- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
Bir secenek bu ama yagda kizartma pg.
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir secenek bu ama yagda kizartma pg.
Bi sey degil afiyet olsun. Ben yapmisim say.Teşekkürler
Sabah görüşürüz
Mutlaka sende gelTarti resminle gel.
Sagol pg iyi geceler . Ben de limonlu suyumu icip saymaya baslarim.İyi geceler sana kolay gelsin lucky cim
Biliyorum yoruldun. O yuzden dinlen canim sen. Iyi geceler.Kızlar eve yeni geldim menü yazıp yatıcam yarın bakarım sizinkilere
A AklinYolu1 14 temmuz menü
Sabah sütlü yeşilçay
Akşam 2 kaşık pilav 2 köfte kadar tavuk 2yk taze fasulye 1 kepçe mercimek çorbası.
Spor yok Su 1.5 lt
Ne anliyorsun bdv den benim zaten bozuk olan sinirlerim daha cok bozuluyor. Bozuk sinir bile gunde iki kere dogruyu gosterir.Misafir ağırladık.Ay zamanimdan caliniyor sanki hic sevmiyorum ayip yazmasinlar ama:)Calisan insan hali iste:)
Uzandim ben de iyi geceler kızlar biraz bdv de takılıp uyuyayım.
Zevk meselesi:) Kafamı güzel dağıtıyor dertleri okumak insanların buna yorumlarını okumak.Degisik bakış açılarını gormek:)Ne anliyorsun bdv den benim zaten bozuk olan sinirlerim daha cok bozuluyor. Bozuk sinir bile gunde iki kere dogruyu gosterir.
Wuhuuuuu maşallah -800 .Bu hafta güzel sarılmışsın diyete .Eki Görüntüle 2168925 70li rakamı ucunda yakaladım bende durumlar böyle
Geçen hafta 71 7 di A AklinYolu1