Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın hanımlar. Bu gece düzgün uyuyamadım. Gözlerim uykusuzluktan şişmiş. Vücudumda da ödem var belli.
Günaydın kaptanım. Bugün hiç canım kahvaltı istemedi büyük kızon kahvaltısını yaptırdım küçüğü emzirdim laktozsuz sütlü bir kahve ve ilaçlarımı aldım. Küçüğü aşıya büyüğü okula derken hala acıkmadım şaşkınım şimdi süt içiyorum. Bugün bir değişiğim

Canım kefir veya ayran ekliyor diyetisyen. Bir meyve ile. Ama uyguluyor muyum? Uygulayamiyorum.
hmmm aslında sabahları bi bardak kefir içerim ama protein içerdiğini bilmiyormuşum, ne cahilim :KK23:

Aşkitom bir kase yoğurt içine ananas olabilir ya da hurma olabilir
Veya zencefilli tarçınlı süt gibi tercih edebilirsin bu seçenekler hem tok tutuyor hemde yağ yakımını destekliyor
Kaptanımm süt bana hiç yaramıyor çok şişiriyor, ama yoğurt hurma olabilir ki çok da severim :KK68:

Günaydın kaptanım. Bugün hiç canım kahvaltı istemedi büyük kızon kahvaltısını yaptırdım küçüğü emzirdim laktozsuz sütlü bir kahve ve ilaçlarımı aldım. Küçüğü aşıya büyüğü okula derken hala acıkmadım şaşkınım şimdi süt içiyorum. Bugün bir değişiğim
Bugün bende aynıyım iki çatal yağda yumurta aldım. Hiç hoş gelmedi bıraktım öylece.simdi kahve yaptım içiyorum.

Oy kuzum yaaa 😍😍
Parti işleri bana göre deyil, eskiden çok sabırlı, kaya gibi sağlamdım, şimdi çok kırılganım, yeter milletin ettiğinin yanında sağlam durdukça vurdular, kırılıp kabuğuma çekilince yanaşamıyorlar, daha rahatım 😂
Koca nasıl yola gelir 🤷🏻‍♀️, hepsinin karakteri farklı, benimki çok bilecen, beceriksiz( tamirat, ev işi, yemek, asla elini vurmaz)
Sabrımı taşırırsa, çok nadir kavga ederiz, ben küsecekken o küser, gönül almaz, geri ben barışırım, burnumdan gelir😂
Artık evine bağlı, bizi seven biri, bu da iyi yönü🤲🏼
Bol dua ve helal süt emmiş, iyi niyetli biri olduğundan heralde kendini iyi toparladı 🤲🏼🤲🏼
Sevmesine seviyor heralde ondan da tam emin değilim bazenleri ama çenesi durmuyor. Ağzından öyle bir laf çıkarıyor ki kalbimi beynimi oyup atıyor. Sinirden kuduruyorum sonra da kırılıyorum. Özür dileme özürlü bir de işte gerçi dilese de aynı şeyi tekrar yapıyor. İnsan kaynananın doğurduğunu değiştiremiyor. 😂😂 Allah sabır versin bana 😂😂 her seferinde anlaşma yaparız (ben ağlarken 😂) üzmeyeceğim bilmem ne der tamam derim yine dön dolaş aynı şeyler, kafama takmamayı öğrenmem lazım 🤔 🤯
Günaydın kızlar ❤️❤️
Dün biraz meyveyi abarttım galiba
Dünkü Menüm
Sabah 11:30
1 domates 1 salatalık
8 zeytin
2 dilim peynir
3 yk menemen ( 1 yumurtadan)
1 mandalina
yarım nar

Ara 14:00
1 mandalina

Akşam 17:30
4 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
2 mandalina
Yarım portakal

2 lt su
14000 adım( daha fazla yürüdüm ama algılamamış bir ara)

LenaG LenaG
@Ceeeeeeeeeeee
Boncuk2307 Boncuk2307
Meyveler çok şekerli olanlar değil göze batmıyor o yüzden, afiyet olsun ❤️ Çok güzel menü 🤩
hayırlara vesile olsun canım şu anda nasılsın

:KK70: :KK70:

aynı şekildeyim bazen böyle içime sokasım geliyor ama bazen böyle kafasını yerden yere vurasım geliyor deli ediyor beni :kızgın:

yaaaa ilahiiii :KK70: ben olmayayım ya gelecekteki halin :KK43: daha mutlu daha huzurlu biri ol şimdi ve gelecekte canımmm :KK60::KK68:

sarılalıımmmm :KK68:

yaaa sorma, sinir oluyorum, çok çok enteresan ya benim ne zaman reglim yaklaşsa o benden sinirli benden gergin oluyor.

büyük kızımla eşim dün sabah yine saçma sapan bi mevzudan tartışmaya başladılar, yaa dedim yeter derdiniz ne sabah sabah, her gün birşey buluyorsun kavga edecek çatışacak dedim diye hala trip atıyor bana :olamaz:
Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyor 😂😂 Bizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der 😂😂
Günaydın canım kaptanım. :KK68: :KK200:
Dert yesin kocalar. Dün üzdü beni ne kadar köfte o kadar ekmek :KK62:
Seni de mi üzdüler şekerparem 🥴💕
Eki Görüntüle 3509525

:KK25::KK25::KK25:
Hadi gel Erzuuuuuruma geeel Erzurum yahşi guzeeeel :KK75::KK75:
Amaaaa burası Antalya şarkiya bakmayın siz :KK37:Abba sahile indi bacıları da yanında olsa ne adımlar atardı :confused:
Ahh Ah yanında olaydım şöööyle bir yürüyeydik, yürürken kocaları çekiştirir yürüdüğümüzü bile anlamazdık 😘 ne kaa hoş olurdu bee 💕
Günaydın arkadaşlar. Herkese selam olsun. Gününüz bereketli, mutluluğunuz bol ve daim olsun...
Menümü bırakıp gitmeliyim akşamdan beri elektrikler yok nezaman geleceği belli değil maalesef 2_3 gün bile gelmeyebilir. (mahrumiyet bölgesi gibi bir yer burası - hakikatten-) şarjı idareli kullanmlıyım.
LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

24 Kasım Pazar
İlk ve tek öğünüm: (16:00-17:00)
2 yumurtadan bol sebzeli-lorlu omlet
Domates salatalık Söğüş
1 çk pekmez
1 çk şekersiz fıstık ezmesi
1 tk bal
1 tk tereyağı
30 gr labne
2 ince dilim kızarmış ekmek

20 gr badem
30 gr kuru incir

Gün içinde: 2 lt su, 2 fincan bitki çayı,

Egzersiz yok maalesef. canım sıkkın, keyfim kaçık, tadım tuzum yok... (bence sebep gayet yeterli🤣)
Çok sağlam menü olmuş afiyet olsun, tek öğün olduğunu ve saati sonradan fark ettim 😂
Dünkü menümü yazayım kaçayım çocuklar hasta onlarla uğraşıyorum maalesef
Sabah
Haşlanmış yumurta
Ev ekmeği bı parca elim kadar
4-5 zeytin biraz peynir
Akşam
3 YK pilav tas kebabı bir porsiyon, yoğurt
Ara çay kaju çekirdek biraz
Şu 2 lt anca olmuştur
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Geçmiş olsun ablacım 😊

Afiyet olsun canım. 3yk tahin biraz fazla gibi geldi 🌺

Ohhhh harika manzara 💞 miss misss . 🌺

Afiyet olsun canım. 🌺

Afiyet şifa olsun canım 🌺

Afiyet olsun canım sporda harika 🌺.
Evet canım pek fazla bir şey istemedi canım tahinden sonra pek yiyemedim regl zamanım bir fe canım şekerli şeyler istiyordu
Afiyet olsun canım menün çok güzel 💙 bu hafta ödemi falan gönderirsin evrene pozitif enerjimizi gönderiyoruz 🤭💕

Kaptan olduğumuz için seçmelere başlamak adına etiketlemiştik canım 😉
aaa tamam çok teşekkür ederim 😍

Kızlar dün bebek emzirirken ikimiz de uyuyakalmışız zaten bebeği uyutmaya çalışan anneler genelde bebekten önce uyuyakalıyorlar yorgunluktan🤣
24 Kasım menü
Sabah : kahvaltıya gittik kızlar onun için menüyü hiç yazmayayım 🤣😂
Öğle : 1 bardak kefir
İkindi: sade kahve
Akşam 18.30: yarım dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir 1 bardak çay 2 kaşık tahin pekmez
2 litre su
LenaG LenaG Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sevmesine seviyor heralde ondan da tam emin değilim bazenleri ama çenesi durmuyor. Ağzından öyle bir laf çıkarıyor ki kalbimi beynimi oyup atıyor. Sinirden kuduruyorum sonra da kırılıyorum. Özür dileme özürlü bir de işte gerçi dilese de aynı şeyi tekrar yapıyor. İnsan kaynananın doğurduğunu değiştiremiyor. 😂😂 Allah sabır versin bana 😂😂 her seferinde anlaşma yaparız (ben ağlarken 😂) üzmeyeceğim bilmem ne der tamam derim yine dön dolaş aynı şeyler, kafama takmamayı öğrenmem lazım 🤔 🤯

Meyveler çok şekerli olanlar değil göze batmıyor o yüzden, afiyet olsun ❤️ Çok güzel menü 🤩

Benim oğlanı kıskanıyor(3 yaşında). Onunla kavga ediyor, o da seni üzüyor ama onu hemen affediyorsun beni süründürüyorsun diyor 😂😂 Bizim ev curcuna evin önünden geçenler bir gün bunlar ne güzel aile der. Bir gün geçerken de deli mi bunlar ney der 😂😂

Seni de mi üzdüler şekerparem 🥴💕

Ahh Ah yanında olaydım şöööyle bir yürüyeydik, yürürken kocaları çekiştirir yürüdüğümüzü bile anlamazdık 😘 ne kaa hoş olurdu bee 💕

Çok sağlam menü olmuş afiyet olsun, tek öğün olduğunu ve saati sonradan fark ettim 😂

Geçmiş olsun ablacım 😊
Dünü bugüne taşimamayi dertlerin içinde boğulmamayi öğrendik kuzum :KK14:Kocalar iyi gün dostu bunu akıldan çıkarmamak lazım. Her modeli böyle benimki 65 model diğerleri de öyle zannedersem. Önyargıliyim belki bilmiyorum ama yıllar içinde tecrübem bu şekilde.
Yürüyüşte kafa dengi bir arkadaşın olması büyük avantaj maalesef hep yalnız yürüyorum. 🥺 Kalbimde taşıyorum sizleri kısa molalarda mesajlarınızı okuyup motive oluyorum bu çok güzel. :KK19:

X