- 14 Mart 2017
- 2.775
- 6.335
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.341
Meslektaşız canımöğretmenim ben yaş 25 oldu yeni yılla birlikte , cuma günü boş olan bir öğretmenvaktimi okul-spor-kk- dizi film şeklinde geçiriyorum , 26-27 kilo verdim ne sebeple aldın dersen inan bende bilmiyorum spor yaptığımda kendimi iyi hissediyorum o yüzden bu kadar yükleniyorum işte böyleee konuşmayı severim
krizine girdim imdaaat...çok tatlısın
Cuma günün boş olduğuna göre branş öğretmenisin, hangi branş? meslektaşız, belki zümre de oluruzöğretmenim ben yaş 25 oldu yeni yılla birlikte , cuma günü boş olan bir öğretmenvaktimi okul-spor-kk- dizi film şeklinde geçiriyorum , 26-27 kilo verdim ne sebeple aldın dersen inan bende bilmiyorum spor yaptığımda kendimi iyi hissediyorum o yüzden bu kadar yükleniyorum işte böyleee konuşmayı severim
Muhtemelen biliyorsundur bence, bu kadar sporla iç içe olan biri olduğuna göre.harika , muhtemelen bi 20 dk sürer diye düşünüyorum eğer tahmin ettiğim uygulamaysa
Başlarda kendimizi tanıtırken söyledik ama ben açıkçası unuttum meslekleriniziMeslektaşız canım
MATEMATİK canım.Fen lisesinde çalışıyorum o yüzden matematik kusuyorumCuma günün boş olduğuna göre branş öğretmenisin, hangi branş? meslektaşız, belki zümre de oluruz
Muhtemelen biliyorsundur bence, bu kadar sporla iç içe olan biri olduğuna göre.
Senin gibi hızlıca 20dk da yapamasam da 45dk kadar sürüyor
Başlarda kendimizi tanıtırken söyledik ama ben açıkçası unuttum mesleklerinizi
Seninle de meslektaşız o zaman, senin branşın nedir
fen bilimleri benim branşımCuma günün boş olduğuna göre branş öğretmenisin, hangi branş? meslektaşız, belki zümre de oluruz
Muhtemelen biliyorsundur bence, bu kadar sporla iç içe olan biri olduğuna göre.
Senin gibi hızlıca 20dk da yapamasam da 45dk kadar sürüyor
Başlarda kendimizi tanıtırken söyledik ama ben açıkçası unuttum mesleklerinizi
Seninle de meslektaşız o zaman, senin branşın nedir
sporumu yaptım geldim bugün arka kol , sırt , göğüs , 20 dk koşu , 15 dk soğuma ..şimdik kahvemi hüpletiyorum
sana da afiyet olsunAfiyet olsun. Ben de salepli Turk kahvesi iciyorum.
Iki latte de once bugun oyle oldu.
sana da afiyet olsunseni bdv de gördüm
banlanma istiyorum ondanYakalandim.
Evet ama konulari secip cok uslu yorum yapiyorum.
banlanma istiyorum ondan
Kız ne işin var senin oralarda yine uzaklaş uzaklaşZor banlanirim kendimi tutuyorum. Banlansam da yarismayi birakmam.
onun olması seneler sürüyor işte korkmadan yapmak lazım sporu , o insanlar yediğine içtiğini gramı gramına dikkat ediyor kişisel hocalarla çalışıyor , performans arttırıcı kullanıyor ki kaldı ki yağ oranları % 9-10 yani bizim öyle olmamız bu şartlarda imkansızOkudum okudum.... bu kızlar neyin kafasını yaşıyor dedim sporda uçmuşlar maşallah hepinize ya ben kas kütlesi artacak diye korkuyorum siz deli gibi spor yapıyorsunuz. Bacaklarım roberto carlos gibi kastan dolayı incelmez korkuyom daha da kalın olcak diye
Okudum okudum.... bu kızlar neyin kafasını yaşıyor dedim sporda uçmuşlar maşallah hepinize ya ben kas kütlesi artacak diye korkuyorum siz deli gibi spor yapıyorsunuz. Bacaklarım roberto carlos gibi kastan dolayı incelmez korkuyom daha da kalın olcak diye
Elma kurusu mı buBu ara bunlara taktim. 1 tabak yedim umarim kalorisi azdir.