- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Bende olmadığı kesinIyi aksamlar kizlar
Saat 12 yi gecince mesaj sayimina basliycam bakalim kim kac mesaj yazmis. Kupalar kimde.
Mesaj sayisi en cok olan 3 kisiye gidecek kupa. Sen de adaylardan birisin bence. Sen fatma ve sab. arasinda doner diyorum.Bende olmadığı kesin
DiyosunMesaj sayisi en cok olan 3 kisiye gidecek kupa. Sen de adaylardan birisin bence. Sen fatma ve sab. arasinda doner diyorum.
Coktandir Turk televizyonu izlemiyorum.Tv ye bakıyodum yine saray dizisi başlamış ayy baydılar artık yaaa amma saray sevdalısı yapımcı varmış
Son 38 dk cok onemli senin icin. Kelime kelime git.Diyosun
Harf harf gitsem daha çok mesaj yazarımSon 38 dk cok onemli senin icin. Kelime kelime git.
O da olur.Harf harf gitsem daha çok mesaj yazarım
Yok yemedim 2 yumurta 1 domates 1 salatalık 2 biber yedim öğlen karpuz peynir (ekmeksiz)arada yoğurtlu yulaf ezmesi akşamda 1 kase yoğurtla patates kızartması yedim 7-8 çubukO da olur.
Simit yedin mi bugun .
Patates kizartmasi yagli mi, ben yagsiz yiyorum cok doyurucu oluyor. Ben oteki iceceklerden sonra eve geldim.Yok yemedim 2 yumurta 1 domates 1 salatalık 2 biber yedim öğlen karpuz peynir (ekmeksiz)arada yoğurtlu yulaf ezmesi akşamda 1 kase yoğurtla patates kızartması yedim 7-8 çubuk
Çok yemediğimi düşünüyorum ama bilmiyorum sence
Mümkün olduğunca az yağlıPatates kizartmasi yagli mi, ben yagsiz yiyorum cok doyurucu oluyor. Ben oteki iceceklerden sonra eve geldim.
Sadece bir kac yaprak lahana yedim. Simdi acim ama tarti gununu bekliyorum.
Cok yememissin sadece trans yagda sıkıntı var.
Bende sabahı bekliyorum şöyle 65,99 da görsem sırf 65 i gördüm diye def çalıp oynucamSimdi acim ama tarti gununu bekliyorum.
Sifir beden istiyorsan sifir yag olmali.Mümkün olduğunca az yağlı
Gormesen de kendinle gurur duy cunku buraya katildigindan beri baya az yemeye basladin.Bende sabahı bekliyorum şöyle 65,99 da görsem sırf 65 i gördüm diye def çalıp oynucam
Zamanım olsaydı bende öyle yapıyorum patatesi çocuklarda çok seviyo ama saati geçirmiyim çocuklarda aç diye hemen kızarttım ama gerçekten çok çok az yedim aslında yemicektim ama çok acıkmıştım atıştırmasaydım fena çuvallardım şimdi en azından biraz daha dayanıyorum birazdanda hatarım zaten.Sifir beden istiyorsan sifir yag olmali.
Benim evde tereyagi ya da margarin yok. Firina attigim patatesler hep yagsiz, kasar zaten yagli arada kasarli yapiyorum.
Patatesin yaga ihtiyaci yok, biraz baharat mis gibi oluyor.
Eki Görüntüle 2168858
Gormesen de kendinle gurur duy cunku buraya katildigindan beri baya az yemeye basladin.
Cocuklarina da zararli o tur yaglar. Bir suru secenek var , patatesli.Zamanım olsaydı bende öyle yapıyorum patatesi çocuklarda çok seviyo ama saati geçirmiyim çocuklarda aç diye hemen kızarttım ama gerçekten çok çok az yedim aslında yemicektim ama çok acıkmıştım atıştırmasaydım fena çuvallardım şimdi en azından biraz daha dayanıyorum birazdanda hatarım zaten.
Düşüncelerin ve desteğin için teçekkürler beni sen yüreklendirdin yapabileceğime
Cocuklarina da zararli o tur yaglar. Bir suru secenek var , patatesli.
Imza: Patatiz konusunda master yapan lucky. Iki masterim vardi zaten, biri patatiz biri latte.