- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.121
Nettede okumuştum ben ıkı gün sıvı yapılabılır dıye.arka arkaya olmamak şartıyla dıyordu.ben sıvıya dayanamam zaten sürekli mutfakta yemekle uğraşıyorum .yanlız olsam yapardım ama sıvıyı.bende normal yapayım dıyorum bu hafta.yarın başlayayım
bakim Çarşamba’ya kadar kaç kilo verecegim.mesela en geç saat 4-5 te yesem olur demi.12-5 arası uygunmudur yani
Tamamdır cnm. TesekkurlerPazartesi persembe yada carsamba cumartesi diyorlar.
12-5 arasi cok iyi (19 saat yapiyor). 14 ya da 16 saat oneriliyor. Ben o kadar dayanamiyorum ama aksam 7-8 e kadar uzanabiliyor.
Allaaah ne güldüm kız:))))
Allaaah ne güldüm kız:))))
benim hedefim 51 canımÇok iyi ya, hedeflediğim kilolar
Yaş 30. Boy kısa işte 1.55. Bir de Doğum göbeği varYaş kaç boy kaç sen zaten bizim istediğimiz kilodasın... keşke imkan bulsan da kas yağ ölçümü yaptırabilsen
-1700 ve yukarısı hedefim. Gönül ister ki 59.9, o da kasar biraz.Kizlar bu haftaki hedefleriniz neler.Yuzdeler kac diye gider.
benim hedefim 51 canım
A AklinYolu1 bu hafta iddialiyim canim hedefim 58.5 insallah 2.7 kilo yani nasil olacak o konuda bi fikrim yok. Aslinda haftada 1 yeter bana ama ara tatili var esimin bi yerlere gitcez zayif gitmek istiorum
A AklinYolu1 ellerine sağlık. Ben de bugün çok abarttım yemekli misafir vardı. Cuma falan bi if denemek istiyorum. Nasıl beslenmem gerekiyor zahmet olmazsa anlatır mısın?
51 çok az değil mi benimde boy 155 de onun için dediydim 55 kilo ideal didiydi diyetisyen beni mi kandırdı acepYaş 30. Boy kısa işte 1.55. Bir de Doğum göbeği var
Ay ben onu denedim ilk videoyu çok sıkılıyorum öyle yavaş sporlarda. plates de yapamıyorum. Benimki hop zıp atla koş kıvır falan olacak koşu eliptik lesli ve zumba gibi. Katılmak isterdim ama devam edemem sana tam destek ama bendenkızlar Callen i duyanlarınız vardır mutlaka.ben bırkac sene önce 20 gün yapmıştım ve cok güzel ıncelmiştım.yıne başlamak istıyorum bana katılmak isteyen varmı tam olarak her gün yapabılecek arkadaşlar.
Gozum bi yerden isiriyor ama cikaramadim.kızlar Callen i duyanlarınız vardır mutlaka.ben bırkac sene önce 20 gün yapmıştım ve cok güzel ıncelmiştım.yıne başlamak istıyorum bana katılmak isteyen varmı tam olarak her gün yapabılecek arkadaşlar.
A AklinYolu1 evet cok zaten veremem dedim ya tatil oncesi oldugu icin 2 yi zorlicam. Yuruyus ve sporu arttirarak zaten kaloriyle cok oynamam
haklısın cnm cok yavaş ama cok etkılıAy ben onu denedim ilk videoyu çok sıkılıyorum öyle yavaş sporlarda. plates de yapamıyorum. Benimki hop zıp atla koş kıvır falan olacak koşu eliptik lesli ve zumba gibi. Katılmak isterdim ama devam edemem sana tam destek ama benden
Gozum bi yerden isiriyor ama cikaramadim.
Zorlamanda bir sey yok. Insan bazen nasil cok yiyorsa bazen de sinirlarini zorlamali. Baska turlu kilo verilmiyor. Saatlerle oynarsin.
Uğraşmak istememiştir51 çok az değil mi benimde boy 155 de onun için dediydim 55 kilo ideal didiydi diyetisyen beni mi kandırdı acep
Ben bi ara yapmistim callanetics, guzeldi bence de. Simdi yogaya gitmiyo olsam baslardim ama bu aralar buyuk askim yoga:)kızlar Callen i duyanlarınız vardır mutlaka.ben bırkac sene önce 20 gün yapmıştım ve cok güzel ıncelmiştım.yıne başlamak istıyorum bana katılmak isteyen varmı tam olarak her gün yapabılecek arkadaşlar.