- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.621
Benim canım bulgur plavı istiyor ama yasak yemiyom glutensiz besleniyom diyeDegil mi cok seker.No problemo Nis.
Bugun benim icin de kotu bi gundu. Yarini atlatip pizza yiycem.
Tamam ben de 60 a tamamlarim bicepsleri bugun o da zorla.Çok fenayım kızlar birde uyku bastırdı ki sormayın hastalığı sevmiyorum.
Bana müsade bu günlük @Aklınyolu1 yıldız güneş yarın yazayım sabah olur mu dinleneyim azıcık
Bilemem soz vermeyeyim.
Bilemem soz vermeyeyim.
Bilemem soz vermeyeyim.
Benim canım bulgur plavı istiyor ama yasak yemiyom glutensiz besleniyom diyekfc saymazsak tabi
Çok fenayım kızlar birde uyku bastırdı ki sormayın hastalığı sevmiyorum.
Bana müsade bu günlük @Aklınyolu1 yıldız güneş yarın yazayım sabah olur mu dinleneyim azıcık
Kasların şişiyor çünkü kandolaşımı hızlanıyor damarlar genişliyor normal canım benimde ev işi spor sonrası özellikle el ve ayaklar balon olur
Kurtarmaz nisa .Pizzanı kendin yap
omlet yap üstüne kasar rendele doğranmış zeytin mantar tane mısır sucuk falan :)
59 u düşünKurtarmaz nisa .
Bugun omlet yedim kasarli domatesli hiiiccc ayni degildi.
59 u düşün
Daha önce yediğine say tadını biliyorsun nasilsa
Latteyi 1 hafta içmediğin zaman 3 saat kosucamBilmiyorum unuttum.
Bu arada bugunku menum;
7:56 coconut yarim latte
9:48 1 kase yogurt
12:18 hindibaa
14:22 iki yumurtali kasarli omlet + 2 bardak ayran + 1 avuc sam fistik tuzsuz
18:11 hindibaaa
19:17 coconut yarim latte
Sonra belki bitki cayi ile yogurt yerim.
Latteyi 1 hafta içmediğin zaman 3 saat kosucam
Gunde iki tane de anlasmistik. Pizza yesem daha mi iyiydi hi.
Neyse az kaldi. Bitsin almam dermisim.
Ya spor bildirimlerini hergun mu yoksa sadece haftada 1 gün mü yapayım bol bol yurucem de
Fazla bile.
Teli elimde tuttum hareketi yaparkenFazla bile.
Teli elimde tuttum hareketi yaparken
Yürüme ve egzersiz diye özellikle belirteyim ki bu kadar kısa sürede bu yürüyüşü yapmam için aslan olmam gerek çünkü
Benim de ilginctir sag kolum bugun daha cok yoruldu. 60 biceps i de oylesine yaptim.Canim istemedi ama bu hafta taki kursuna basliyorum belki ilham gelir artik. .
Master yapip takiciliga basladim diyeyim.Yaptıkça bize de resmini atsana hatta konu aç bence emeklerim diye birilerine bı vesile olur