ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tebrik ler Kupaları aldınız
Hakettiniz beaaaaaa

Günaydınnnn 70.6 çıktım mutluyum fakat canolaaar siz kilo verdiğinizde kaç kilo sonra inceldiğinizi, aynada fark olduğunu gördünüz. Bana değişim yok gibi geliyor.
Bendede durumlar aynı hemenhemen 3 aydır diyet yapıyorum 12 kilodan fazla verdim kocaman bi göbeğim var
Kızım bana anne bölgesel spor yapsana diyor yapıyorum 100 yarım mekik çekiyorum 45 saniye plank ama yeterli değil demek ki
daha çok çalışmam lazim çokkkkkkk

Anladım herkes mi bu sorunu yaşıyor acaba. Aynen sporla desteklemek gerekli diyor uzmanlar .

Günaydınnnn 70.6 çıktım mutluyum fakat canolaaar siz kilo verdiğinizde kaç kilo sonra inceldiğinizi, aynada fark olduğunu gördünüz. Bana değişim yok gibi geliyor.
Sabret zamanla farkı da görmeye başlayacaksın. Kıyafetlerine dikkat et daha bol gelmeye başlar önce ama sen aynı görünürsün sonra incelediğinde farkedilir.

Malesef .detoksta yapamıyorum emziriyorum.sporu arttırmak lazım baskacare bulamadım
Detoks sadece tek tip beslenme değildir canım. Sularını detoks suyu yapabilirsin o şekilde de destek olur vücuduna. Tuzu azalt aromalı sular yap suyuna salatalık nane limon dilimleyebilirsin.

Bir de 1 tam ceviz içini geceden 1 bardak suya koyup sabah aç karnına o suyu iç cevizi de ye bana desteği olmuştu. Emzirmeye de bi sıkıntısı olmaz.

Eki Görüntüle 2168923 Akşam o son yoğurtlu patatesi yemicektim sadece 100gr olduğuna inanamıyorum
Cok ugrasiyorsun papatya moralini bozma. Sadece bir hafta bekle.

5 kiloda bir beden farkediyor.

Eki Görüntüle 2168925 70li rakamı ucunda yakaladım bende durumlar böyle
Geçen hafta 71 7 di A AklinYolu1
Insulin direncine ragmen cok iyi gidiyorsun ebrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…