- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.641
Şimdiden emeğine sağlık :)Master yapip takiciliga basladim diyeyim.
Kafami dagitmaya ihtiyacim var su ara. Bilezik yapmayi da seviyorum ilgim var yani. Bakalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden emeğine sağlık :)Master yapip takiciliga basladim diyeyim.
Kafami dagitmaya ihtiyacim var su ara. Bilezik yapmayi da seviyorum ilgim var yani. Bakalim.
Şimdiden emeğine sağlık :)
Bende şey yapıyorum bı süredirSagol Nisa im. Kasik filan da yaptiriyorlarmis galiba.
Bende şey yapıyorum bı süredir
Anne çocuk t-shirt
Tasarım bluz çanta falan
Alıyorum mesela dümdüz düz t-shirt veya gömlek
Omuz veya sırta süsleme yaptırıyorum
Mesela kolları şifon transparan düz gömlek
Arkası dekolteli apoletli t-shirt falan :)
Yapıp hediye ediyorum hobi olarak ve kendim giyiyorum sorana benim eserim diyorum :)
Bı ara ciziyordum birşeylerInsanin sevdigi bi hobisi olmali . Resim kursuna da gittim pek sarmamisti.
Ben de satis icin degil de hediye gibi dusunuyorum, yakin cevreme kaldilarsa tabi.
Bı ara ciziyordum birşeyler
Bı arada yazdım :) denemelerim var
Ama en keyif aldığım ortaya el emeği birşey çıkarmak oldu :)
ayy bende yaz gelıyor dıye streslıyım benım yasamam gereken yer sibirya kutuplarBen de yazarsam bilim kurgu ya da fantastik kitap yazarim dusunmuyor da degilim.
Soyle bir deniz kenarina yerleseyim de. Cok severim denizi ve gunesi.
Yedikçe verenlerdensin demek ki:))) be içtin kız detoks çayı organlarını da mı söktü acepNiye resim yamuk oldu acaba ?
Neyse arkadaşlar durum değerlendirmesi yapıyorum kilomla ilgili inanın mesajlarım sizi yanıltmak için değildi , nasıl oldu ben de bilmiyorum
Bir bobrek kac kilo yapiyor acaba.Yedikçe verenlerdensin demek ki:))) be içtin kız detoks çayı organlarını da mı söktü acep
55 i biraz kaçırdim bu hafta Ama bunu hemen toparlıcam artık daha sık yazıcam yoksa sallıyorum bu ara b12 ignesi alıyorum o mu istah yapıyo bilemedim
Bacım bu hafta 4 gün tempolu 1 er saat yürüdüm sadece_Makaron_ senin toplu spor bildirimini bekliyorum canım yıldız ve güneş için