- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.621
Telafini iyi yapmışsın arkadaşım süper olmuş...bu arada humus a bayılirım...Ya bugunku menumu yazmiyim diyodum ama yaziyim da utaniyim bari B bilinmeyenkullanici
Sabah: 2 yumurtadan ispanakli peynirli omlet, 2 kasik sekersiz ev yapimi musli, 2 kk peynir, yarim bardak sut
Aksam: 3 parca mangal sucuk, 2 domates, 1 biber, 1 dusuk karbonhidratli lavas, 2 kasik humus, 1 misir, 2 bira
Toplam: 2200 kalori - sucuk ve bira beni bitirdi
Ama bunu telafi icin yaklasik 2.5 saat yurudum. Fitbitimin iddiasina gore 2700 civari kalori yakmisim.roxen2303 kurtarir miyim?
Eki Görüntüle 2118846
teşekkür ederim. Ben sabah 06:30 da kalkıyorum 12 ye kadar beklemem çok zor canım ya. Ama şöyle düşünüyorumAz ve sık yiyerek 37 kg verdim ama fark ettim ki bir şeyler atıştırmadan duramıyorum ve bu günlük hayatımı etkiliyor. Sürekli aklımda bir sonraki ara öğünde ne yiyeceğim olurdu ve bütün gün yemek düşünmek doğru bir psikoloji değil. 1 haftadır 2 veya tek öğün besleniyorum baktım ki sık sık acıkmıyorum demek ki vücut buna da alışıyor. Bence 2 öğün beslenmeyi denemelisin arkadaşların dediği gibi. Kahvaltı 12de akşam yemeği 5de gibi
Bu sabah 4 zeytinKahvaltiyi gec yapman ve iki ogun yemen gerekiyor. Tipik Karatay ve If (aralikli oruc) tarzi. Sanilanin aksine ara ogunler bize zararli. Tatli yerine kuruyemisler faydali. Kalorisi cok gibi gorunse de beni iki kere tatli krizinden kurtaran sam fistigi oldu. Badem , ceviz de iyidir.
Ne diye dalga gecelim ki kilo verdirmek varken. :))
Menunu yazarsin biz onunla dalga geceriz.
Grupta herkes cok az yiyor ve herkesin sana onerisi olacaktir.
Sana da iki ogunu oneriyorum.
Yeter ki sen kilo vermeye istekli ol gerisi gelir, ilk sayfada roxenin hazirlamis oldugu videolar var. Gun
gun yapabilirsin ve sadece evde. Uyelik gerektirmiyor dahaaaa nolllsunnn :)
Bana tas mi geldi simdi. Kremsokola cevap vermedi ama o 27 cikarsa elli elli :))))
Ben cam şişenin içine 1/2 dilim salatalık 1 dal maydonoz 2 dilim limon atıyorum çok faydasını görüyorumKızlar ödem atıcı tarifiniz var mı?
lahana yaprağının suyu , 2 bardak su 4 yaprak lahana kaynatıyoruz 15 dk ılık olarak içiyoruzKızlar ödem atıcı tarifiniz var mı?
Bence kahvaltısı sağlam yapmalısın yumurta peynir bunlar vazgeçilmez insan için. Özellikle yumurtadan gelen protein yararı etten bile gelmiyor sana öyle diyim.teşekkür ederim. Ben sabah 06:30 da kalkıyorum 12 ye kadar beklemem çok zor canım ya. Ama şöyle düşünüyorum
Sabah 1 süt ya da meyve
Öğlen çorba
Akşam sebze yemeği gibi yanında salata yoğurt işte
salona gidiyorsun sanırım , programın haftada kaç günlükroxen2303 70 dakika fitness 60 dakika yürüyüş 5 dakika koşu 5 dakika kürek çekme 20 dakika eliptik yapıldı daha da evden çıkmam bugün
Tamamdır. Badem alıcam kendime. 10 badem aralardaBilmem mi. Tencere yesen doymazsin. Iki hafta oncesinden cok daha iyi durumdayim simdi.
Ataklarini kuruyemislerle gecirmeye calis. Birden yapamazsin. Badem , sam fistigi gibi.
Programım her gün 2 kere gitmeli ama birine gitmiyorum çünkü çok vakit alıyor 2 kezsalona gidiyorsun sanırım , programın haftada kaç günlük
iki kere bu yazdığın programın aynısını mı yapman gerekiyor yani , çok fazla geldi bana ki kaldı ki sadece yürüyüş gibi hafif şeylerde yapmıyorsun .Eminim biliyorsundur çünkü uzun süredir bu işin içindesin sende , vücudun kasları onermek için dinlenmeye ihtiyacı varProgramım her gün 2 kere gitmeli ama birine gitmiyorum çünkü çok vakit alıyor 2 kez
Haklısın da baya geri kaldım gibi geliyor. Bu hafta almış olabilirim. Farklı bir şey deneyim diyorum artık. Kahvaltısız ben de yapamam ama en azından Perşembe ye kadar denicemBence kahvaltısı sağlam yapmalısın yumurta peynir bunlar vazgeçilmez insan için. Özellikle yumurtadan gelen protein yararı etten bile gelmiyor sana öyle diyim.
iki kere bu yazdığın programın aynısını mı yapman gerekiyor yani , çok fazla geldi bana ki kaldı ki sadece yürüyüş gibi hafif şeylerde yapmıyorsun .Eminim biliyorsundur çünkü uzun süredir bu işin içindesin sende , vücudun kasları onermek için dinlenmeye ihtiyacı var
Sıvı detoxu da yapabilirsin yoğurt ayran yağsız sebze çorbaları vsHaklısın da baya geri kaldım gibi geliyor. Bu hafta almış olabilirim. Farklı bir şey deneyim diyorum artık. Kahvaltısız ben de yapamam ama en azından Perşembe ye kadar denicem
bende dedim bu kızcağazın kasları erimesinYok kuzum sabah 45 dakika Son kademe rampa ile koşu akşam fitness şeklinde. Bir gün üst bölge bir gün alt bölge şeklinde..
Aynen 58 59 kg yim ama çevremdeki herkes 50 51 sanıyor spor sayesinde benimle aynı kg olanlardan çok daha zayıf duruyorum çok şükür.. bir de korumaya geçsem sporcu gibi beslenip kas yapıcam ama diyet yaparken zor çünkü çok yemek yiyor fitnesscılarbende dedim bu kızcağazın kasları erimesinmaşallah sporun çok güzel .. kilo vermenin büyük bir yüzdesi bencede mutfak fakat iş şekillenmeye gelince o salonda saatler harcamak gerekiyor
Bu sabah 4 zeytin
bı parca peynir
1 dilim ekmek
1 kase salata
1 yumurta
1 fincan kahve indirdim mideye
Yahu yazarken çok gibi göründü de bu beni yazdığım kadar doyurmadi ki :)
Akşama cevizli köfte icli köfte 2 çeşit salata (çoban salata ve kereviz salatası) yoğurtlu şehriye çorbası varyazınca çok gibi duruyor gerçekten yahu
Böyle menumu yazıyoruz resimli menü mu gönderiyoruz ona göre akşam resimde çekeyim :)
Not : sabah 1 dilim ekmek dışında evde hiç ekmek tüketilmez