- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.361
Elma kurusu mı bu
onun olması seneler sürüyor işte korkmadan yapmak lazım sporu , o insanlar yediğine içtiğini gramı gramına dikkat ediyor kişisel hocalarla çalışıyor , performans arttırıcı kullanıyor ki kaldı ki yağ oranları % 9-10 yani bizim öyle olmamız bu şartlarda imkansız
Ah Be kuzum o dediğin kas oranını arttırmak o kadar zor ki. Kasımdan beri protein tozu da kullandım onun dışında fazla protein alarak spor salonlarında süründüm ama malesef o Roberto Carlos bacaklara sahip olmak kolay değil öyle 2 ip atlayıp Squat yapınca olmaz :)
çok güzel spor yapıyorsunroxen2303 spor demişken
100 mekik
20 şınav
70 dakika yürüyüş
150 ip atlama
Akşam fitnessa gidebilirim etiket atarım gidersem
Teşekkür ederim canım benimçok güzel spor yapıyorsun
MATEMATİK canım.Fen lisesinde çalışıyorum o yüzden matematik kusuyorumsenin branşın ne canım
Arkadaşlar branşım İngilizce, zümre değilmişiz, ama meslektaşız, diyettaşızfen bilimleri benim branşımzümre miyiz
bir kaç uygulama bende indirmiştim telefona daha çok karın antrenmanıydı
Aaa kaç kilosu boyun kaçkizlaarr ben kk yeni kesfettim lutfen bende katiliyim dun esim bu halin hosuma gitmiyor dedi boyle bi motivasyona ihtiyacim var
Spor yaptım canım ve bol bol su. Kafein selülit yapar diyorlar ama valla hepsi yok olmuş bardak bardak kahve içmeye rağmenKizlar gunaydin, dun en son yemegi 5 de yemistim saat 10 da kalktim 2 saat daha dayanip ole kahvalti yapcam. Bugun ben de if i bi denemis oluorum :)
B bilinmeyenkullanici demek selulitin yok extra bisey yaptin mi
Muttapa7555 benim de yapim kaslanmaya musait bence genetik biraz, agirliktan oldum olasi odum kopar pilatesle bile kollarmda 2 gunde pazu cikar
A AklinYolu1 ne guzelmis onlar
Buarada ne cok ortmen varmis grubumuzda
Aaa kaç kilosu boyun kaç
167 boyum kilo 76.3
kizlaarr ben kk yeni kesfettim lutfen bende katiliyim dun esim bu halin hosuma gitmiyor dedi boyle bi motivasyona ihtiyacim var
Canım yanlış anlama şimdiden özür diliyorum söyleyeceklerim için ama kocanın kafasına tavayla vurasım geldi tam da sana bu halin hoşuma gitmiyor derken ağzına ağzına.... dediğim gibi okuyunca aklıma ilk gelen bu oldu kusura bakma olur mu... yarışmaya katılamasan da takıl bize yarışma dışı takip eden arkadaşlarımız varkizlaarr ben kk yeni kesfettim lutfen bende katiliyim dun esim bu halin hosuma gitmiyor dedi boyle bi motivasyona ihtiyacim var
14.gruba katildim ona bu sozlerini yedirmem lazim hic yalnis anlamadim canimCanım yanlış anlama şimdiden özür diliyorum söyleyeceklerim için ama kocanın kafasına tavayla vurasım geldi tam da sana bu halin hoşuma gitmiyor derken ağzına ağzına.... dediğim gibi okuyunca aklıma ilk gelen bu oldu kusura bakma olur mu... yarışmaya katılamasan da takıl bize yarışma dışı takip eden arkadaşlarımız var
14.gruba katildimCuma zayiflama yarismalari var onlara katilmak ister misin?
Tamam iste ben de o takimlari onerecektim sana. Orada kilo veren cok arkadas var. Umarim motivasyonu bulursun. Kolay gelsin.14.gruba katildim
Oncelikle esin icin zayiflama kendin icin zayiflamak istiyorsan yap bunu. Kendisi once Brad Pitt olsun baklava yapsin sonra sana laf soylesin.kizlaarr ben kk yeni kesfettim lutfen bende katiliyim dun esim bu halin hosuma gitmiyor dedi boyle bi motivasyona ihtiyacim var
Gecmis olsun canimKizlar merhaba bugün reglimin ilk günü...ve kabus gibi geçiyor.ilk 3 gün başağrısı kasık ağrısı ve sinir basıyor.yatıyorum.
Menümü paylaşıp kacıyorum
Sabah:2 ceviz 2kayısı az peynir 5 zeytin 1 yumurta
Öğlen:4 kaşık ıspanak yemeği
80 gr ton balığı
Akşam: bizimkiler yemek istemedi.kahvaltı yaptık.sabahkiyle ayni menüm
Spor yok...ama suyumu içiyorum.hepinizi öpüyorum..çok halsizim cok