- 16 Mart 2008
- 45.740
- 223.161
Makyaj çantasını dök önüne cilt temizliği falan yap anılar geldi aklımaBirşey yapmadım ki canımcım hatta bugün bir garip hissettim bi boşluk gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makyaj çantasını dök önüne cilt temizliği falan yap anılar geldi aklımaBirşey yapmadım ki canımcım hatta bugün bir garip hissettim bi boşluk gibi
Yaaa maşallah sanaevlatlarımızı güzel yetistirmeliyiz çok üzülüyorum ben zorbalık yapılan çocuklaraGülsem mi ağlasam mı bilemedim Yaşınız ne başınız ne sizin, aşık olup intikam alacak ne yaşamış olabilirsin acaba. Olaya masumca bakınca çok tatlı geliyor ama oğlunun yaşadıklarını düşününce de can acıtıyor. Neyse ki sorun çözülmüş canım.
Ben de daha dün akşam oğluma sordum, sana zorbalık yapan var mı diye (bizimki yaşıtlarından biraz fazla gelişmiş, boyu falan herkesten uzun) bana nasıl yapsınlar ki anne diyor Peki öyleyse sen yapıyor musun dedim, asla yapmam ben dedi. Çok şükür sınıfları iyi, öğretmenleri de aşırı kuralcılar bu konularda.
İyi hemen gelmiş. Evde bırakmadığına şükrediyorum çilingir dünya para alıyor. İleride tatlı bir anı olarak hatırlayıp gulersiniz inşallah Her şeyin hayırlısı kuzum Allah başka sıkıntı vermesin olacağı varmış. Dolapları iki defa elden geçirt hazır eline gecmişken
Sağol canm Allah razı olsunGüzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun ben beğendim
Afiyet olsun yıldızkuşum, maşallah sporuna
Afiyet olsun çok güzel olmuş
Sen kendin evde tartılabilirsin ablam, kimisi her gün tartılıyor en azından kendi kendini frenlersin
Menüler bir tık dengesiz olmuş ama sen korumada olduğun için bir şey demiyorum afiyet olsun papatyam
Afiyet olsun tarhana imtihanı bitmiyordu
Kusur olur mu ablacım, çocuğu aile şımartıyor tabi hasta diye her şeyi yapabileceği öğretilmiş çocuğa. Çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun
Ayy kaptanım çok hoşsun
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Yaşınız ne başınız ne sizin, aşık olup intikam alacak ne yaşamış olabilirsin acaba. Olaya masumca bakınca çok tatlı geliyor ama oğlunun yaşadıklarını düşününce de can acıtıyor. Neyse ki sorun çözülmüş canım.
Ben de daha dün akşam oğluma sordum, sana zorbalık yapan var mı diye (bizimki yaşıtlarından biraz fazla gelişmiş, boyu falan herkesten uzun) bana nasıl yapsınlar ki anne diyor Peki öyleyse sen yapıyor musun dedim, asla yapmam ben dedi. Çok şükür sınıfları iyi, öğretmenleri de aşırı kuralcılar bu konularda.
Çok sağol canm sıra değişikliği olacak aileyle görüşecek hoca, aslında bir tek ben değil aileler sürekli şikayetciymis bakalım umarım o cocukda bı sakinleşir dinginlesir akıllı olurEn korktuğum şey çocuklarımızın zorbalığı uğraması ya da başka bir çocuğu zorbalaması. İnşallah çözüm bulabilirsiniz canım, umarım kızın bu durumdan çok etkilenmemiştir.
Çok sevindim canım tebrik ederimKızlar şimdi diyetisyene geldim, 1 kg yağdan vermişim inşallah cumartesiye güzel ekşi gelir
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin.iyi akşamlar fıstıklar,
bugünkü menüm:
11:00- 2 göz yumurta, lor peyniri, 3 parça sucuk, tam buğday unundan ev yapımı bazlama 1/4 tane
16:30- tavuk döner servis, 4 ince dilim lavaş, ayran
17:30- çikolatalı tatlı yarım porsiyon (tatlı yedim diye vurmayınnnn eşim kutlama tatlısı ısmarladı, gebelik testim pozitif çıktı
spor- şimdiye kadar 8800 adım, 45 dk ağırlık antrenmanı
su- 2 lt şimdiye kadar. bugünlük yeme ve spor kapandı benim için herkese saygılar
@sibel_84 LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun güzel bir menü tabi ciğer umarım yağda kızarmıyordurKızlar menüyü yazıyım mutfağa kaçıyorum.
Saat 08.30 probiyotikli yesil çay içine kolajen
Saat 11.30 1.5 yumurta 2 soğan 1 tatli kaşığı zeytinyağı ile soğanlı yumurta +1 parça peynir+ 6 tuzsuz zeytin +2 parça havuc
Saat 15.30 ıhlamur içtim sallama olarak
Saat 18.00 4 kasik ciğer sote+ ufak kase cacık + salata yerim
Saat 20.00 maden suyu içerim gün biter
Su 2litre LenaG @sibel_84
Ohoo saçıma kat kesip fönledim bile kraliçem cilt temizliği akşam ritüelimMakyaj çantasını dök önüne cilt temizliği falan yap anılar geldi aklıma
Afiyet olsun26 Kasım Salı
öğlen 12de biberli domatesli omlet , tam buğday ekmeği, kasar
ara öğün kahve
aksam 16.45te 3 -4 kaşık kiymali makarna, bir tabak salata, 1 kaşık havuç tarator yanina sade soda
kapanışı yine turk kahvesi çayla yaparim. 3 lt de şu içildi teşekkürler
LenaG Boncuk2307
Yok canım acıkmıyorumAfiyet olsun tek öğünle acıkmıyor musun acaba
Çok fenasın var ya (kötü anlamda değil)Ay çok güzel bir taktik bişey aldırmak istediğimde kavga çıkarayım sonra bana bunu alırsan barisirim diye soylim ayy çok güzelmiş
Kadın kızına yazılan ilk aşk itirafı diye seviniyor ama bizim çucugun ilk aşk yarasi kirik bir minik kalbi kim tamir edecekYa şimdikiler erken gelişiyor. Benim oğlum 8 yaşındayken okul müdür yardımcısı telefon açıp beni çağırdı. Allah im koşarak gittim. Odasına girdim benim oğlan kafası yerde Mahsun Mahsun oturuyor. Benimki sınıftaki bir kıza mektup yazmış . Sen bu sınıfın en güzel kızısın ,aynı annem gibi beceriklisin seni seviyorum yazmış kalp ve çiçekler çizmiş masasına bırakmış. Kızda abisine söylemiş, abisi annesini aramış,annesi zaten öğretmen o da müdüre söylemiş . Hayatımın şokunu yaşadım . Müdürün yanında uyardık sınıfa gitti. Müdür o gidince kahkaha attı hoşuna gitmiş ama oğluma belli etmemiş. Okul çıkışında kızın annesini gördüm baktım bana doğru geliyor korktum kavga edecek diye. Meğer hoşuna gitmiş kızıma yazılan ilk aşk itirafı bu mektubu saklayacağım falan dedi. . Bende rahatladım
Komşular da çok önemli valla yaKuzum üst katta kafası bozuk bir kadın var çok problemli sırf onun yüzünden kurutma makinasi aldim. o yüzden binada bekledik.
Deneyeyim bakalımBazen imla kılavuzu gibi konuşamıyoruz ben kurallarına uygun konuşunca eşim anlamıyor zaten sen böyle konuşunca haksız da olsan haklı çıkıyorsun diyor
Kavga çıkarmana gerek yok kız zaten her bir eş illa haftada bir kavga çıkacak şey yapıyor yani her seferinde de yapamıyorsun öyle alışkanlık yapıyor bu sefer alırım istediği şeyi sustururum gibi oluyor. Ufak çaplı kavgalarda etkili çözüm
Anladım ablacım sen çıkarırsın acısını
Afiyet olsun güzel menü planıKızlar menüyü yazıyım mutfağa kaçıyorum.
Saat 08.30 probiyotikli yesil çay içine kolajen
Saat 11.30 1.5 yumurta 2 soğan 1 tatli kaşığı zeytinyağı ile soğanlı yumurta +1 parça peynir+ 6 tuzsuz zeytin +2 parça havuc
Saat 15.30 ıhlamur içtim sallama olarak
Saat 18.00 4 kasik ciğer sote+ ufak kase cacık + salata yerim
Saat 20.00 maden suyu içerim gün biter
Su 2litre LenaG @sibel_84
Afiyet olsun güzel menü olmuş, teşekkürler26 Kasım Salı
öğlen 12de biberli domatesli omlet , tam buğday ekmeği, kasar
ara öğün kahve
aksam 16.45te 3 -4 kaşık kiymali makarna, bir tabak salata, 1 kaşık havuç tarator yanina sade soda
kapanışı yine turk kahvesi çayla yaparim. 3 lt de şu içildi teşekkürler
LenaG Boncuk2307
Afiyet olsun çok erken bitmiş günbugünümü de kapattım
26 Kasım menüm
12.30
2 kuru patlıcan dolması
2 biber dolması
1 orta boy kase yeşil salata
16.30
1 mandalina
1 elma
2 avuç antep fıstığı