- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.401
Matis basi 70 altina inecegim.demistim.Benim haziran sonuna kadar 57 olmam gerek:)
Arkadaşımın düğünü var:)
2. Haftasi bariii ineyim yeaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matis basi 70 altina inecegim.demistim.Benim haziran sonuna kadar 57 olmam gerek:)
Çok yakışıklı dimi ama yaaaaYa kuzum
Az once etikwtleme yaparken adini yazamadim.
Yakisikli beni benden alan yaziiim dedim bi ara
Bende mayıs sonu 59 haziran sonu 57 hedefliyorum fazlasında gözüm yokMatis basi 70 altina inecegim.demistim.
Senin 57 lerini benim 59 larimi cok gordum ben sindy. Kendimize ceki duzen vermemiz gerek. Biliyorsun bu da paylasimla oluyor.Benim haziran sonuna kadar 57 olmam gerek:)
2. 3. 4.Matis basi 70 altina inecegim.demistim.
Hadi hayırlısı bu sefer :)
2 mayısa kadar hedefim 54.100-200-300 işte her neyse 54küsüratlı bir rakam :)
Mayısa kadar verdik verdik, sonra yaz geliyor zaten :)
Herkese başarılar :)
Ikinci mesaj olarak kabak gibi ortadasin kacisin yok :)
Benim hedefim 53 bakalim. Ucuncu mesaj ikinci kabak.
Herkes hedefine ulasmakta birinci olsun. Yaza girerken iyi olacak.
Benim ilk hedefim 1 ayda 7 kilo vermek
Son hedefim 65 gormek
Yolu yariladim :) en zor kısmını başarıyla geçtim ilk günden beri ki benim diyeti bozmama çok sebep var antepde yasayisim 2 haftadır yemekli misafirlerim falan :)
Kararlı şekilde devam ediyorum
_Makaron_Tahminler icin kendinizi silip _Makaron_ u etiketleyiniz.
A AklinYolu1
N nscckts
M e g g
Hannaz
Muttapa7555
zinnia
_Makaron_
tulipa
krizantem3
TopraKahveBob
Acimadin dimi 64 yazarken._Makaron_
A AklinYolu1 ___ 64
M e g g ___61
Hannaz ___53
Muttapa7555 ___65
zinnia ___71
_Makaron_ ___75.1
tulipa ___60.9
krizantem3 ___ 65.8
TopraKahveBob ___73.3
valla 65 mi yazsam 64 mu çok düşündüm bırak acimayiAcimadin dimi 64 yazarken.
64.6 cumartesiydi kursum vardi. Kantinde ne varsa goturmustum. Millete acim ben diye dolaniyordum.valla 65 mi yazsam 64 mu çok düşündüm bırak acimayi
Bende zorla yiyorum sırf bağırsak mide çalışsın diye midem almıyor resmen64.6 cumartesiydi kursum vardi. Kantinde ne varsa goturmustum. Millete acim ben diye dolaniyordum.
Bende zorla yiyorum sırf bağırsak mide çalışsın diye midem almıyor resmen
En sevdiğim şeyler midemi bulandırıyor bu ayran haşlanmış yumurta ve badem bende acayip etki etti
Kızlar ben devam etme taraftarıyım ve söz veriyorum her anlamda daha aktif olacağımBirinci yarisma karnesi.
N nscckts menu bildirimi yapiyordu, her gun yaziyordu. Kilo vermeye devam ediyor.
A AklinYolu1 kurslara basladigi icin paylasimlari azaldi. Kilo artisi var.
M e g g paylasimlari azaldi .
Hannaz paylasimi azdan az . Kilo vermeye devam ediyor.
Muttapa7555 hastalik nedeniyle paylasimlari azaldi. Kilo artisi var.
zinnia ise girdigi icin ve telefonu bozuk oldugu icin paylasimlari azaldi.
_Makaron_ bir gorunup bir yok olanlardan.
tulipa bir gorunup bir yok olanlardan.
krizantem3 sadece carsamba gunu paylasim yapiyor.
Simdi 2. Yarismaya devam etmek icin ne oneriyorsunuz arkadaslar. Eger ki devam edilirse, yeni topik acilacak bu kesin ama kimler devam edecek kimler etmeyecek , bunu bi ogrenelim. Karneye gore degerlendirmenizi yapabilirsiniz. Ayni kaliriz diyorsaniz o zaman yeni yarismanin anlami yok bana gore.
Bu bir grup isi arkadaslar. Kilo vermek icin birbirimizi desteklemek icin buradayiz. Bir zinciri dusunun. Tek halkasi gittiginde o zincir artik islevini goremez. O yuzden ya hep beraber buradayiz ya da hicbirimiz burada degiliz.
Ben sebze aldim marul domates bile yiyorum fatma. Bi diyet buldum sana da bana da uygun. Emailime cevap versen yollayacaktim.Kızlar ben devam etme taraftarıyım ve söz veriyorum her anlamda daha aktif olacağım
Evde kefir yapamiyorum ben ya. Kefir mayasi gerekiyor filan . Zor is ama 2 ay sonra probiyotik yapmayi ogrenecegim.Benim plan yattı kızlar makina alacaktım alamadım artık yarına kaldı.
Kefir diyeti deneyeceğim evde kefir bol araştırdım var öyle bi diyet sağlıklı dengeli
Seni de aramizda gormek isterdik . Ne oldu senin dugun. Hani haziran sonu 57 oluyordun.Kızlar tahminlerimi yazıcam 1 saate kadar. Dışardayım. 2.yarışmaya katılamıycam motivem düşünce sallıyorum çünkü:)