- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.321
Eğer ikisi de böyleyse kovalım bunları.. ne işleri varmış burda. Burası kilolarıyla başı dertte hatunlar için..
ama inşallah Mayıs’a kadar olurlar böyle tabisi..
Ahahah guldurdun beni verano, nerde olcam boyle:) yapmaya calisiyorum dedim hem, yapiyorum demedim buyuk fark var arada:)) duvardan ayrilamiyorum daha ya, korkuyorum arkaya dusmektenO hareketi yapiosan bu sen de olabilirsin :)roxen2303 de olabilir
Günaydın kızlar.
Sonuçlarını çok merak ediyorum canımGünaydınlar :)
B bilinmeyenkullanici
Bugünkü menüm:
Kahvaltı:
Havuç
Öğle:
Haşlanmış tavuk
150-200 gr haşlanmış limonlu karnabahar
Akşam:
200 gr ızgara balık
Yağ ve limon ile yeşil salata
3200 su
700 ml bitki çayı
Çok memnun edici diyebilirimSonuçlarını çok merak ediyorum canım
öğretmenim ben yaş 25 oldu yeni yılla birlikte , cuma günü boş olan bir öğretmen
harika , muhtemelen bi 20 dk sürer diye düşünüyorum eğer tahmin ettiğim uygulamaysa
Ayyy canımm minişe acil şifalar diliyorum. Bence de bir kaç gün istediklerini yiyemesen de az yemeye çalış
Arkadaslar biraz kizistiralim mi ortaligi.
Soyle bir fikrim var. Her hafta birden bese kadar siralamaya girenlere kupa verelim. Birinci bes kupabesinci bir kupa alsin. Sure sonunda yani 9 mayista bu kupalarin sayisina gore ilk bes belli olsun.
Kabul edenler.
aynenAyyy canımm minişe acil şifalar diliyorum. Bence de bir kaç gün istediklerini yiyemesen de az yemeye çalış
Arkadaslar kupa sistemi getirdigimiz icin herkes tarti resmini buraya degil de ozelden bana mesaj atsin. Yanlis mi dusunuyorum. Sabahin korunde atanlar var , bir de saat farkindan dolayi aksam atanlar var. Ben son anda aciklayacagim. Daha heyecanli olur. Acun gibi bekleticem sizi.