Tebrik ler Kupaları aldınızHaftalik mesaj sayilari ve tek kupalar sahiplerini buluyor:
1: A AklinYolu1 : 476
2: @kokulusabun : 149
3: @Papatya gelini: 120
4:01ebruli : 89
5:Muttapa7555 : 88
Oteki arkadaslari saymadim cunku mesajlarin cogunlugu bu arkadaslardan olusuyor. Gorunen koy klavuz istemez.
Yarin
Ilk uce giren arkadaslar
Ben kac olurum tahmini
Takim ortalama tahmini
Eksiksiz menu bildiriminden
Kupalar var. Bizi izlediginiz icin tesekkurler .
Bu sorunun cevabı önemli gençler yüzüm hariç bir fark göremedimGünaydınnnn 70.6 çıktım mutluyum fakat canolaaar siz kilo verdiğinizde kaç kilo sonra inceldiğinizi, aynada fark olduğunu gördünüz. Bana değişim yok gibi geliyor.
Bendede durumlar aynı hemenhemen 3 aydır diyet yapıyorum 12 kilodan fazla verdim kocaman bi göbeğim varGünaydınnnn 70.6 çıktım mutluyum fakat canolaaar siz kilo verdiğinizde kaç kilo sonra inceldiğinizi, aynada fark olduğunu gördünüz. Bana değişim yok gibi geliyor.
Anladım herkes mi bu sorunu yaşıyor acaba. Aynen sporla desteklemek gerekli diyor uzmanlar .Bendede durumlar aynı hemenhemen 3 aydır diyet yapıyorum 12 kilodan fazla verdim kocaman bi göbeğim var
Kızım bana anne bölgesel spor yapsana diyor yapıyorum 100 yarım mekik çekiyorum 45 saniye plank ama yeterli değil demek ki
daha çok çalışmam lazim çokkkkkkk
Sabret zamanla farkı da görmeye başlayacaksın. Kıyafetlerine dikkat et daha bol gelmeye başlar önce ama sen aynı görünürsün sonra incelediğinde farkedilir.Günaydınnnn 70.6 çıktım mutluyum fakat canolaaar siz kilo verdiğinizde kaç kilo sonra inceldiğinizi, aynada fark olduğunu gördünüz. Bana değişim yok gibi geliyor.
Ama geçici bi durum haftaya daha iyi olur merak etme bozma moralini
Moralini sakin bozma bak bende 3 haftadır aynı kilodayım. Vücut bazen direnç gösteriyor malesefEki Görüntüle 2168931 Moralim bozuk kızlar bişey verememişim bu hafta
Malesef .detoksta yapamıyorum emziriyorum.sporu arttırmak lazım baskacare bulamadımMoralini sakin bozma bak bende 3 haftadır aynı kilodayım. Vücut bazen direnç gösteriyor malesef
Detoks sadece tek tip beslenme değildir canım. Sularını detoks suyu yapabilirsin o şekilde de destek olur vücuduna. Tuzu azalt aromalı sular yap suyuna salatalık nane limon dilimleyebilirsin.Malesef .detoksta yapamıyorum emziriyorum.sporu arttırmak lazım baskacare bulamadım
Geldim geldim burada saat 9.28 daha.Başkaaan nerdesin uyandın mıı biz tartı fotoları ile bekliyoruz
Cok ugrasiyorsun papatya moralini bozma. Sadece bir hafta bekle.
5 kiloda bir beden farkediyor.Günaydınnnn 70.6 çıktım mutluyum fakat canolaaar siz kilo verdiğinizde kaç kilo sonra inceldiğinizi, aynada fark olduğunu gördünüz. Bana değişim yok gibi geliyor.
Insulin direncine ragmen cok iyi gidiyorsun ebrarEki Görüntüle 2168925 70li rakamı ucunda yakaladım bende durumlar böyle
Geçen hafta 71 7 di A AklinYolu1
Sagollll ebrarcim beeaaaaaa.Tebrik ler Kupaları aldınız
Hakettiniz beaaaaaa
Aynen oyle haftada 100 gram da verdigim cok oldu. Bknz. gecen hafta. Nesine uzulucem kilo bu , ne zaman gidecegi belli olmaz.Tebrik ederim kozlar kilo verenleri veremeyenler alanlar üzülmeyin olur mu