- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.661
Sitesine girdim direk baktım sonucunu 2 gün sonra paylaşır mısın bizimle ? Salı günü doğum günüm o gün fazla kaçırırsam ben de uygulamak isterimSon resimden basa dogru gidiyor. Kahvalti son resim en ustte yazan peynir wasa fln var
Kk bende bugün sorun çıkarmıyor .sende niye öyle oldu acaba
Hemeenn tanıtayim kendimi
İsmimi kknin %90 i bildiği için söylüyorum nisa
31 yaşımdayım 3 buçuk yıldır evliyim 2 yasinda kızım var
172 boyunda 95 kiloyum (1 senedir bu kilodayim birden bire 35 kilo aldım)
Gaziantepliyim ve burda yaşıyorum
Herhangi bir rahatsızlığım yok tek kötü alışkanlığım pis boğazlı oluşum
Hedefim 40 kilo vermek 1 sene içinde .
Günlük hareketli bir yaşamım var evde internet üzerinden satış yapıyorum ve mutlaka yarım saat yürüyorum .
Bugün akşam menumde değişiklik yaptım içli köfte yerine tavuk koydum sofraya. 1 içli köfte yerine 1 tavuk Budu daha doyurucu ve besleyici olur diye düşündüm . Akşam yemekte annemde var
Sofra duzenimiz budur
Eki Görüntüle 2119095
1 kase çorba 1 tavuk Budu 1 kaşık pilav 3 köfte ve yiyebildigim kadar salata yiyeceğim .
Ama bugün tatlı yemeyeceğim :)
İşin çok zor diye bir programdıHangisi ağır ailem vardı az önce o mu
Yani ben açıkçası uygulayabileceğini bunun sonucunda ise dua teşekkür edeceğini düşünüyorum, kilo vermek istiyor, birden alınmış bir kilodan bahsediyoruz bir yılda almış ben max 8 ayda hepsini vereceğini düşünüyorum
Aaaa ne anlatıyor geri alıp izleyeyim şişman insanlarsa yine bayılarak izlerim tabiİşin çok zor diye bir programdı
Kadın 100 günde 37 kilo verdi onu anlatıyorAaaa ne anlatıyor geri alıp izleyeyim şişman insanlarsa yine bayılarak izlerim tabi
Süt leptin bozuyor mu net bilmiyorum ben oruç olan saatlerde süt içsek oluyor mu? Benim canım bazen acayip tarçınlı sütlü Nescafe istiyor ama saatim doldu diye içemiyorumAfiyet olsun ne guzel sofra. Ben ceke ceke lattemin resmini cekiyorum.
Burada 9 haftamiz var kendini siksan kilon fazla oldugu icin 15 kilo verip rahatlayabilirsin. Bunun icin yapman gerekenleri yaziyorum.Sonra da haftada bir kilo verirsin.
1- Su iciyor musun. Senin 2.9 litre su icmen gerekiyormus. Yaklasik 3 litre.
2-Onun disinda aralikli orucu sana da oneririm. 17 saat ac kalman sartiyla kendine bir 7 saatlik aralik sec.
3- Ekmegi turevlerini (borek , simit , pogaca gibi), tuzu sifirla.
4- Tatli krizin geldiginde sadece sivi tatlilari sec. Salepli Turk kahvesi bende cok ise yaradi.
5- Makarna , pilav , patates yiyebilirsin . Aksam yemegin senin secimin olsun , bir tabak olmasi disinda sorun yok.
6- Icecek olarak maden suyu , ayran tercih et. Asitli iceceklerden uzak dur.
7- Biraz da hareket gerekiyor. Ilk sayfada leslie var , gunde 30 dk ile baslasan yeterli.
8- Kahvaltiyi gec yap 12 ye kadar bir sey yeme sadece kahve sutlu , cay olabilir. 12 de kahvalti aralarda badem olabilir. Saat 7 gibi kapanis yap. Sonra sadece bitki cayi, kahve, cay gibi.
9- Bir hafta dene bakalim sonuc mukemmel olursa devam edersin :))
Oha hemen hemen açıyorum şişman insanlar kalp benKadın 100 günde 37 kilo verdi onu anlatıyor
Bir kalp daha ve benOha hemen hemen açıyorum şişman insanlar kalp ben
Bir kalp daha ve benşimdi ağır yaşamlar maratonu var
Ben birazdan gidip bir saat yürüyüş koşu karışık bişey yapıcam, sporda boş günüm ama hırslandım kendi kendimeİzliyorummmm benden kaçmaz her bir ağır yaşamlar bölümünü en az 7 kez izledim
Kız boş gün olur mu hiç boş gün eşittir dediğin gibi yürüyüş koşu günüBen birazdan gidip bir saat yürüyüş koşu karışık bişey yapıcam, sporda boş günüm ama hırslandım kendi kendime
Tabi cnm ben iki gun yapcam hem birinci hem ikinci gun sonucunu yazarimSitesine girdim direk baktım sonucunu 2 gün sonra paylaşır mısın bizimle ? Salı günü doğum günüm o gün fazla kaçırırsam ben de uygulamak isterim
Programı yazarken hoca diyor ki her gün gelebilir misin dedim günde iki kere bile gelirim abartmayın hocam diyor baya baya bomboş toto büyütme günü yazdı banaKız boş gün olur mu hiç boş gün eşittir dediğin gibi yürüyüş koşu günüyatma günü no no nooo
Süpersin merakla bekliyorumTabi cnm ben iki gun yapcam hem birinci hem ikinci gun sonucunu yazarim
Aman bak ben 2 kere bile gelirim dedim 2 kerelik program yazdı aman diyim amanProgramı yazarken hoca diyor ki her gün gelebilir misin dedim günde iki kere bile gelirim abartmayın hocam diyor baya baya bomboş toto büyütme günü yazdı bana
Süt leptin bozuyor mu net bilmiyorum ben oruç olan saatlerde süt içsek oluyor mu? Benim canım bazen acayip tarçınlı sütlü Nescafe istiyor ama saatim doldu diye içemiyorum
Aynen millet zayiflamak icin 10000 adim fln hedefi koyar benim de normal gunum zaten oyleSüpersin merakla bekliyorum
Aman bak ben 2 kere bile gelirim dedim 2 kerelik program yazdı aman diyim amanbenim köpişim olduğu için hiçbir gün Toto büyütemiyorum mecbur çıkıp yürüyüş yapıyorum en kötü