- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.481
Tabağımı uzattım ekrandan
soldaki cevizli yoğurtlu şeyden bir de ortadaki kırmızı renkliden istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabağımı uzattım ekrandan
Kereviz salatası ve cevizli köfte :)Tabağımı uzattım ekrandan
soldaki cevizli yoğurtlu şeyden bir de ortadaki kırmızı renkliden istiyorum
Evvett yenirrr bunlar hemde miss gibiKereviz salatası ve cevizli köfte :)
Ayy sağolasınEvvett yenirrr bunlar hemde miss gibi
ellerine sağlıkk
Ellerine sağlık canım hiç yoktan iyidir 1 kupa 1 kupa dimi1: N nscckts ---------------> Yuzdesi : 1.22
2: @Hannaz ---------------> Yuzdesi : 1.20
3: A AklinYolu1 -----------------> Yuzdesi : 0.49
4: @TopraKahveBob ---------------> Yuzdesi : 0.42
5: Muttapa7555 ---------------> Yuzdesi : 0.31
@_SinsireLLa_---------------> Yuzdesi : 2.30 canim sen sadece tek kupa aliyorsun ama haftaya siralama girebilirsin.
@krizantem3 ---------------> Yuzdesi : Hesaplanamadi cunku gecen hafta tarti resmi bildirimi yapmadi.
@tulipa ---------------> Yuzdesi : 0
@_Makaron_ ---------------> Yuzdesi : -1.32 Makaroncum sen de haftaya siralamaya giremiyorsun , ancak 75.9 a inersen oteki hafta siralamaya girebilirsin.
@TopraKahveBob seni baslangic kilon 72 .0 den, 1 kilo eksik yazdim.
Kilo verenleri , kupa alanlari tebrik ediyorum. 1. Yarismanin sonlanmasina 4 hafta kaldi. Spor yarismamiz da bugun basliyor.
Grup ortalamasi bu hafta 0.58 ama gelecek hafta daha iyi olacagina inaniyorum.
Tamamdır canım yazdım deftere plates yoğa çoooook sıkıcı sporlar benim için 1 saat şahanesin... benim haldır haldır koştur zıpla hopla olmalıKizlar yoga mi yaptim. Starımi istirem Muttapa7555 :) Yoga hocasına da latte ısmarladım ahhaa herkes bir gun latteci olacak:)
zinnia eve gidince bakarim. Bakalim senden ne burclar çıkacak.
Muttapa7555 kolay gelsin is görüşmende.
N nscckts menu super gorunuyor. Eline sağlık.
O lahmacunla kilo almadın ya senden korkulur :) daha iyi olucaz fatmacimEllerine sağlık canım hiç yoktan iyidir 1 kupa 1 kupa dimi
Ayrıca teşekkür ederim 1 yer var haber beklediğim orası olursa şahane olacak olmazsa kısmet diyeceğimKizlar yoga mi yaptim. Starımi istirem Muttapa7555 :) Yoga hocasına da latte ısmarladım ahhaa herkes bir gun latteci olacak:)
zinnia eve gidince bakarim. Bakalim senden ne burclar çıkacak.
Muttapa7555 kolay gelsin is görüşmende.
N nscckts menu super gorunuyor. Eline sağlık.
Canim ben toplu bildirimi ayri yapicam sali gunu. Size fazla is çıkmasın.Tamamdır canım yazdım deftere plates yoğa çoooook sıkıcı sporlar benim için 1 saat şahanesin... benim haldır haldır koştur zıpla hopla olmalı
Yengec burcunda bi şeyler var bu ara. Iyi sanslar:)Ayrıca teşekkür ederim 1 yer var haber beklediğim orası olursa şahane olacak olmazsa kısmet diyeceğim
Haha o lahmacun içime oturdu ya benim 63.5 den etti beni şuan yezgahın üstü çeşit çeşit otlarla dolu otlayacam tüm hafta....O lahmacunla kilo almadın ya senden korkulur :) daha iyi olucaz fatmacim
Sağol canım yengecin bahtsız tarafına gelmezsem iyidirYengec burcunda bi şeyler var bu ara. Iyi sanslar:)
O da olur hatta iahane olır ben spordan sorumluyum güya daha yapmadım yahuCanim ben toplu bildirimi ayri yapicam sali gunu. Size fazla is çıkmasın.
Kerevizi de unutmayalım :) seker orucuma başladım bugun. Meyve de yok bana bi süre.Haha o lahmacun içime oturdu ya benim 63.5 den etti beni şuan yezgahın üstü çeşit çeşit otlarla dolu otlayacam tüm hafta....
Sebze candır bamya hariç
Benim gözümü star ve gunes burumus. Bu vesileyle jillian a tekrar başlarım ben:)O da olur hatta iahane olır ben spordan sorumluyum güya daha yapmadım yahu
Kereviz aldıracağım bende yarın eşime sen brokoli ye aynı şeyKerevizi de unutmayalım :) seker orucuma başladım bugun. Meyve de yok bana bi süre.
3 gün sonra şişirdi beni deme bakBenim gözümü star ve gunes burumus. Bu vesileyle jillian a tekrar başlarım ben:)
Senin cocuk benim kafadan.Kereviz aldıracağım bende yarın eşime sen brokoli ye aynı şey
Benim büyük oğlanın yorumu "neymiş efendim küçük ağaççık gibi çocuklara kendini sevdiriyormuş hadi canım sende kimi kandırıyorsunuz biz ağaç mı yiyoruz"
Haftada bir gun yoga yapiyorum. O gun baska bi sey yapmam yarin jillian yapabilirim.3 gün sonra şişirdi beni deme bak
Dönüşümlü yapsana 1 gün arayla o zaman kaslara dinlenme fırsatı verirsin yoga 1 gün jullian 1 gün hibi