- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.401
Anladim canim aynen arada ben de yapiorum maksat vucut sasirsin, kotu emellerimize latteni alet etmeyiz mesaj alinmistirBana sokmez istediginiz kadar soyleyin beni lattemden ayiramazsiniz.
Fatmayi oteki yaristan biliyorum. Kilo vermekte zorlaniyor. O yuzden soyledim.
Iki ogun corbali menu spor yapmayan biri icin yeterli bence. Her gun degil tabi ki.
Anladim canim aynen arada ben de yapiorum maksat vucut sasirsin, kotu emellerimize latteni alet etmeyiz mesaj alinmistir
dizi muhteşem ötesiiiiiii 2 bölüm bir solukta bitti 3.yü izlememek için zor duruyorummmB bilinmeyenkullanici evet ya herkes bahsedio nedense , canim kalori de az olabilir belki ozellikle sabah doymadim 1 muz daha yedim.
tut kolundan çek götür onusana da afiyet olsunseni bdv de gördüm
yapma etme.kış günü mahpuslarda hasta neyim olursun.otur sıcacık evındeYakalandim.
Evet ama konulari secip cok uslu yorum yapiyorum.
sporun faydasıdır cnm.tabı yeme içmede etkılı ama sen spora ağırlık verıyorsun.boyun kaçtı unuttumKızlar az önce fark ettim aynada hiç bakmamıştım benim bacaklarımda acayip selülit vardı şu an hiç ama hiç yok... 1 aydır acayip diyetimi bozdum çok emek verdim bu duruma yazık etmek istemiyorum. Hedefim Mayıs başı kuzenimin düğününde dek 50 kg olmak.. bir daha cozutmak adla yok.. Bugün son.. yarın eski bilinmeyen dönüyor.
Canım yanlış anlama şimdiden özür diliyorum söyleyeceklerim için ama kocanın kafasına tavayla vurasım geldi tam da sana bu halin hoşuma gitmiyor derken ağzına ağzına.... dediğim gibi okuyunca aklıma ilk gelen bu oldu kusura bakma olur mu... yarışmaya katılamasan da takıl bize yarışma dışı takip eden arkadaşlarımız var
Ben şahsen kahvaltıyı oldum olası sevemedıgımden hıc zorlanmadım.tabı sevenler için zor olur.Kahvaltiya cok alismisim siz nasil duruosunuz :) spor yapim de zaman gecsin. Bi defa karar verdim 12 yi gorcem
afıyet olsun cnm.başlıyorum
sabah : 3 yumurta omlet , 1 dl peynir , 1 havuç , 1 avuç çiğ kabak çekirdeği , 1,5 dl ekmek , 2 çk fıstık ezmesi , çay
ara : 1 elma , 1 avuç çiğ kabak çekirdeği , 1 kuru incir , 1 kuru kayısı , 250 ml protein oranı yüksek süt
akşam : 250 gr tavuk ızgara , 1 kase yoğurt , 1 havuç , 1 sote kabak , 3 yk haşlanmış bulgur
muhtemelen 1 bardak daha süt içerim
boyum 164.. yeme içme ile de ilgili bence. 6 ay vücuduma ne un girdi ne şeker ne de tuztut kolundan çek götür onu
yapma etme.kış günü mahpuslarda hasta neyim olursun.otur sıcacık evınde
sporun faydasıdır cnm.tabı yeme içmede etkılı ama sen spora ağırlık verıyorsun.boyun kaçtı unuttum
Hislerıme tercüman olmuşsun fatmacıgım
Ben şahsen kahvaltıyı oldum olası sevemedıgımden hıc zorlanmadım.tabı sevenler için zor olur.
afıyet olsun cnm.
Nazar değdirdiler bana çok acıktımmm hiç böyle olmidi ne yiyim ne içim yaaaaMenusu o kadar kotu degil ya. Bence gayet guzelMuttapa7555
O direnci kirmaya calisiyor. Bazi gunler olmuyor bazi gunler de boyle yapiyor. Kiskanclar.
Napiyim burada seri sohbet yok. Diziler de sarmiyor. Isim de yok , BDV ye bakiyorum ben de.yapma etme.kış günü mahpuslarda hasta neyim olursun.otur sıcacık evınde
Nazar değdirdiler bana çok acıktımmm hiç böyle olmidi ne yiyim ne içim yaaaa
Bekardın demi.ilk gün tanışmıştık da ben kım kımdır bilemediğimden hepsini unuttumNapiyim burada seri sohbet yok. Diziler de sarmiyor. Isim de yok , BDV ye bakiyorum ben de.
Yogurt ye bi sey yeme artik.
Ay yogırt oluyor mu ben bi ayran mı içsem dediydim yemek yemem zaten de. Senin diyette kalorisiz sıvı için sadece diyordu da ondan dedim...Napiyim burada seri sohbet yok. Diziler de sarmiyor. Isim de yok , BDV ye bakiyorum ben de.
Yogurt ye bi sey yeme artik.
Hoşgeldin cnmBen geldim seri sohbete. Sabahtan beri toplantidaydim, oglen yemegi diye de sandvic verdiler, icini cikarip yedim. Bu bi dramdir
Nerdee, saat daha 3 burdaHoşgeldin cnm
Yoğun geçmiş günün.yap bır bıtkı cayı uzat ayaklarını dinlenme zamanı
Oooo sende iyi gidiyorsun.Iyı akşamlar herkese.
Yedıklerım
Saat 11-16 arası
Öğle
Dünden kalan köfte mantar ve biber ,yoğurtlu pilav 3 kaşık,portakal
Akşam
Kıymalı alinazık,turşu,soğan salata rokalı
Su 2,5 lt
Spor
Callanetıcs,20 dk koşu,30 dk yürüyüş
Ben geldim seri sohbete. Sabahtan beri toplantidaydim, oglen yemegi diye de sandvic verdiler, icini cikarip yedim. Bu bi dramdir
Bekardın demi.ilk gün tanışmıştık da ben kım kımdır bilemediğimden hepsini unuttum
A AklinYolu1 senin deneyin icin matcha yaptim onu iciom simdi. Bakalim acikicak miyim. Oglen yemegini 12.30 gibi yedim, normalde 5e kadar falan acikmamam lazim. Gerci sandvic ici ne kadar tutar bilemicem
Ayran ic o zaman.Ay yogırt oluyor mu ben bi ayran mı içsem dediydim yemek yemem zaten de. Senin diyette kalorisiz sıvı için sadece diyordu da ondan dedim...
Evet bende kalorısız sıvı dıye okumuştum ama açlıktan cısss yıyecegıne yoğurt daha ıyı dıye yazdı belkı aklınyolu :))Ay yogırt oluyor mu ben bi ayran mı içsem dediydim yemek yemem zaten de. Senin diyette kalorisiz sıvı için sadece diyordu da ondan dedim...
Ah evet saat farkını unuttum benNerdee, saat daha 3 burdaben gene de ayaklarimi uzatsam bisey demezler ama bence :)
Evet bende kalorısız sıvı dıye okumuştum ama açlıktan cısss yıyecegıne yoğurt daha ıyı dıye yazdı belkı aklınyolu :))
Hıc zorlanmadan yapıyorum cnm.yanlız akşam sinema gecesı için patlattığım mısırların kokusu hala burnumdaOooo sende iyi gidiyorsun.
Bir diyet gunlugune hosgeldiniz. Sandwich in sucu ne.
Evet bekarim bir de. Kendime is cikarmam gerek.
Hadi bakalim sen dene yarin da ben deneyeyim.
Ayran ic o zaman.