- 8 Şubat 2024
- 2.854
- 15.523
- 123
Ayy evet ya benim de öyle ve kendisinden hiç hoşlanmıyorum. Zayıflayınca toparlanır mı dersin.Benim de öyle. Göbeğim resmen bağımsızlığını ilan eden bir birey. Yan dönünce yanıma yatan biri gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet ya benim de öyle ve kendisinden hiç hoşlanmıyorum. Zayıflayınca toparlanır mı dersin.Benim de öyle. Göbeğim resmen bağımsızlığını ilan eden bir birey. Yan dönünce yanıma yatan biri gibi
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar mutlu sabahlar. Biz çocukların baskısı ile yine dedemize geldik . Sabah çok erken çıkıp sürpriz yaptık. Ana bu sefer temkinliyjm valize önce tartı ve takviyelerimi aldim . menüm
Sabah 1 yumurta 3 dilim füme 2dilim peynir 2 galete
Ara 1 portakal
Öğle tavuk suyuna çorba salata yedim
Ara 7 8 çiğ fındık
Akşam 1 tabak susuz sucuklu kurufasulye 1dilim ekmek maden suyu
Su 2litre
bluegreeneyes , Ellssa , Boncuk2307
E gececi olduğun zaman hep ortalık karışcak mıHep degil canım vardiyalı çalışıyor gececi olduğu zamanda gece çalışıyor sabah geliyor kahvaltı faslı yemek derken karışıyor ortalık
Afiyet olsun canım müthiş19 Ocak Pazar menüsü
12:45 sade filtre kahve
13.00 kahvaltı
3 kaşık yulaf, 2 kaşık yoğurt, 1 yumurta ile krep, arasına 1.5 dilim peynir, 1 yaprak marul ve yarım avokado.
16.30 ara
1 su bardağı kefir, yarım salatalık, yarım yeşil elma, biraz maydanoz bızztt yapıldı içildi.
18.00 akşam
1 tabak mantarlı et sote, yeşil salata.
Su 3 lt
Spor
9.695 adım (bunun fotosu var ama bilgisayardan yazdığım için koyamadım ayrıca atacağım)
40 dk yüzme
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
arke kaptanıma kesinlikle katılıyorum hakim beySon mesajı görmüş oldum tesadüfen görmüşken de yazayım bari. Arkadaşlar spordan aldığımız puanlara takılmaya bence gerek yok, önemli olan spor yapıp kilo verme sürecimizi desteklemiş olmamız. Sarkmadan ve daha hızlı kilo veriyor oluşumuz daha öncelikli olmalı. Kimin spor birinciliğini kazandığının önemi yok bence. O yüzden isteyen ip atlasın isteyen yürüsün, biri en yüksek puanı getiren sporu yapıyor ama ben yapamıyorum diye takılmaya gerek yok. Ben genelde kazanan bluegreeneyes ya da @Purple58 daha da motive olsun diye "sizi geçmek ne mümkün" şeklinde takılıyorum. Onlara yetişemeyeceğimi bilsem de gayret gösteriyor olmam da benim yanıma kar kalıyor. Söyleyeceklerim bu kadar hakim bey
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar kusura bakmayın bırkac gündür gıremedım bendekı hastalık çocuğa gectı hafta sonumuz acillerde gectı ateşini düşüremediler
Çok şükür bugün ıyı
Günler bıle aklımdan çıktı tartlmıştım bıle ama onu bıle gonderemedım
(Kaptanım ben bır müddet hazırlıkla devam edeyım grupları etkılemeyeyım)
Kesinlikle idolümsün ben korka korka 100 atladımBu gün fena ip atladım kaptanım ödem toplamış olabilirim
Bugünkü menüm
Sabah 8 haşlanmış yumurta
10:30 peynirli minik ekmek arası ama baya küçük yani
+Filtre kahve
13:00 kinoa kısır + protein bar
16:30 minik kase bezelye yemeği bir kaşık makarna, 15 fındık, yarım elma
Spor yürüyüş yine 40 dk
Ellssa Boncuk2307 boncukcum seni etiketlemek kolay olmuyor çok boncuk var ama en güzeli sensin
Atkı daha iyi.Kısıtlama nefes almanı derimKızlar ben böyle akşam yürüyüşe çıkıyorum hatta karanlığa kalıyorum çoğu zaman, hava kirliliğilne maruz kaliyomusum gibi. Maskeyle yürüsem daha mı iyi olur sizce, filtreler mu hava kirliliğilni bilgisi olanınız var mı?
Atkı takip burnumu örtüyorum genelde
Güzel afiyet olsunMenüm
Sabah
Kıymalı 2 yumurta
1 kk peynir
Çeri / Salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 fincan hindiba kahvesi
Akşam
1 tabak etli kuru fasülye
Kuru cacık
Yarım dilim tam buğday ekmeği
4 adet biber turşusu
Su: 2 lt
Spor---- 2000 adım sadece
Boncuk2307 Ellssa arke
Çok güzel afiyet olsungünün menü ve spor bildirimiyle geldimmm
8.30 elma rendesi, tarçın, 3yk yulaf, 1 tk dövülmüş keten tohumu, 1çb badem sütü, 3 ceviz ve 1tk akçaağaç şurubu ile yulaf lapası+1 haşlanmış yumurta
12.00 nohutlu pırasa yemeği ve 3yk basmati pilav
16.00 sek quark içine kurutulmuş vişne 10 adet ve 3 ceviz
19.00 tepside et, 1 dilim ekmek, salata
ve soda ile kapanış
spor: 7500 adım, 100 ip atlama, 15 dk ağırlık antrenmanı(ağırlık benim kız 15 kilo hshdhdjs)
su 2.5 lt
arke Boncuk2307 Ellssa
Saatlerini yazar mısın canımMenüm aşağıdaki gibi anlamadığım şekilde bir şişlik var üstümde
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kaşık çikolata
1 pankek
Akşam
2 kabak sote
1 kase yoğurt
1 dilim kek
arke Ellssa
Boncuk2307
Spor
40 dk bisiklet
Çok güzel afiyet olsunSabah haşlanmış yumurta 2 ince dlm peynir 3 zeytin bol marul 3 çeri domates
Öğlen ton balıklı salata
Saat 2.30 da 1 bardak ayran içtim hasta evinden ikram
Akşam tavuk sotedeki mantarları biraz közlenmiş biber ve haşlanmış brokoli yedim. 1 YK bulgur pilavı ile
Karabuğday patlağı yoktu onu da yiyemedim
Su 1.5 lt kesin
Spor 6500
arke bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Müthişsin afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Bugün menüm
Pazartesi
Sabah
Yok
Öğle 12.30
1/3 kase mercimek çorbası
1 p etki nohut
1 kase yeşil salata-haşlanmış sebzeler
Ara 16 civarı
1 form bitter(4 adet var içinde-50gr)
Akşam 20.30 civarı (ancak eve geliyorum)
1 kase zencefil zerdeçallı yoğurt
2 çatal göz hakkı airfryer patates
Su:2.5 lt
@Jasminium84 Ellssa
Yatana kadar 3 ü geçiyor benimkiSu 1 litre
1 litre daha içiyorum
Toplam 2
2 litre üstüne çıkmak çok zor
Akşam yemeğinden sonraki arayı gün içinde yaparsın süper menü canımİyi geceler kızlar
Bugün sabah kahvaltısı yoktu
1 dilim vejetaryen pizza yedim molada 10.30da
Öğle 13.30
peynirli kırmızı biberli sandviç
Ayran
Akşam 19.00
2 küçük lahmacun
5_6 dal maydanoz
1 domates
Sarımsaklı yoğurt
20.00 ara öğün
1 portakal 1 mandalina
Afiyet olsun20 Ocak menü
09.30 1 pankek yarım muz
11.30 2 yumurta omlet zeytin domates salatalık peynir 2 dilim tam buğday ekmek çay
15.00 Gold kahve mısır patlağı üzeri fıstık ezmesi ve yarım muz 2 tane eti burçak bisküvi
18.00 1 kase tarhana çorbası 2 adet et köfte 2 adet tavuk köfte 4 tane kıl biber 1 dilim tam buğday ekmek 1 bardak ayran
2 litre su
Spor yok ama evde aktiftim bugün çocukları parka götürdüm oradada hiç oturmadim.
Çok güzel afiyet olsun20 Ocak Pazartesi menüsü
09.45 1 su bardağı su, 1.5 yemek kaşığı chia, yarım limon
10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 3 ceviz, 1 dilim çok tahıllı ekmek.
15.00 ara
3 kaşık yoğurt, 1 orta boy muz, 3 ceviz.
19.00 akşam
6 yk haşlanmış nohut, 100 gr hellim peynirli salata.
Su 1.5 lt normal su, 1 litre ödem suyu
Spor 4643 adım (bugün hiç spor yapasım yoktu, yorgundum)
Çokgüzel afiyet olsnIyi aksamlar
19 ocak pazar
3 zeytin
1dll peynir
2dlm ekmek
Yesillik
2tk helva
15.00
1avuc kuru yemis
18.30
Yarim lahmacun
Yesillik
1 bilye buyuklugunde dolgulu cikolata
5.000 adim
20 ocak pazartesi
Iftar
1 tabak kiymali karnibakar yemegi
Bon salata
1tk helva
Su 1.5lt
4.900adim
Ellssa Boncuk2307
arke
Ayyy teşekkür ederim ablacım başka var mı ben dikkat etmedim çokBugünkü menüm
Sabah 8 haşlanmış yumurta
10:30 peynirli minik ekmek arası ama baya küçük yani
+Filtre kahve
13:00 kinoa kısır + protein bar
16:30 minik kase bezelye yemeği bir kaşık makarna, 15 fındık, yarım elma
Spor yürüyüş yine 40 dk
Ellssa Boncuk2307 boncukcum seni etiketlemek kolay olmuyor çok boncuk var ama en güzeli sensin
Ben artık tüm çıplaklığımla ortadayım bir tek adım soyadım yazmıyor hemiiYok galiba canım, bazılarımız da nereden olduğumuzu söylemek istemiyoruz anonim kalalım diye