- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He tamam anladım şimdi badem dedin de canım badem şekwri çekti yahu offfYok sana oneriyordum ya kilo verdiriyor diye ben de aldim. Istahi da kesiyor ayrica.
He tamam anladım şimdi badem dedin de canım badem şekwri çekti yahu offf
Benim son 1 ayda aldığım kilolar ondan biraz dikkat edince eksiliyor ama bugün çok çok çok abarttım yarın fazla çıkarCanin saolsun o kadar ugrasiosun :)
Bu arada kizlar da pek disliymis. 1 kilo verdim die sevinirken son siralara kalmisim
Tlc fanıyım resmen tüm gün tvde Tlc açıktlc aşkına
bende öyle , yeşil çay içerken ağır ailemi izliyorum şuanBenim son 1 ayda aldığım kilolar ondan biraz dikkat edince eksiliyor ama bugün çok çok çok abarttım yarın fazla çıkar
Tlc fanıyım resmen tüm gün tvde Tlc açık
Benim son 1 ayda aldığım kilolar ondan biraz dikkat edince eksiliyor ama bugün çok çok çok abarttım yarın fazla çıkar
O neymis ya kilo verme programi fln mi :)bende öyle , yeşil çay içerken ağır ailemi izliyorum şuan
evet , ağır yaşamlar , sıkı dönüşüm , ağır yaşamlar şimdi ne yapıyor , ağır ailem bunlar hep kilo verme programı bazen böyle yeşilçayla bazen cips kolayla izliyorumO neymis ya kilo verme programi fln mi :)
evet latteyi severımRica ederim ne demek. Kilo verenleri gorunce ben de mutlu oluyorum. Beni sinir eden tek sey tarti resminin konmamasi. Onu yaptiginiz surece her zaman yaninizdayim.
Seni de birinciliginden dolayi tebrik ederim. Gruptaki herkesi de ayni sekilde tebrik ediyorum.
Sende benim gibi latte hastasisin hissettim sanki.
If aralikli oruc diye geciyor bence cok saglikli bir yontem ama eskileri cope atiyor. Kahvalti en onemli ogun diye duyardik halbuki degilmis. En azindan herkes icin degil. Misal ben yemedigim zaman daha enerjik oluyorum. Yedigim zaman bir rehavet cokuyor uzerime.
tiramisu ve cevizli sucuk tek gecerım
ben yine 1 kilo hedef koyayım az olsun benim olsunKizlar bu haftaki hedefleriniz neler.Yuzdeler kac diye gider.
evet latteyi severım
Aslında tam benlik bır program. Kahvaltıyı sevmıyorum zaten.birde yemek saatlerı içinde yasak yok galıba.haftada 2 gün sıvı günü yapılıyor galıba.bu hafta yapsammı acaba gaza geldim
tiramisu ve cevizli sucuk tek gecerım
B
ben yine 1 kilo hedef koyayım az olsun benim olsun
Benim çok uykum var o yüzden sabah izlicem çay keyfi yaparakbende öyle , yeşil çay içerken ağır ailemi izliyorum şuan
Aynen ben de çok yürüdüm ama çok da yedim Allah affetsin bana da 1 aydan fazlaya mal oldu ama olsun yine olsa o Boşnak börekleri makedon kruvasanları yine yerim canları sağolsun :FBiz de yilbasi haftasinda geziye gitmistik kremsokola taraflarina :) 60 i gormustum cunku cok yuruduk gunde 20 km civari yuruoduk. Geldigimizde iki gun yol yorgunlugu pizza fln takildim ve geri hop 65. Resmen bana 1 aydan fazla zaman kaybettirdi benimkiler inatci gitmiyor malesef bugun bile 60 i goremedim hala.
Nettede okumuştum ben ıkı gün sıvı yapılabılır dıye.arka arkaya olmamak şartıyla dıyordu.ben sıvıya dayanamam zaten sürekli mutfakta yemekle uğraşıyorum .yanlız olsam yapardım ama sıvıyı.bende normal yapayım dıyorum bu hafta.yarın başlayayımSabah latte ile gunu gecirebilirim. Oglen de kahvalti tarzi oldu mu al sana aralikli oruc.
Haftada iki gun sivi diyen benim o da 5:2 diyetinden.
Aralikli oruc+ karatay + 5:2 diyeti.
Ben de arttiriyorum yine 1.5 kilo diyorum.