ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu günki menüm
SABAH
....
1 fincan bitki çayı
1 litre su
3 yumurta
ARA
....
Yok
ÖĞLE
simit ayran
ARA
.....
Yok
AKŞAM
.....
Çorba
Salata
@fatma7454

Çok zorluyorum bu aralar kendimi gerçekten çok az yiyorum akşam 5-6 dan sonrada yemiyorum hiç bişey öyle cıs larımda yok korkuyorum valla biyerde yıkılıp kalcam

Kalorisi düşük 10 kahvaltı önerisi
06.05.2015 - 15:18 | Güncelleme: 17.05.2015 - 09:49
Güne zinde başlamak isteyenlere enerjisi 400 kaloriden düşük 10 lezzetli kahvaltı önerisinde bulundu

Mantarlı Yumurta – 306 kcal

· 2 yumurta

· 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

· 3 çorba kaşığı dilimlenmiş mantar

· 2-3 adet cherry domates

· 2-3 yaprak roka

· 1 dilim tam tahıllı ekmek

Susamlı beyaz simit yerine, tam tahıllı simidi tercih etmek daha uzun süre tok kalmanızı sağlayacaktır. Yarım tahıllı simidi, 2 dilim tam tahıllı ekmek yerine tüketebilirsiniz.

Çilekli Müsli – 253 kcal

· 4 çorba kaşığı müsli

· 1 tatlı kaşığı bal

· 1 bardak yağsız süt

· 5-6 adet çilek

Jambonlu ve Biberli Tost – 322 kcal

· 2 dilim kepekli tost ekmeği

· 1 dilim dana jambon

· 1 dilim beyaz peynir

· Taze kırmızı biber

· Yeşillik

Muzlu Süt – 356 kcal

· 1 su bardağı süt

· 1 adet muz

· 1 tatlı kaşığı bal

· 2 adet ceviz

Avokadolu Tahıllı Ekmek – 310 kcal

· Çeyrek avokado

· 2 çorba kaşığı lor peyniri

· Kekik

· Karabiber

· 3 yaprak marul

· 2 dilim tam tahıllı ekmek

Biberli Tofu Salata – 298 kcal

· 1 adet taze kırmızı biber

· 1 adet domates

· 1 adet salatalık

· 3 yaprak marul

· 3 yaprak roka

· 50 gram tofu

Veganlar ve kahvaltıda salata yemeyi sevenler için bu tarif, besin değeri yüksek yani besleyici bir alternatif. Tüm malzemeleri doğrayıp salata haline getirerek yanında tam tahıllı ekmek ile tüketebilirsiniz.

Baharatlı Yumurta – 237 kcal

· Haşlanmış yumurta

· 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

· Sirke veya limon suyu

· Kekik

· Pul biber

· Yeşillik

· 1 dilim tam tahıllı ekmek

Hellim Peynirli Kolay Salata – 368 kcal

· 1,5 dilim hellim peyniri

· 4-5 adet cherry domates

· 1 adet salatalık

· 3 yaprak marul

Hep aynı peyniri yemekten sıkıldıysanız, hellim peyniriyle de sağlıklı bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz, ancak peynirin tuzunu almış olmaya özen gösterin. Hellim peyniri yüksek oranda tuz içerdiğinden, bu şekilde tükettiğinizde vücudunuzda ödem oluşmasına sebep olabilir. 1-2 saat kadar suda bekletilip tuzu alınmış hellim peynirini kızartıp yanına domates, salatalık ve marulu ekleyebilirsiniz. Tam buğday ekmeği ile birlikte tüketmeniz gerekir.

Tükettiğiniz miktarı dengelediğiniz sürece kahvaltıda bal-kaymak da yiyebilirsiniz. Yanında 1 dilim peynir, tam tahıllı ekmek ve yeşillik ile keyifli bir kahvaltı yapabilirsiniz.

KAYNAK: https://www.haberturk.com/saglik/haber/1074494-kalorisi-dusuk-10-kahvalti-onerisi/20

Çok zorluyorum bu aralar kendimi gerçekten çok az yiyorum akşam 5-6 dan sonrada yemiyorum hiç bişey öyle cıs larımda yok korkuyorum valla biyerde yıkılıp kalcam
Aralarda kuruyemis yemen gerekiyor. Faydali yaglar ve omega 3, 6 iceriyor pg.

+ Yogurdu arttir. Bademli olur, musli ile olur. Ben bazi gunler gunde 0.5 -1 kg arasi yogurt yiyebiliyorum.

Aralarda kuruyemis yemen gerekiyor. Faydali yaglar ve omega 3, 6 iceriyor pg.

+ Yogurdu arttir. Bademli olur, musli ile olur. Ben bazi gunler gunde 0.5 -1 kg arasi yogurt yiyebiliyorum.
Arada fındık yiyorum kabak çekirdeği ama yoğurt az yiyodum artık yerim bugün gidiyim badem fındık falan alıyım taze fındık olurmu

Bayıldım bu kahvaltılara ah evde olsam ben kalorisi az ne kahvaltılar yaparım da işte bu içine tükürdüğümün salonunda çalışan dolap bile yok ki kalanları dolaba koyuyım yada fazladan alıp dolapta saklıyım oooof off bu yüzden fakir fakir yemekler yiyorum

Arada fındık yiyorum kabak çekirdeği ama yoğurt az yiyodum artık yerim bugün gidiyim badem fındık falan alıyım taze fındık olurmu
Findigi tercih etme pg. badem cok daha iyi bir secenek , hem tok tutuyor hem de alkali ozelligi var. Kabak cekirdegi de iyi bir secenek o da cinko iceriyor. Ikisi guzel bir ikili...

Bir hafta sadece bademle dene , farki kesinlikle gorursun.

En sondaki bal- kaymak biraz supheli.

Hmm yuklesem mi yuklemesem mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…