- 29 Temmuz 2023
- 1.098
- 4.439
- 37
İyiyim canım kilosuna kilo katılanlardan biriyim ben de. Korkma yalnız degilsin birlikte yürürüz.
hadi be sende mi abla inşallah hepsini heri vereceğiz birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım kilosuna kilo katılanlardan biriyim ben de. Korkma yalnız degilsin birlikte yürürüz.
Yok hocam evde oturamiyorum. Manzara güzel de soğuğu soğuk ama. Ben sıcak seviyorum. Soğuk bana göre değilBunda korkulacak ne var tatlım gayfeni iç keyfine bak. Ufff ne güzel bir manzara hasret kaldım bu görüntüye.
CanımmmmsınnnSen nasıl tatlı bir kaptansin
Günaydın tatlım Yolları açtırdım kuşum engel vs yok cumartesiye doğru güvenli bir şekilde gidebilirsinGünaydın mutlu pazartesiler
Yemek derdim yok bu daha keyifli sebzesi bir gün önceden varsa şişkolar mutludur kocama da tost most bir şeyler yaparım. Açılın yollar ben geliyorum
Günaydın çiçeğimgünaaaydınnnnnn
hayırlara vesile olsun canım şu anda nasılsınHerkese iyi geceler hanımlar . İçim acayip sıkılıyor. Rabbim hayırlara çıkarsın.
Hahaha ee sen ben olabilir misin, kocaya karşı duyulan hislerle falan birebiriz bazen sarılasım bazen de boğasım geliyor benimkini
yaaaa ilahiiii ben olmayayım ya gelecekteki halin daha mutlu daha huzurlu biri ol şimdi ve gelecekte canımmmHer mesajında gülesim geliyor, Sonra da bugün kocama kaç kere sinir olduğum idolüm feza abla ama sen de gelecekteki halimsin
sarılalıımmmmBen de sana sarılmak istiyorum hep derim eşime sen bana destek olacağına köstek oluyorsun diye. Senin de mi aybaşın geldi diyorum bir kavga başlıyor zaten hazıra bakıyorum gerçekten sen yazdıkça bir tuhaf oldum
canım kaptanımmmGünaydın çiçeğim
Herkese iyi geceler hanımlar . İçim acayip sıkılıyor. Rabbim hayırlara çıkarsın.
Afiyet olsun canım k.fasulye 6 kaşık olsa sanki daha iyi olurMerhaba kizlar nasilsiniz inşallah herkes tam motivasyon devam ediyordur ozellikle maviler sevgili ksptanim Ceeeeeeeeeeee ben Kanadada yasadigim icin arada 8 saatlik bir fark var sizde aksam benim sabahim oluyor oyuzden menulerimi genelde ertesi gun gormus olacaksin cunku ben aksam yemegimi bitirdigimde sizde gece 2 3 oluyor bugun kahvaltimi henuz yaptim aksama planladigim gibi okursa soyle
Kahvalti
12:00
2 dilimtab ekmek
Menemen (ekmekler bitene kadar yedim)
4 zeytin
1 tk bal
Domates salatalik vb
16:00 Kahve 3 hurma 10 badem
17:00 7 8 kasik kurufasulye
3 kasik pirinc pilavi
Salata
2 litre su (kahvalti haric gerisi plan inşallah uyabilirim) LenaG
Aşkol yani bir benim mesajımı görmemişsinKızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, bu güzel mesajlarınız o kadar mutlu ediyor ki, iyi ki varsınız
Günaydın canımGünaydın güzel insanlar
GünaydıınnnGünaydın hanımlar. Bu gece düzgün uyuyamadım. Gözlerim uykusuzluktan şişmiş. Vücudumda da ödem var belli.
Günaydın queennn keyifli yürüyüşlerGünaydın mutlu pazartesiler
Yemek derdim yok bu daha keyifli sebzesi bir gün önceden varsa şişkolar mutludur kocama da tost most bir şeyler yaparım. Açılın yollar ben geliyorum
Günaydııınnngünaaaydınnnnnn
Günaydın canımgünaydınnnnn canlar
Günaydın canımGünaydınn kızlarrrrrrr mutlu ve bol eksili bir haftamız olsun.Korkunç bir karın ağrısı ile uyandım ilaç içtim . Regli söküldü aslan pençesi çayı iyi geldi . Battaniyeye sarıldım yatıyorum. Reglinjn ilk günü modum çok düşük oluyor nedense. Ne yemek yapasım var nede yemek yiyesim. . Eşim tost yaptı yediler .Koca işe, oğlan okula gitti. Kızada 2 kutu logo döktüm debeleniyor. Akşama Allah kerim yeriz birseyler. Tartıda artı cikiyorum regli kaynaklı cumartesiye inerim inşallah.
Günaydın canım kaptanım.Afiyet olsun canım k.fasulye 6 kaşık olsa sanki daha iyi olur
Kanada ya selamlaarrr
Aşkol yani bir benim mesajımı görmemişsin
Günaydın canım
Günaydıınnn
Günaydın queennn keyifli yürüyüşler
tost yesin değişiklik olur
Günaydııınnn
Günaydın canım
Günaydın canım
ıyy reglin ilk günüüü tam yatağa gömülmelik gün
Kaptanlarin hası senin de yolların hep açık olsun.Canımmmmsınnn
Günaydın tatlım Yolları açtırdım kuşum engel vs yok cumartesiye doğru güvenli bir şekilde gidebilirsin
Kış lastiklerini giy bir şey olmaz. Dikkatli ol yeter ki bu keyif kaçirilir mi Allah esirgesin kuzumu.Ay karda yürümek istiyorum ama eşim kayar mayar düşersin diyor
Tabi ki bitanecim kilo alalım ki vermenin mutluluğunu yaşayalım Kesinlikle vereceğiz çünkü bu işi biliyoruz .hadi be sende mi abla inşallah hepsini heri vereceğiz birlikte
Ben de şaşırdım kendimeRüzgarin iteklemesiyle güzel yürüdüm kuzum. 45 dakika eliptik her babayigidin harcı değil maşallah
Günaydın canım kaptanım.
Dert yesin kocalar. Dün üzdü beni ne kadar köfte o kadar ekmek