayy allahım çok şükür
Bak yaaBenim begendigim beyaz vardi , bi tane kalmisti onu alamadim baskasi almis , ondan sonra moralim bozuldu sab.
Bak yaa
Gitti süpürge
Sen düşünüp karar verene kadar başkası hızlı davranmış
Dün çok fena bi tatlı krizi geçirdim çünkü tatlı bişey tüketmiyorum neyse sadede geliyim eve gidince tarçınlı az şekerli kek yaptım ama aslında büyük kızım girdi kanıma anne dedi sütle bişeyler yemek istiyorum dedi bende kek yaptım evet itirafımdır dün akşam 1 dilim kek yedim
Yok o cabuk oldu gordum ertesi gun satilmisti. Ondan beri oyalaniyorum yenisi gelir mi diye.
Sonunda baskasina karar verdim , 3-5 gun suruyormus gelmesi. Eee ben de hafta ici evde olmuyorum.
O yuzden sarkiyor su an ama yakaladigim gun alacagim.
Sonra da sabah neden 64.700 u gormedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?