Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sen nasıl tatlı bir kaptansin :KK74:
:KK60: :KK68:Canımmmmsınnn:KK60:
Günaydın mutlu pazartesiler :KK68::KK68:
Yemek derdim yok bu daha keyifli :KK73:sebzesi bir gün önceden varsa şişkolar mutludur :süslü:kocama da tost most bir şeyler yaparım. :KK53:Açılın yollar ben geliyorum :KK73:
Günaydın tatlım 🥰 Yolları açtırdım kuşum engel vs yok cumartesiye doğru güvenli bir şekilde gidebilirsin 🤭😉😘😘

Herkese iyi geceler hanımlar . İçim acayip sıkılıyor. Rabbim hayırlara çıkarsın.
hayırlara vesile olsun canım şu anda nasılsın

Hahaha ee sen ben olabilir misin, kocaya karşı duyulan hislerle falan birebiriz 😂😂😂 bazen sarılasım bazen de boğasım geliyor benimkini 😂
:KK70: :KK70:

aynı şekildeyim bazen böyle içime sokasım geliyor ama bazen böyle kafasını yerden yere vurasım geliyor deli ediyor beni :kızgın:

Her mesajında gülesim geliyor, Sonra da bugün kocama kaç kere sinir olduğum😂😂 idolüm feza abla ama sen de gelecekteki halimsin 😂🥰🫶
yaaaa ilahiiii :KK70: ben olmayayım ya gelecekteki halin :KK43: daha mutlu daha huzurlu biri ol şimdi ve gelecekte canımmm :KK60::KK68:

Ben de sana sarılmak istiyorum 🤗🤗🤗 hep derim eşime sen bana destek olacağına köstek oluyorsun diye. Senin de mi aybaşın geldi diyorum bir kavga başlıyor zaten hazıra bakıyorum 😂😂 gerçekten sen yazdıkça bir tuhaf oldum
sarılalıımmmm :KK68:

yaaa sorma, sinir oluyorum, çok çok enteresan ya benim ne zaman reglim yaklaşsa o benden sinirli benden gergin oluyor.

büyük kızımla eşim dün sabah yine saçma sapan bi mevzudan tartışmaya başladılar, yaa dedim yeter derdiniz ne sabah sabah, her gün birşey buluyorsun kavga edecek çatışacak dedim diye hala trip atıyor bana :olamaz:

Günaydınn kızlarrrrrrr mutlu ve bol eksili bir haftamız olsun.Korkunç bir karın ağrısı ile uyandım ilaç içtim . Regli söküldü aslan pençesi çayı iyi geldi . Battaniyeye sarıldım yatıyorum. Reglinjn ilk günü modum çok düşük oluyor nedense. Ne yemek yapasım var nede yemek yiyesim. . Eşim tost yaptı yediler .Koca işe, oğlan okula gitti. Kızada 2 kutu logo döktüm debeleniyor. Akşama Allah kerim yeriz birseyler. Tartıda artı cikiyorum regli kaynaklı cumartesiye inerim inşallah. 🌺

Merhaba kizlar nasilsiniz inşallah herkes tam motivasyon devam ediyordur ozellikle maviler 😍sevgili ksptanim Ceeeeeeeeeeee Ceeeeeeeeeeee ben Kanadada yasadigim icin arada 8 saatlik bir fark var sizde aksam benim sabahim oluyor oyuzden menulerimi genelde ertesi gun gormus olacaksin cunku ben aksam yemegimi bitirdigimde sizde gece 2 3 oluyor bugun kahvaltimi henuz yaptim aksama planladigim gibi okursa soyle

Kahvalti
12:00
2 dilimtab ekmek
Menemen (ekmekler bitene kadar yedim)
4 zeytin
1 tk bal
Domates salatalik vb

16:00 Kahve 3 hurma 10 badem

17:00 7 8 kasik kurufasulye
3 kasik pirinc pilavi
Salata
2 litre su (kahvalti haric gerisi plan inşallah uyabilirim) LenaG LenaG
Afiyet olsun canım ❤️ k.fasulye 6 kaşık olsa sanki daha iyi olur
Kanada ya selamlaarrr 🥰
Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, bu güzel mesajlarınız o kadar mutlu ediyor ki, iyi ki varsınız :KK200: :KK200:
Aşkol yani bir benim mesajımı görmemişsin :KK14:
Günaydın güzel insanlar 😍❤️
Günaydın canım ❤️
Günaydın hanımlar. Bu gece düzgün uyuyamadım. Gözlerim uykusuzluktan şişmiş. Vücudumda da ödem var belli.
Günaydıınnn ❤️
Günaydın mutlu pazartesiler :KK68::KK68:
Yemek derdim yok bu daha keyifli :KK73:sebzesi bir gün önceden varsa şişkolar mutludur :süslü:kocama da tost most bir şeyler yaparım. :KK53:Açılın yollar ben geliyorum :KK73:
Günaydın queennn ❤️ keyifli yürüyüşler 🥰
tost yesin değişiklik olur
günaaaydınnnnnn :KK60:
Günaydııınnn ❤️
❄️🏔️☃️🌫️günaydınnnnn canlar 🌫️☃️🏔️❄️
Günaydın canım ❤️
Günaydınn kızlarrrrrrr mutlu ve bol eksili bir haftamız olsun.Korkunç bir karın ağrısı ile uyandım ilaç içtim . Regli söküldü aslan pençesi çayı iyi geldi . Battaniyeye sarıldım yatıyorum. Reglinjn ilk günü modum çok düşük oluyor nedense. Ne yemek yapasım var nede yemek yiyesim. . Eşim tost yaptı yediler .Koca işe, oğlan okula gitti. Kızada 2 kutu logo döktüm debeleniyor. Akşama Allah kerim yeriz birseyler. Tartıda artı cikiyorum regli kaynaklı cumartesiye inerim inşallah. 🌺
Günaydın canım ❤️
ıyy reglin ilk günüüü 😬 tam yatağa gömülmelik gün

Afiyet olsun canım ❤️ k.fasulye 6 kaşık olsa sanki daha iyi olur
Kanada ya selamlaarrr 🥰

Aşkol yani bir benim mesajımı görmemişsin :KK14:

Günaydın canım ❤️

Günaydıınnn ❤️

Günaydın queennn ❤️ keyifli yürüyüşler 🥰
tost yesin değişiklik olur

Günaydııınnn ❤️

Günaydın canım ❤️

Günaydın canım ❤️
ıyy reglin ilk günüüü 😬 tam yatağa gömülmelik gün
Günaydın canım kaptanım. :KK68: :KK200:
Dert yesin kocalar. Dün üzdü beni ne kadar köfte o kadar ekmek :KK62:

Yok hocam evde oturamiyorum. Manzara güzel de soğuğu soğuk ama. Ben sıcak seviyorum. Soğuk bana göre değil 😁
Screenshot_2024-11-25-10-35-38-615-edit_com.einnovation.temu.jpg
Şoyle bir bere lazım sana. Antalya çok soğuk olsaydı alırdım. :rapci:

Rüzgarin iteklemesiyle güzel yürüdüm kuzum. :KK68:45 dakika eliptik her babayigidin harcı değil maşallah 🧿
Ben de şaşırdım kendime🥰
Bir ev düzeni, sadelesme, planli yasam grubuna katıldım. Aslinda hepsi ayri ayri gruplar ama ayni kişi yaptiriyor. Bu grup bana iyi geldi çünkü dikkat dağınıklığı ve odaklanma problemim var.
Kadin ev islerini yaparken pomodoro uygulamasını ısrarla tavsiye ediyor. Ben sadece ders çalışmak veya akademik birşey üretmek icin kullanildigini sanıyordum.
Yeni aliskanlik geliştirmek veya tembellik aninda yerinden kalkmak icin de " sadece 5 dk challenge " var.
5 dk evi turlayip göze batan seyleri düzeltmek, perdeleri acmak , terlikleri toplayip vestiyere koymak gibi.
5 dk kurup eliptik bisiklete çıkmak da olurdu. Zaten insan bir baslayinca devami geliyor.
Saglikli aliskanliklar edinsek , devam ettirsek ne guzel olur degil mi 🥰

Aylardan kasım, yeni yila daha saglikli bir beden ve zihin ile girmek hayalim:KK37:

Bu düşünceler beni heyecanlandırıyor paylasmak istedim:KK37:

X