Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı akşamlar kızlar bugün yediklerim

Sabah
Omlet
5 zeytin
2 dilim mercimek ekmek
Peynir

Ogle
1 kase şehriye çorbası 2 3 tane lahana sarması etli ve yoğurt

Akşam
Firinda tavuk
Yoğurtlu kabak tarator

Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Eklentiler

• 20241128_184203.jpg
    20241128_184203.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 2
Kök sebzeler ve bir adet kabakla bakın nasıl güzel bir diyet yemeği tarifi vereceğim. :süslü:
Bir adet kereviz
Bir adet patates
Bir adet havuç
Bir adet bütün sarımsak
Aklınıza ne geliyorsa baharat, ben karabiber, zerdeçal, pul biber kullandım
Bir yemek kaşığı zeytinyağı
Üç kaşık yoğurt
Çözülmüş az bir kiymam vardı onu tereyağıyla bir güzel kavurdum. Bu üzeri için. Olmasa da olur. ☺️
⭐Bütün sebzeler parmak gibi doğranır. Baharat ve yağla harmanlanir kağıt serilmiş fırın tepsisine yayılır, bir kenarına kabuğuyla beraber bütün olarak sarımsak konur bu da tamamen isteğe bağlı ama lezzeti iki ile çarpıyor bence değer.
200 derece fırında yarım saat pişirilir siz yine de çatal testi yapın.
⭐Pişirilme işlemi bittiyse tabağa alın üzerine yoğurt gezdirin, sarımsakları pirtlatarak çıkarın bu çok keyifli 🤭ben en üst kısmına biraz domates sosu da ekledigim kıyma koydum . Bakın sonuç bu. İki porsiyon çıkıyor yarısı kaldı.
Eki Görüntüle 3511424
İskender' e değişmem harika. Afiyet olsun. Diyet tarifleri sayfamız sonradan geldi aklıma arasam bulur muydum belki 🙈
Ellerine sağlık kraliçem afiyet olsun güzel görünüyor ❤️
Sebepsiz yere canım sıkılıyor. İki gündür değişik bir ruh hali içerisindeyim. Çevremdeki herşey bana batmaya başladı . İki gündür diyette hak getire. Ödem aldı başını gitti. Regl gelmedi. Patlayacagim sanki. :işsiz: :işsiz:
Tamamen regl bunalımı gelmeden de gelince de hep aynı benim bugün ilk günü mesela ağlamaya yer arıyorum.
Kızlarcımmmmm bugünkü menüm . Sanırım midem küçülüyor çünkü cok çabuk midem şişiyor fazlasını almıyor bu sanirim iyi birşey.

Saat 08.00 kiraz saplı bitki çayı şekersiz

Saat 11.30 1.5 yumurtali mantarlı omlet 6 dal maydanoz 10 çiğ fındık

Saat 15.00 çay şekersiz

Saat 18.30 1 tabak buharda brokoli havuç +1 kase yoğurt yerim belki maden suyu içerim
Su 2litre
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 🌺💞🌺💞
Canım afiyet olsun gerçekten az olmuş ❤️
İyi Günler Hanımlar dün gelemedim akşam uyuyup bayılmışım dünkü menümü yazayım dedim
27 Kasım Çarşamba menüsü
Sabah: yulaflı maydanozlu omlet,peynir, zeytin, 1 dilim ekmek
Ara;Sade Türk kahvesi, 1 muz
Akşam : Yeşil mercimekli ıspanak çorbası yarım saat sonra 2 portakal
2 litre su
9000 adım
LenaG LenaG , sibel_84 sibel_84 , Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun omlette zaten yulaf olduğu işün ekmeğe gerek olmuyor ama genel olarak çok az yemişsin zaten ❤️
Hayırlı akşamlar kızlar bugün yediklerim

Sabah
Omlet
5 zeytin
2 dilim mercimek ekmek
Peynir

Ogle
1 kase şehriye çorbası 2 3 tane lahana sarması etli ve yoğurt

Akşam
Firinda tavuk
Yoğurtlu kabak tarator

Su 3 lt
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ Adımlar süper 🧿

LenaG LenaG Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee
Bu günkü menüm

8:30
2 sütlü kahve

12:00
2 kuru patlıcan dolması
1 ısırık haşlanmış içli köfte
2/3 çatal yumurta
3/4 çatal peynir
Salata

Akşam yemeği 16:00 bitti
1 tabak peynirli salata
2 sarma
Kahve yanına 1 kare çikolata

Su 2 litre
Spor yürüyüş yapıyorum akşam fotoğraf atarım

Ellerine sağlık kraliçem afiyet olsun güzel görünüyor ❤️

Tamamen regl bunalımı gelmeden de gelince de hep aynı benim bugün ilk günü mesela ağlamaya yer arıyorum.

Canım afiyet olsun gerçekten az olmuş ❤️

Afiyet olsun omlette zaten yulaf olduğu işün ekmeğe gerek olmuyor ama genel olarak çok az yemişsin zaten ❤️

Çok güzel menü canım afiyet olsun ❤️ Adımlar süper 🧿
Ben alışkın değilim canım. Genellikle eser gürlerim. Hiç ağlama modunda olmazdım.

Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

🍓🍓🍓🍓Perşembe 🍓🍓🍓🍓

🍓8.30
Omlet: 2 yumurta , yulaf kepegi 40 g karisik peynir
2 hindi fume, 7 zeytin ,7 badem
Salatalık, biber

🍓Ara .hindistan cev. yağlı kahve

🍓14.30
40 g kabuklu yer fistigi
25 g antep fıstığı

🍓17.00
150 g. Kadar tavuk haşlama
Salatalık

Su bol
Maden suyu ve kiraz sapi cayi icerim.

🍓🍓🍓Spor. 9000 adim

Yıl başına hedefim aslinda 2 li rakamlara düşmekti ama tutmaz o kadar veremem sanırım 😂 103 diyelim kuzum
Hedefi tutturmak , tutsun diye ugrasmak cok zevkli😄 bu yuzden tutturabilecegin bir hedef koymak mantikli .
Ben 85 iken ayda;
80lerde 5er kg
70lerde 4er kg
60larda 3er kg

gidtse 7 ayda 50lerdeyim diye hesaplamistim😅
Sonra bir baktim ilk 2 ay 4-5 degil ortalama 3.5 kilo gitmis , hedefimi 3. Ay da 3.5 gibi belirledim o bile zorluyor😅 ama kimin umurunda ben mutluyum 7 ayda degil 12 ayda olalim yeter ki bu yolda devam edelim 🤗

Simdi hedefim 0cak sonuna 69.9 u gormek inşallah.
Ayda 2 ser kilo vererek 60lari gecsem haziran sonu temmuz başı ben 59.9 um😅
60lerdeki 10 kilo da ayda 1.5 kilo gitse🤣🤭 6.5 ay...2026 ocak ayinda bir yosunlupapatya yosunlupapatya olabilirim 🥳
Kizlar ben mübbet yedim sanki 🤣
Bu gidisle 2026da bile burada olmam lazim🤭

Çok teşekkür ederim 😊

Teşekkür ederim feza ablam 😊

Teşekkür ederim papatyam, toplu olarak yazayım iyiyim demek isterdim ama asla geçmemiş migren hala aynı şekilde ağrıyor, dün akşam biraz hafiflemişti oysa ki. Sağolsun oğlum hayatının en huysuz gecesini yaşadı dün gece garezi varmış gibi. 🥴
Geçmiş olsunn kaptanımm 😔
Tatlım dünden beri keyfim yoktu. Yeni yeni açılıyorum. Dün yurumedim canım diyet adına hiçbir şey yapmak istemedi. Bildirim bile yapmadım. Bize noldii:cry:
Umarım düzeliriz. 😢
Ayy ben de böyleyim. Boğuluyorum sanki ağlayasım geliyor. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Sabahtan akşama günler hızlıca bitsin diye saat kovalıyorum. Diyeti de vicdan azabından bozamıyorum. Saçma bi ruh halinin içindeyim 😔
Hedefi tutturmak , tutsun diye ugrasmak cok zevkli😄 bu yuzden tutturabilecegin bir hedef koymak mantikli .
Ben 85 iken ayda;
80lerde 5er kg
70lerde 4er kg
60larda 3er kg

Sonra bir baktim ilk 2 ay 4-5 degil ortalama 3.5 kilo gitmis , hedefimi 3. Ay da 3.5 gibi belirledim o bile zorluyor😅 ama kimin umurunda ben mutluyum 7 ayda degil 12 ayda olalim yeter ki bu yolda devam edelim 🤗

60lerdeki 10 kilo da ayda 1.5 kilo gitse🤣🤭 6.5 ay...2026 ocak ayinda bir yosunlupapatya yosunlupapatya olabilirim 🥳
Maşallah bence çok güzel plan yapmışsın. Yeter ki gitsin de ne kadar sürüyorsa sürsünn 🥰🥰

Ben 85 iken ayda;
80lerde 5er kg
70lerde 4er kg
60larda 3er kg

Valla bu bir kısır döngü zaten canım ben 45 kilo verdim sonra hooop yeniden burdayım 😂😂
Aynen gerçekçi hedefler koymak lazım dediğin gibi ama yaza kadar fitizz inşallah

Kızlar kusura bakmayın Mevlüt misafirlerim hala bendeler birde kocaları geldi hepsinin onlara da yemek tatlı :KK43:

X