ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tv ye bakıyodum yine saray dizisi başlamış ayy baydılar artık yaaa amma saray sevdalısı yapımcı varmış

Yok yemedim 2 yumurta 1 domates 1 salatalık 2 biber yedim öğlen karpuz peynir (ekmeksiz)arada yoğurtlu yulaf ezmesi akşamda 1 kase yoğurtla patates kızartması yedim 7-8 çubuk
Patates kizartmasi yagli mi, ben yagsiz yiyorum cok doyurucu oluyor. Ben oteki iceceklerden sonra eve geldim.

Sadece bir kac yaprak lahana yedim. Simdi acim ama tarti gununu bekliyorum. :KK45:

Çok yemediğimi düşünüyorum ama bilmiyorum sence

Cok yememissin sadece trans yagda sıkıntı var. :KK53:

Mümkün olduğunca az yağlı:KK49:
Sifir beden istiyorsan sifir yag olmali. :halay:
Benim evde tereyagi ya da margarin yok. Firina attigim patatesler hep yagsiz, kasar zaten yagli arada kasarli yapiyorum ama cogunlukla sade.

Patatesin yaga ihtiyaci yok, biraz baharat mis gibi oluyor.

upload_2018-7-14_21-38-12.jpeg

Bende sabahı bekliyorum şöyle 65,99 da görsem sırf 65 i gördüm diye def çalıp oynucam:KK76::KK76::KK76:
Gormesen de kendinle gurur duy cunku buraya katildigindan beri baya az yemeye basladin. :KK76:

Sifir beden istiyorsan sifir yag olmali. :halay:
Benim evde tereyagi ya da margarin yok. Firina attigim patatesler hep yagsiz, kasar zaten yagli arada kasarli yapiyorum.

Patatesin yaga ihtiyaci yok, biraz baharat mis gibi oluyor.

Eki Görüntüle 2168858

Gormesen de kendinle gurur duy cunku buraya katildigindan beri baya az yemeye basladin. :KK76:
Zamanım olsaydı bende öyle yapıyorum patatesi çocuklarda çok seviyo ama saati geçirmiyim çocuklarda aç diye hemen kızarttım ama gerçekten çok çok az yedim aslında yemicektim ama çok acıkmıştım atıştırmasaydım fena çuvallardım şimdi en azından biraz daha dayanıyorum birazdanda hatarım zaten.
Düşüncelerin ve desteğin için teçekkürler beni sen yüreklendirdin yapabileceğime :KK16:

Zamanım olsaydı bende öyle yapıyorum patatesi çocuklarda çok seviyo ama saati geçirmiyim çocuklarda aç diye hemen kızarttım ama gerçekten çok çok az yedim aslında yemicektim ama çok acıkmıştım atıştırmasaydım fena çuvallardım şimdi en azından biraz daha dayanıyorum birazdanda hatarım zaten.
Düşüncelerin ve desteğin için teçekkürler beni sen yüreklendirdin yapabileceğime :KK16:
Cocuklarina da zararli o tur yaglar. Bir suru secenek var , patatesli. :KK8:

Imza: Patatiz konusunda master yapan lucky. Iki masterim vardi zaten, biri patatiz biri latte. :KK70:

X