- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.661
5 yildiz +15 dk yapiyorBacım bu hafta 4 gün tempolu 1 er saat yürüdüm sadece
Gecen hafta bildirim yapmamissin . O yuzden sallamissin biraz ama durum cok vahim degil. Sadece 400 gram artis gorunuyor.
krizantem3 67 lerden indin 65 leri gordun tekrar , simdi sira 64 lerde . Devamm.
Muttapa7555 Kfc den cikarken boyle olacagini biliyordun. O kanatlara , az bile almissin bence.
Moralinizi bozmayin soyle bir ohhh cekin ve bugun yeniden baslayin.
Dipsiz Not: @Hannaz sohbete gelmedigin icin sildim seni. Bu yarismada yoksun artik.
Aaa ne guzel . Anali babali buyusunler kedoslar.Gecen hafta kv kedisi dogurdu onun heyecaniyla tartilamamisim ya ondan atamadim
Tahminler fena ya. Bundan sonra hislerime gore yazmayacagim. Kilo vermenizi istiyorum diye az yazdim.Tahminleri çok merak ediyorum. Kumar gibi heyecabli hahahaha
Sağolasın canım benimmm ben sana yazcam çayımı içeyim de5 yildiz +15 dk yapiyorMuttapa7555 yardimci olayim dedim. 15 dk resetleniyor mac. Yani oteki haftaya aktarilmiyor. Bir daha yildiza tamamlarsan senin icin daha iyi olur.
Kanatlar hafifletir dediydim amaGecen hafta bildirim yapmamissin . O yuzden sallamissin biraz ama durum cok vahim degil. Sadece 400 gram artis gorunuyor.
krizantem3 67 lerden indin 65 leri gordun tekrar , simdi sira 64 lerde . Devamm.
Muttapa7555 Kfc den cikarken boyle olacagini biliyordun. O kanatlara , az bile almissin bence.
Moralinizi bozmayin soyle bir ohhh cekin ve bugun yeniden baslayin.
Dipsiz Not: @Hannaz sohbete gelmedigin icin sildim seni. Bu yarismada yoksun artik.
Sen de sagol fatmacim. Bir de durum degerlendirmesi yapip ,spor yarismasindakileri siralarsan cok iyi olur.Sağolasın canım benimmm ben sana yazcam çayımı içeyim de
Kanatlar hafifletir dediydim ama
Kilo artsa da bel ve göbekte bir incelme söz konuau mutluyum yani
Benimkiler kotu mu.Fatmacım espirilerin mükemmel bugün
Fatmacım espirilerin mükemmel bugün
Yok yok bana dank etti bu 800 gram daha yapmam burnuma dayasalar kfc falan yimem söz yani... tartılırken kanat çırpmadım ondan fazla çıktım ben kesinSen de sagol fatmacim. Bir de durum degerlendirmesi yapip ,spor yarismasindakileri siralarsan cok iyi olur.
_Makaron_ 3 kupayi kim alacak bakalim.
Cok yonlu , aksiyonlu topik burasi.
Sen boyle bi si bekledin galiba.
Ya zaten 7 gunluk diyete uyup 1 gun bozarsan cok etkisi olmaz fatma. Takma yani ama bi daha da yapma. Her seyden once zararli onlar.
O incelme bende de var, dizimin alti da incelmis. 200 grama sasirdim.
Benimkiler kotu mu.
Ben bunu seviyorumm evettt ayaklarrr gerginn.Yok yok bana dank etti bu 800 gram daha yapmam burnuma dayasalar kfc falan yimem söz yani... tartılırken kanat çırpmadım ondan fazla çıktım ben kesin
A AklinYolu1
Yıldız ve güneşler
A AklinYolu1 . 2 yıldız 9 güneş
zinnia . 14 yıldız 6 güneş
krizantem3 19 yıldız
Muttapa7555 3 yıldız 1 güneş
TopraKahveBob 6 yıldız 7 güneş
_Makaron_ 5 yıldız
M e g g 2 yıldız
N nscckts 6 yıldız
Kendimden utanıyorum güya spor bakanıyım
Bugün haftaya çarşambaya dahil oluyor canım45 dk yuruyus bugun yaptim
Kizlar nerde tarti resimleri. Henuz atan olmadi mi ?