- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Afiyet olsun sanada şekerim,Super menu :)
Canım kas derken kilo kaybının yağdan olması gerek.
O yuzden sebze tarzı beslenme ve detox en iyisi. Sporu sonra düşünürsün.
Ben de kursta öğle yemeğindeyim. İtiraf 1 bedava ve nakit param yok diye mocha frappe aldım. Aksama yemek yok bana:)
Bu saatten sonra bi sey yemem:)Afiyet olsun sanada şekerim,
Bu saatten sonra dikkat et, yarın tartı günü :)))
Sporu bantta yürüyüş şeklinde yaparım şimdilik.. önce kilo vermem lazım..
Bu saatten sonra bi sey yemem:)
Zaten bütün gün disardayim.
Yürüyüş super.
Olmaz mi aksam eve gidince yazarım. Ben daha çok gizem gerilim filmlerini seviyorum.Yürüyüş evet ama koşu bandımın manzarası biraz sorun bende.
Kardeşimin koşu bandı terasta duruyor, üstelik aydos ormanları manzaralı, yemyeşil miss gibi temiz hava..
Benimki duvara bakıyor, bildiğin yatak odasının dört duvarından birine
Banttayken seyredebileceğim bir sinema filmi öneriniz var mı kızlar hepinize soriiim şööyle heyecanlı, hareketli..
Aşklı meşkli duygusal filmlerden hoşlanmıyorum, film, gelişen olaylar yüzünden sonunu heyecanla merak ettirmeli..
Ben de kafeinsiz soya latte ile baslamistim gerisi geldi.Kızlar 14.07.18
Neskafeyle başlamıştım
Sonra dışarda bir limonata bir ayran dönünce biberli yoğurt bir küçük tabak yarim dilim ekmek ve bir küçük tabak yogurtlu patatiz:) aksam üzeri 3/4 meyveli yoğurt; akşam yemeği az önce bir küçük tabak yogurtlu patatız bir bardak limonata başka birşey yemem
@fatma7454
Ben de kafeinsiz soya latte ile baslamistim gerisi geldi.
Tv serilerine baksan daha iyi degil mi . Ben bilim kurgu da seviyorum.Banttayken seyredebileceğim bir sinema filmi öneriniz var mı kızlar hepinize soriiim şööyle heyecanlı, hareketli..
Aşklı meşkli duygusal filmlerden hoşlanmıyorum, film, gelişen olaylar yüzünden sonunu heyecanla merak ettirmeli.
Itiraflar itiraflar . Cok rezil bir gundu.
Tırsmaa cano yarın daha dikkatli ilerlersin üzülme .Yarın sabah için çok tırrrsıyoruummm
Ya sorma bütün gün işimde yoktu gittim geldim hep ama heeepp boştuNerdesiniz hu huuuuu grup ahalisiii uyudunuz mu sohbete gelin boş kalmış buralar
Arada ayar veriyor sena.Nerdesiniz hu huuuuu grup ahalisiii uyudunuz mu sohbete gelin boş kalmış buralar
Kiloyu aliriz da veririz de bosver takma o kadar.Yarın sabah için çok tırrrsıyoruummm
Ucgenin buyuklugune bagli. Bir de eskenar miydi acebaaaIyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bakalim kimsecikler yok herhalde
Menümü yazayım hemen
Sabqh 3 sarı erik
Öğlen 3 kaşık fasulye
Bol salata
Ara sade kahve
1 üçgen dilim karpuz
Akşam
2 kase cacık @fatma7454
Kiz fatma sen ben ahaha.