Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Peşin peşin söylüyorum, ben masumum, suçlu kim bilmem, bende adamla papaz olmanın eşiğinden döndüm, herşey batıyor 😔
Bu mesaja hem güldüm hem üzüldüm . 😅😢🙄 Canım benim tabi ki masumsun . Çığ gibi yuvarlandik büyümeye devam ediyoruz. :işsiz: Ayın evrelerine baktım dolunaydan çıkmışız onun etkisi olabilir mi acaba?

Geçmiş olsunn kaptanımm 😔

Ayy ben de böyleyim. Boğuluyorum sanki ağlayasım geliyor. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sabahtan akşama günler hızlıca bitsin diye saat kovalıyorum. Diyeti de vicdan azabından bozamıyorum. Saçma bi ruh halinin içindeyim 😔

Maşallah bence çok güzel plan yapmışsın. Yeter ki gitsin de ne kadar sürüyorsa sürsünn 🥰🥰
Gel kuzum kalbi buruklar dört oldu. :KK14:

Hemen dünkü menümu ekleyeyim Perşembe
Sabah okula köfte yoguracaktim 11 civarı
3kofte kadar
Öğle arası
Bir kase yoğurtlu kabak
3 civarı komsularimla
Sade kahve,yine iki köfte biraz marul, bir ceviz ,4 badem bir avuç çiğ çekirdek,bir incir
Akşam 6 buçuk
Bir kase k.tavuksuyu haşlanmış tavuk 2yk pirinç pilavı
Çayın yanına tadımlık pişmaniye,
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee

makroyu anlamadım pek kuzum ama kuru yemiş kalmamış evde alayım bende diyordum zaten biraz çiğ kuruyemiş ceviz filan :)
Günlük alman gereken özellikle protein ve yağdan bahsediyorum. Karbonhidrat da var ama sınırlandırma yapılabilir diyetlerde. Kas kaybetmemek için proteine, hormonlar için yağa ihtiyaç var. Kalori takip uygulamalarını kullanabilirsin.

Hayırlı akşamlar herkese menümü yazayım hemen

Sabah 9.30//
İki dilim tam buğday ekmeği arasına peynir koyup şekersiz çay ile yedim

Öğle 12//
Bir kase havuç salatası
Bir servis kaşığı kuru fasulye
Bir servis kaşığı bulgur pilavı
Bir bardak ayran

Ara// bir kare çikolata

Ara// bir minik kare çekme helvası

Akşam 19.30//
6 adet köfte ama ceviz boyutlarında küçüktü
Bir tabak kuru fasulye
İki yudum meyve suyu

Peşine muz yedim

Su 2.5lt
Spor: 2 mile Leslie (32dk)
10 dk hiit cardiyo yaptım
Tatlılar çok küçüktü aslında günlük kalori miktarıni gecmemisimdir bugün yinede yediğim için sonrasında üzüldüm yemeseydim keşke diye🥹
LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee Boncuk2307 Boncuk2307 noram noram Queen-zen Queen-zen @dolar milyoneri
Canım tatlılar konusunda şunu diyebilirim: miktar konusunda sıkıntı yok belki ama iki ayrı zaman yerine tek seferde yesen daha iyiydi. Neden mi? İnsülin salgılanması açısından. Şimdi sen çikolatayı yedin. Hooop insülin salgılandı bir müddet sonra normal seviyeye indi. Sonra helva yedin tekrar insülin salgılandı. Bu şekilde sürekli insülin salgılatmak gereksiz. Ayrıca onlar ara öğün olamayacak kadar az miktarda.
Bir arkadaşım vardı az yerdi ancak kilo veremezdi ve kilosuna göre yağlanması gereksiz fazlaydı. Sürekli yakınırdı. Ama sürekli ağzına az az birşeyler atardı. Masanın üzerinde peynir var mesela bir çatal alır bırakır. Bi yarım saat sonra gider bir dilim portakal yer, gibi gibi. Gün içindeki makroları hesaplıyor aşan birşey yok ancak kilo veremiyor. Sorununu izah ettim zorda olsa kabul ettirdim. O ağza minikleri atmayı bırakınca sabit kilo düşmeye başladı.
Uzun oldu ama izah ettiğimi düşünüyorum.

Canım tatlılar konusunda şunu diyebilirim: miktar konusunda sıkıntı yok belki ama iki ayrı zaman yerine tek seferde yesen daha iyiydi. Neden mi? İnsülin salgılanması açısından. Şimdi sen çikolatayı yedin. Hooop insülin salgılandı bir müddet sonra normal seviyeye indi. Sonra helva yedin tekrar insülin salgılandı. Bu şekilde sürekli insülin salgılatmak gereksiz. Ayrıca onlar ara öğün olamayacak kadar az miktarda.
Bir arkadaşım vardı az yerdi ancak kilo veremezdi ve kilosuna göre yağlanması gereksiz fazlaydı. Sürekli yakınırdı. Ama sürekli ağzına az az birşeyler atardı. Masanın üzerinde peynir var mesela bir çatal alır bırakır. Bi yarım saat sonra gider bir dilim portakal yer, gibi gibi. Gün içindeki makroları hesaplıyor aşan birşey yok ancak kilo veremiyor. Sorununu izah ettim zorda olsa kabul ettirdim. O ağza minikleri atmayı bırakınca sabit kilo düşmeye başladı.
Uzun oldu ama izah ettiğimi düşünüyorum.
yaaa uzunca açıklamışsın canım Allah razı olsun bunu bilmiyordum dediğin gibi yapmalıyım ama evet insülin çıkıyor bunu patates yerkende tatlı yerkende pilav yerkende yapıyoruz aslında hele pilava patates yemeğine şeker yemeği diye bakıyorum direk hemde hemen geri acıktırıyor o gün yemekte onlar varsa peynirli havuçlu bi salata yapıyorum hem karnım tok oluyor hem de daha sağlıklı yediğimi düşünüyorum tabii daha sağlıklı beslenedebilirim ama işyerinde olunca imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyorum. çokk teşekkür ederim canım benim düşünüp yazman bile mutlu etti beni :KK60: :KK36:

Günaydın hanımlar
Dünün menüsünü bırakıyorum
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
28 Kasım Perşembe
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

100 gr çökelek ten domatesli biberli sote
100 gr susuz et yemeği
100 gr patates salatası
200 ml Tarçınlı süt
10 gr badem
40 gr kuru incir

Gün içinde: 2 lt su, 3 fincan bitki çayı,
Egzersiz :Yok.

Bugünden itibaren iki öğün beslenmeye geçiyorum. Çünkü sanırım midem küçüldü artık yemem gerekenleri yiyemiyorum (protein ve yağ) Amacım sağlıklı ve birazda kas kazanarak zayıflamak olduğu için bir müddet Omad a ara veriyorum IF e geçiyorum. 18/6 ya da 20/4 yapacağım.

Selamlarr
Dünkü menüm
Sabah 7.30
2 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase yayla çorbası
1 p ciğer kavurma
1 kase yeşil salata

Ara 16.30 civarı
Mixmey (17 kalorilil ilave şekersiz , katkısız, meyve pestili gibi birşey)

Akşam
20.30 beef stragonof
2 dilim ekmek (ay bu hiç hoşuma gitmedi ama ekmek yemeyen ben akşamki ekmek çok lezzetliydi-çavdar ekmeği)

Su2 lt
Spor yok 6400 adım

LenaG LenaG sibel_84 sibel_84

Tamamen regl bunalımı gelmeden de gelince de hep aynı benim bugün ilk günü mesela ağlamaya yer arıyorum.
benim de bugün yarın gelecek, patlamaya hazır bomba gibiyim, önüme gelen çatıyorum

vallahi beni reglden bi hafta önce bi yere kapatmaları gerekiyor, ota çöpe sinirlenip bütün ilişkilerimi zedeliyorum

Günaydın hanımlar
Dünün menüsünü bırakıyorum
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
28 Kasım Perşembe
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)

100 gr çökelek ten domatesli biberli sote
100 gr susuz et yemeği
100 gr patates salatası
200 ml Tarçınlı süt
10 gr badem
40 gr kuru incir

Gün içinde: 2 lt su, 3 fincan bitki çayı,
Egzersiz :Yok.

Bugünden itibaren iki öğün beslenmeye geçiyorum. Çünkü sanırım midem küçüldü artık yemem gerekenleri yiyemiyorum (protein ve yağ) Amacım sağlıklı ve birazda kas kazanarak zayıflamak olduğu için bir müddet Omad a ara veriyorum IF e geçiyorum. 18/6 ya da 20/4 yapacağım.
İyi durmussun. Tek öğün. Afiyet olsun canim

X